Reklama

Reklama

Šest výstřelů

  • USA 6 Bullets (více)
Trailer

Bývalý profesionálny vojak Samson Gaul (Jean-Claude Van Damme) sa špecializuje na pátranie po nezvestných deťoch. Po poslednej a, žiaľ, nevydarenej akcii, ktorá stála životy niekoľkých nevinných obetí, svoju kariéru ukončí a pracuje ako obyčajný predavač. Do Moldavska prichádza bývalý športovec MMA Andrew Fayden (Joe Flanigan) aj s rodinou, aby sa pripravil na zápas, ktorý by ho vrátil späť do najvyššej ligy majstrov bojových umení. Keď jeho dcéru z hotela unesú obchodníci s bielym mäsom, priatelia mu odporúčajú, aby sa obrátil s prosbou o pomoc na Samsona, bývalého žoldniera s bohatými skúsenosťami. Samson najskôr odmietne, pretože ho ťažia výčitky z posledného neúspechu, ale napokon prípad vezme a rozbieha pátraciu akciu. (TV JOJ)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (193)

honajz 

všechny recenze uživatele

Člověk čeká nějakou tu rumunsko-bulharsko-albánskou pitomost á la poslední Seagalovky, bez myšlenky a nápadu, lacinou ve všech směrech, ale dostane chytrý scénář, postupné rozvíjení zápletky, pár zvratů, a do toho ještě hrdinu z SgA! Je to poněkud chladnější, bez emocí, což je možná účel, ale drželo mne to od začátku do konce, akce je tak akorát, je přehledná, a i když jde o módní téma, prostě se na to dobře kouká. I JCVD hraje úměrně a občas dokonce projeví emoci. Sugestivní hudba tomu dodává určitou mystičnost. Hezké to bylo. ()

Expendable 

všechny recenze uživatele

Barbarash je každým novým filmem blíž k dokonalosti, tím neříkám, že 6 Bullets je kdoví jaký skvost, ale předchozímu filmu jsem dal 4 a tohle je tak 2x lepší. Příběhově a zpracováním to naprosto vybočuje z béčkových vod a tomu, co Van Damme v poslední době natáčel. Jedná se o napínavý krimi/thriler, který podává skutečný obraz o aktuálním dění, co se týče obchodu s dětmi. Mít to tak o 20 mega vyšší rozpočet, mohlo se jednat opradu o špičkový film, ale filmy z východní Evropy nesvědčí nikomu. 5* spíš s recese, jinak bych musel přehodnotit všechny jeho filmy. ()

Reklama

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Tak bohužel, ale Šest výstřelů se van Dammovi vážně nepovedlo. A hlavní příčinu tohoto nezdaru bych přitom viděl vlastně v podstatě dost nenápadném ohledu, který je ale zároveň pro tento typ filmů i docela hodně podstatný. A to v neskutečně dlouhé stopáži. 114 minut je totiž na tak jednoduchoučký, přímočarý, béčkový výplach vážně neskutečně dlouhých a tak se nemohlo samozřejmě stát nic jiného, než že se ve výsledku ze Šesti výstřelů stala jedna šíleně natahovaná nuda, tvořena zcela zbytečnými a nesmyslnými scénami, které zbavili film jakéhokoliv spádu, zajímavosti a zábavnosti. Když pak k tomu ještě přidám docela otráveně a nezúčastněně působícího Jean-Clauda, což mě zamrzelo snad ještě víc, není prakticky jediný důvod, proč tento film pochválit. Akce není také moc a ani není nijak zvlášť zvládnutá, či nasnímaná, zápletka by se pak ještě dala snést, ale její zpracování je těžce pod čarou, atmosféra se svezla s ultralevnou produkcí a bohužel to nezachránil ani syrově stylizovaný vizuál, který nejednou tomuto druhu filmů vytrhl trn z paty, ovšem zde prostě nezafungoval. Šest výstřelů mě zkrátka vůbec nebavilo a pro mě se jedná o jeden z nejslabších van Dammových filmů vůbec. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Ale jo dalo se na to koukat v ramci JCVD posledni doby takovej prumernej film o neco malo lepsi nez Najemni zabijaci i kdyz ta delka je prehnana a Van Damme zase tradicne nijak zvlast neoslnuje ale hlavne nechapu proc musi furt do kazdyho svyho filmu cpat toho svyho protekcniho synka copak nepochopil ze z tohohle potratu nikdy herec nebude?! no zjevne asi ne kazdopadne Zan se nam sice slusne predvedl v Ex 2 ale na nejaky reci o navratu bych jeste pockal zvlaste kdyz jeho dalsi projekt UFO vypada dost pochybne a v Unisolu 4 byl jasne nejslabsim clankem no uvidime... ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

1.) Pokud si hodláte na Balkáně a směrem dál na východ zřídit výdělečný obchod s masem, musí být bílé, 2.) až ho otevřete, tak počítejte s tím, že ho zase brzo budete muset zavřít. Vodkou napuštěný Krkovička JCVD má totiž o chodu řeznictví jiné představy.. Varenbergovic rodinka pěkně pohromadě v nečekaně netupé, přehledně nasnímané i sestřihané akci. Jen kdyby se při střelbě trošku kryli a během dramatických scén se člověk nemusel kousat do rtu - pak by to bylo větší překvapení, než kdyby Cage nedostal vízum do Rumunska.. Dávám upřímné, plnohodnotné, tři hvězdy - už jen proto, kdybych si chtěl někdy v Kišiněvě koupit dvacet deka kabanosu a tři páry libereckých párků.. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (8)

  • Pri záverečnej prestrelke v starom ruskom väzení nepriateľský ostreľovač nabíja svoju pušku slepým nábojom. (Johnny.ARN)
  • Andrew Fayden (Joe Flaningan) ve filmu jezdí s vozem Mercedes Benz S-klasse vyrobeném v letech 2005-2009. V závěrečné scéně nasedá taktéž do Mercedesu, ale modelu E- klasse vyrobeném v letech 1999-2002. (JARDAHONDA)
  • Natáčanie prebiehalo od 29. augusta 2011 do 25. septembra 2011 v Budapešti a Bukurešti. (Laslo)

Reklama

Reklama