Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Přes den je Abby Russell oddanou zdravotní sestrou, které byste klidně svěřili vlastní život. Její skutečné poslání však začíná až v noci, kdy pomocí svých ženských zbraní láká nevěrné muže do pasti, aby se jim krutě pomstila. (oficiální text distributora)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (103)

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Velké, velmi milé překvapení!! Docela neokoukaná forma hororového slasheru, která je vizuálně, zejména kamerou a estetikou záběru skvěle vypiplaná. Strašně se mi líbila již ta forma a pokoukáníčko na vizual, stejně jako na krásný holky a spousta nahoty, ... co si budeme povídat, jsem stoprocentní heterosexuál a stále se svlíkající záporná hrdinka se mi prostě líbila ... :-) Navíc kde je v dnešním hororu tolik nahoty vidět? V Conjuringu, v Insidiousu? ... Pche ... tohle je aspoň vcelku odvážný flick, který je i herecky docela cool. Hlavní záporná hrdinka skvěle "přehrává", balit a vzrušovat chlapy umí na Nobelovku, stejně jako je vraždit. Krev teče, zejména ve finále, kdy řežba v nemocnici, kde se nachází tolik zajímavých předmětů po ruce k párání a bodání nepřátel, byla totálně cool ... a celé je to prostě super, fakt velká zábava, woow!! :-))) ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Chachá, to byla ale blbost. Ale marná sláva, byl tu jeden vynikající nemocniční masakr se spoustou krve a nahatý holky. Mam rád krev i nahatý holky. Hlavní představitelka nebyla sice žádná krasavice a v jistých momentech byla mimořádně odpudivá, ale od krku dolu to byla paráda a to je důležitý. Sice je škoda, že toho gore nebylo víc, protože tohle si o to vyloženě říkalo, ale co. Na jedno pobavení to bylo tak akorát. 60% ()

Reklama

honajz2 

všechny recenze uživatele

Chvílemi je to dobrá komedie a rozhodně by se mi líbilo, kdyby tak byl koncipován celý film (přece jenom, radikální feministická superhrdinka vůbec není blbý nápad), protože jenom jako horor to za moc nestojí. Je to celkem nudné a Paz de la Huerta tu nepěkně přehrává. Ale stejně nechápu, proč ji režisér dal hlavní roli, ona sexy fakt není, hlavně ten ksicht má strašný. Ale asi přehrávala schválně, nevím, v Enter the Void mi přišla dobrá. Některé krvavé scény jsou ale povedené, to musím uznat, ale ani tak to moc nezachraňují. Mohlo to být lepší. Silné 2* ()

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Narušená, svojská sestrička vedie dvojitý život a popri službe v nemocnici má aj občasnú vlastnú službu, ktorou je prevažne nočná likvidácia neverných manželov. Keď však do práce nastúpi nová kolegyňa, s ktorou sa jej nepodarí vytvoriť očakávané puto, spustí to sériu zákerných komplikácií na oboch stranách. Rozmarný, moderný, štýlový sexi horor, ktorý samozrejme nevystraší, ale zabaví, aspoň teda u mňa sa mu to bezproblémovo podarilo. Obsahovo je to síce iba výcuc xy videných filmov a neponúka vlastne nič extra, ale je to pohodovo a sviežo natočené a mne to sedelo aj tým lavírovaním medzi žánrami; od čiernej komédie cez psycho-thriller až po nekompromisný slasher. ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Príbeh to bol velmi zaujímavý.Je to o zdravotnej sestre ktorá vraždí pre ňu neverné svine ako predloha super,aj keď takých podobných filmov je už dost na filmovej scéne..Ale už tento film tak super nebol,scenáristicky totálne zlyhal vo všetkých bodoch.Nahoty tam bolo naozaj požehnane ale keby aspoň hlavná predstaviteľka Abby bola sympatickejšia tak by sa nato dalo aj pozerat,ale bola riadne škareda a veľmi neprijemný pocit som mal z nej.Jedine sympatickou herečkou bola K.Bowden s nou bol film troška príjemnejší.Podobný film je American Mary ale ten ma bavil o dosť viac.Skoro žiadne napatie až na to finále ktoré bolo riadne krvavé a umieralo všetko čo bolo na blízku,ale dobrý dojem to už nezachránilo ()

Galerie (12)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama