Reklama

Reklama

Gangster Squad – Lovci mafie

  • USA Gangster Squad (více)
Trailer 2
USA, 2013, 113 min

Režie:

Ruben Fleischer

Předloha:

Paul Lieberman (kniha)

Scénář:

Will Beall

Kamera:

Dion Beebe

Hrají:

Josh Brolin, Sean Penn, Ryan Gosling, Emma Stone, Giovanni Ribisi, Nick Nolte, Anthony Mackie, Mireille Enos, Michael Peña, Robert Patrick, Jon Polito (více)
(další profese)

Mafián Mickey Cohen platil v polovině 20. století za nejmocnějšího a také nejbrutálnějšího bosse na západním pobřeží Spojených států. Učil se od Al Capona a v Los Angeles kontroloval kšefty s drogami, prostituci i odbory. Město se tak ocitá pod jeho nadvládou. Má pod palcem skoro všechny, včetně policie a soudů. Jedinou výjimku tvoří policejní náčelník, který pověří seržanty O'Maru a Wooterse sestavením speciálního týmu pěti nebo šesti mužů, kteří se pokusí zničit Cohenovo impérium, aniž by měli oficiálně něco společného s policií. (TV Nova)

(více)

Videa (28)

Trailer 2

Recenze (1 215)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Sean Penn hrající jako Mickey Cohen, který je slizký,nemilosrdný,psychopatický Mob-Boss, Má v rukou celé LA. Stovky politiků, soudců a policajtů. Pro mně je to jeden z Top záporaků za poslední dva roky ! Seržant John O'Mara (Josh Brolin) dostane svolení, aby po něm šel a zničil mu vše na čem mu záleží a tak musí sestavit Tým čestných policajtů- tihle gentlemani jsou všichni bojovníci, přeživší z Druhé Světové Války a unášeni proudem v městě, které z Ideálního Ráje se změnilo na Děsivé Peklo! A válka může začít! Herci jsou Perfektní ke každému jsem si vytvořil skvělý vztah a tudiž Empatizmus fungoval na Jedničku ! Gangster Squad nám nabízí Senzačně vzrušující Akci jako výtečné, krvavé Souboje pěstmi,zpomalené záběry, Over Topová automobilová Honička, éru specifických zbraní, zejména extrémní použití tommygunu, Tak jak jsem toužil vlastnit H&K MP5 po Die Hard, po tomhle toužím vlastnit svůj Thompson! Celé podtrženo sečteno Uspokojujícím Soundtrackem a okouzlujicími Dialogy! Nejlepší Gangsterka, co jsem kdy viděl .. Tohle mělo sakra Koule !! Viděno v kině! Rozhodně v blízké době zkouknu znova!10/10 ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Do Gangster Squad jsem nevkládal příliš velké naděje, ale pevně jsem doufal, že uvidím něco ve stylu herní klasiky - Mafie. A co se nestalo, byl jsem příjemně překvapen. Na filmu není nic špatně, což potvrzuje i herecké obsazení. Co je ale hlavní, jsou samozřejmě přestřelky, kterých je naštěstí dostatek. Vše působí autenticky a je to prostě skvělá zábava...90%...[02.02.2013_Cinestar_Černý Most] ()

Reklama

Kaka 

všechny recenze uživatele

Rutinní věc, ale určitě to není totální průser. Překvapí fakt, že pod velmi průměrným filmem je podepsána spousta jinak excelentnich a velmi nápaditých tvůrců a herců. Radost mi udělaly syrové rvačky a slušné přestřelky, megadrsný Penn a sympatický Brolin, ačkoliv ten umí mnohem lépe na opačné straně zákona (American Gangster). Není to ani náhodou tak košaté, scénaristicky zdatné a technicky precizní, jako například tento opus Ridleyho Scotta, ale jednou vidět se to dá. Ryze průměrné. ()

StarsFan 

všechny recenze uživatele

Gangsterka, která jako by chtěla stát po boku děl stvořených Scorsesem, Coppolou a De Palmou, namísto toho ale jakýkoliv náznak děje přehluší neuvěřitelnými akčními scénami à la umírající hrdina svým posledním nábojem sejme posledního stojícího záporáka. Film kdesi na pomezí lehké parodie a seriózního dramatu. Dílko, kterému by slušelo mít lepší scénář, být více nekompromisní a méně pozérský, ale které si zjevně některé scény muselo kvůli nedávné střelbě v jednom kině odpustit. Ne, Gangster Squad rozhodně není špatný film, nicméně s podobným obsazením mohl dopadnout mnohem, mnohem lépe. ()

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Předností tohoto snímku je jeho vizuální stránka. Jsou to naprosté orgie, i když je to místy až příliš digitální, pořád tam to "čaro" působí. Fanda gamesy Mafie2 bude mít hned dojem, že mu jeho oblíbenou hru převedli do eMPEGu. Příběh je jednoduchý jako Láďa Hruška, tak se nemusí bát ani ten gamesový pařan, že by nějaký level nepochopil. Prostě přišli, viděli, vystříleli, odešli. Možná to nějakou hloubku chtělo, když už si s tím vizuálně dávali takovou práci, ale i tak to bylo příjemné vytržení z reality všedního dne, kdy vás okrádají už úplně jiní mafiáni, rozhodně ne tak romantičtí. Lovci mafie jsou jen povrchovou sondou do počátku boje policie s organizovaným zločinem. Podle mě ale příliš nedbají na historickou korektnost, pouze ukazují, co umí jejich photoshop. Nebojte se, že přilnete k nějaké postavě a budete se o ni bát, to zcela určitě ne. Tak dobré to zkrátka není. Josh "velká hlava" Brolin předvedl zcela průměrný výkon. Řekl bych, že ho to mezi těmi zelenými plátny moc nebavilo. ()

Galerie (68)

Zajímavosti (32)

  • Filmovanie prebiehalo v kalifornských mestách Los Angeles, Bellflower a Santa Clarita. (MikaelSVK)
  • Zpěvačka Slapsy Maxie (Lucy Davenport) zpívá do mikrofonu RCA 77-DX shora. Tento typ mikrofonu je však citlivý pouze na zvuk přicházející ze stran. (Dr Lizal)
  • Scénář zpracoval Will Beall podle série novinových článků Paula Liebermana, který napsal i stejnojmennou knihu, vydanou v ČR souběžně s premiérou filmu. (hippyman)

Související novinky

Justice League? Možná za deset let!

Justice League? Možná za deset let!

14.02.2013

Starý scénář se opakuje. Pokusů o zfilmování týmovky Justice League of America (Superman, Batman, Green Lantern, Wonder Woman a spol.) už tu bylo několik, třeba digitálně animovaný film v režii… (více)

Sean Penn jako „agent s povolením zabíjet“?

Sean Penn jako „agent s povolením zabíjet“?

30.01.2013

A bude na to dohlížet Pierre Morel, který se v 96 hodinách postaral o definitivní vstup Liama Neesona do síně slávy největších bad-ass borců? Vypadá to, že Penn potřebuje vydělat na nájem, protože si… (více)

I duchům se líbí Emma Stone

I duchům se líbí Emma Stone

21.01.2013

Guillermo del Toro pilně pracuje na postprodukci své novinky Pacific Rim (to víte, do filmu o souboji obrovských robotů s obrovskými monstry je potřeba dodělat „pár“ triků), ale už se pozvolna… (více)

Spy Hunter našel režiséra, ztratil Rocka

Spy Hunter našel režiséra, ztratil Rocka

27.09.2012

Ten totiž zřejmě vyrazí na lov démonů. Ale popořadě. Studio Warner Bros. se už několikrát pokoušelo rozjet filmovou adaptaci stařičké videohry Spy Hunter. O režii se zajímali třeba John Woo či Paul W… (více)

Reklama

Reklama