Reklama

Reklama

Vyznamenaný veterán z Vietnamu Frank Vega (Danny Trejo) se vrací domů. Společnost ho však zavrhne a on zůstává bez práce i bez lásky. O čtyřicet let později se díky incidentu v autobuse, kdy se zastal starého černocha, kterého terorizovali dva skinheadi, stane místním hrdinou. A lidé ho znovu začnou oslavovat. Jenže jeho štěstí se znovu ztratí, když je zavražděn jeho nejlepší přítel Klondike a policie nejeví žádný zájem věc řešit, a tak se vydává pátrat po zabijákovi na vlastní pěst. (HBO Europe)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (235)

verbal 

všechny recenze uživatele

Špatná prdel je přesně ten druh filmu, který spustili do hrobu spolu s rakví Charlese Bronsona a zasypali třemi metry poctivé americké zeminy. V osmdesátém šestém na Československé socialistické databázi by to byl nesporně těžký hit, ze kterého by si i Šádvel s Radkem99 slintali na plísňáky a dýchal by v žebříčku na záda minimálně Nekonečnému příběhu. Dneska už to i takový cynický, obstarožní otyloň jako já klidně prohlásí za dementní pičovinu, vypotí z nostalgie slabé dvě a v duchu zapláče nad tím, že se Rodriguez pakuje jen na infantilních sračkách o vyžraných špionských fakanech. Co naplat! Paní Rohlíková a Darren vysoukali laťku příliš vysoko... ()

Flego 

všechny recenze uživatele

Franka Vegu volajú Bad Ass ( Danny Trejo s fidelovskou bradou ) a je to akčný hrdina ako vystrihnutý zo starého žurnálu. Tento film si zmýlil storočie, lebo táto jazda je príliš toporná a jednoduchá. Za zjavné prešľapy ( je ich viac ako dosť ) treba poďakovať režisérovi, ktorý by mal radšej točiť reklamy. Jedinou záchranou sú niekedy vtipné dialógy a hlášky, ktoré navzdory chybám, robia film prijateľným. Slabší priemer. ()

Reklama

Slasher 

všechny recenze uživatele

Trejo jako akční důchodce s vizáží homelesse a cejchem veterána z Vietnamu, co stále doufá ve svůj životní highlight, je v podstatě dobrák (ale nasrat ho nechcete), šmejdi mu odrovnají parťáka a jelikož z kluků v LAPD nic nebude, musí si s tím zúčtovat sám. Kultovní potenciál není naplno využit, ale stejně se BAD ASS neztratí. Sympaticky to není až taková B-blbost, jak byste logicky čekali... Po MACHETE je to Dannyho další velká role - a není pro něj typická. Neukazuje svaly, podává bezmála dramatický herecký výkon a ta jeho zjizvená tvář je celá zarostlá. Měl jsem z toho radost. ()

mcb 

všechny recenze uživatele

Béčko o naštvaném důchodci a oni z toho udělají vážný film z poselstvím? Neuvěřitelně nudné, špatně napsané a zrežírované. V porovnání s obdobně stylizovaným Somrákem s brokárnou je tohle nevkusná slátanina, která slyšela slova jako nadsázka, humor nebo ironie jen z hodně velké dálky. Ani ten Trejo za nic nestojí. Muthafuckin' Bad. ()

kulyk 

všechny recenze uživatele

Vážení a milí přátelové, co k tomuto snímku dodat.... pokus o nasazení Treja do poloh, v nichž ukáže i jiné křeče obličejových svalů, než ,,jsem znechucený, jsem nasraný, jsem strašně rozzuřen a vysouvám řezáky", docela vyšel. Zrezlý Deny přidal výraz vyklidněného - a jako bonus vyndal na světlo boží i xycht, mající znázornit pocit absolutního štěstí. Vycení při něm všech šestašedesát zástupců chrupu, očiska téměř opustí své důlky a již tak krabatá tvář se zbrázdí až do nečekatelných kreací, připomínajících zmenšenou plastickou mapu Himalájského pohoří. Děsivější škleb nenajdete ani v horrorech z nejhorrorovatějších. Super. No, a děj je debilní, zápletka debilní, pointa debilní, ve filmu je dosti debilních postav, které jednají tak debilně, až si připadáte jako debil, že se Vám na to vlastně docela dobře vejrá..... debilita s Denym. Za tři. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (11)

  • Frank (Danny Trejo) si bere autobus na pronásledování padoucha a po několika okamžicích docela těžce havaruje – levá strana autobusu je zbořena, chybí světlo atd. V následujících záběrech je autobus opět v pořádku. (pjotri)
  • Postava Franka Vegu (Danny Trejo) je založená na skutočnom vietnamskom veteránovi Tomovi Slickovi, ktorý sa vďaka internetu "preslávil" bitkou v autobuse. (m.a.t.o.)
  • Tričko s nápisom "I Am A Motherfucker", ktoré mal v autobuse na sebe Frank Vega (Danny Trejo), je identické s tým z videa na YouTube. (beso74)

Reklama

Reklama