Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vo filme Collection (Zbierka) sa Arkinovi (Josh Stewart) ako jedinému podarilo uniknúť z rúk sériového vraha známeho ako The Collector (Zberateľ). Zabijakovi sa však podarí zajať nádherné dievča menom Elena (Emma Fitzpatrick). Hoci Arkin s tým nechce mať nič spoločné, nemá na výber, pretože ho z nemocnice unesú žoldnieri najatí Eleniným bohatým otcom. Tí Arkina vydierajú a donútia ho pridať sa k ich tímu, ktorého cieľom je zachrániť nevinnú dievčinu z vrahovho úkrytu v starom hoteli, ktorý je plný smrteľných pascí. (nessbeal)

(více)

Videa (17)

Trailer

Recenze (299)

Kryton 

všechny recenze uživatele

Pokračování filmu Collector z roku 2009 jde v klasické klišoidní šlépěji druhých dílů. Je to přímočařejší, umírá více lidí, teče více krve a postav je také více. Jenže více je někdy méně. Nebudu tu plkat, protože tohle si nebere nic z prvního dílu. Vlastně jen postavu zabijáka a zlodějíčka. Krev stříká ze všech děr a koutů. Lidi umírají jak na běžícím páse a člověk si nestíhá ani k nějaké postavě přirůst. Vlastně vám bude jedno - kdo umře a kdo ne. Jde to tak rychle, že za hodinu je vše hotovo. Otázek plno a odpovědí málo. Atmosférická jednička x tupá krvavá dvojka. Tuctovka, kterou zvrací Hollywood každý rok po litrech. Hodnocení OST: Oproti jedničce hudba místy ruší a někdy nebuduje atmosféru. 5/10 ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Potom ako sa Arkin zhodou náhod dostáva z kufra "zberateľa", je požiadaný o pomoc od bohatého mecenáša pri hľadaní jeho jedinej dcéry, ktorá sa tak po jeho úniku stala novou obetou Collectora. V sídle pomäteného sériového vraha to však bude ťažšie, ako si podaktorí myslia. Tento film ani z ďaleka tieň prvej časti neprekročil. A to snáď absolútne ničím. Napätie sa vytratilo, originalita stratila svoje čaro. Do toho kopec nelogického, ako v správaní osôb tak vo vývoji deja. Pokiaľ ste však fanúšikom Saw série a prvá časť The Collector bola pre Vás rovnako veľkým zážitkom ako pre mňa, ľutovať nebudete a strata času to taktiež nebude - 65 %. ()

Reklama

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Bál jsem se kvalitativního sešupu (jak už to tak u těch dvojek bývá), ale kdepak, je to pořád stejnej nářez, navíc, i když na předchozí díl vyloženě navazuje, dějově se jedná o úplně jinej film (dobře, ne zas tak úplně, ale je to prostě jiný :-), jaký to rozdíl s bratrancem SAW... A Josh Stewart je můj novej hero (asi si ho dám na avatara :-), libově zahraná role. Dalšímu dílu, pokud by si udržel laťku, bych se ale vůůbec nebránil, tenhle Sběratel je prostě fajný a za to mu pošlu tématickou písničku od Nine Inch Nails (škoda, že tu nezazněla) :-) ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Hey Saw! Welcome BACK in da House full of TRAPS!! Parádní Moderní Horor s bravůrním Gore a výtečnou Kamerou neustále se něco děje, každou chvíli někdo příjde k zranění,né zrovna hezkým způsobem ! Záporák opět drsný, chladnokrevný a nekompromisní! Zdálo se mi, že občas slyším Hudbu i ze Sawu,což mě příjemně naladilo ! jOO jOO Něco takového tady tenhle rok Chybělo ! Scéna v 11 Minutě jednoznačně TOP of Year ! 80% ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Být to vtipné, byla by to fajn absurdní komedie. Být to méně debilní a přehnané, byl by to fajn horor. Ale v téhle podobě je to jen laciné, samoúčelné torture porno (přičemž slovo "laciné" nehovoří o rozpočtu), které v absurditě "pastí" překonává i ty blbější díly série Saw. Kdyby se v závěru onomu opuštěnému hotelu otevřela střecha a vyšlo najevo, že geniální Sběratel si v něm postavil improvizované vesmírné středisko, přičemž se právě raketou chystá prchnout kamsi k Marsu, ani by mě to moc nepřekvapilo. On ani první díl nebyl výkvětem scenáristického umění, ale aspoň měl dobrou atmosféru a působil dost zle, depkoidně. Tohle je špatnej vtip, kterej poslouží jen k ukojení nejnižších žánrových pudů. Podle mne, samozřejmě. ()

Galerie (58)

Zajímavosti (2)

  • Když psi Collectora (Randall Archer) napadnou Arkina (Josh Stewart) a ostatní, tetování na Arkinově pravém rameni zmizí poté, co je pokousán. (ČSFD)
  • Arkin (Josh Stewart) má na pravém rameni vytetováno motto skotského clanu Stewartů "Virescit Vulnere Virtus", v překladu "Mužnost sílí utrpením". (JASON_X)

Reklama

Reklama