Reklama

Reklama

Zátah 2

  • Indonésie Serbuan Maut 2 (více)
Trailer 3

Zátah 2 navazuje přesně tam, kde nás děj předchozího snímku zanechal. Rama (Iko Uwais) je opět nucen přijmout roli policajta v utajení, aby poskytl své ženě a dítěti ochranu. Pracuje v protikorupční jednotce vedené Bunawarem, jediným člověkem, kterému může věřit. Rama dostává speciální pověření: musí se infiltrovat do místní zločinecké skupiny mafiánského bosse Banguna. Vrchol řetězce je daleko, krvavá pouť za spravedlností proto začíná v base, kde hnije Bangunův syn Uco. Rama musí získat informace, které by nasměrovaly policejní protikorupční komando k Bagunovi. Po celou dobu se však snaží zakrýt nebezpečnou touhu po pomstě a spravedlnosti, která ho spaluje zevnitř – a díky níž se jak jeho mise, tak i skupina organizovaného zločinu, postupně hroutí. (Cinemax)

(více)

Diskuze

Redi

Redi (hodnocení, recenze)

germiny

Takže je to to samé, jako jsem pociťoval já... a nakonec přišlo stejné zklamání jako tobě, akorát že jsi v něm i ty... teď jsem stejné pokrytecké sračky součástí taky. Ach jo:)

germiny

germiny (hodnocení, recenze)

Je to opravdu taková ta bláhová naděje, když vidím že u Berandalu je 9 nových příspěvků a nakonec víceméně o ničem :-(

na příspěvěk reagoval Redi

TheDarKnig

TheDarKnig (hodnocení, recenze)

prosím, pokud možno, nepřispívejte do téhle diskuze dokud to nebude příspěvek "Už se to objevilo" nebo jemu podobný. Neskutečně trpím a do Trenčína se nedostanu :)

na příspěvěk reagoval Madsbender, Yoshitsune

Dadel

Dadel (hodnocení, recenze)

148 minut ??!!@#&@#

To se budu muset v těch Varech hodně nadopovat.

Adrian

Adrian (hodnocení, recenze)

INak, samozrejme okrem Berandal-u Vás všetkých pozývam aj na ďalšie filmy zo sekcia Prísľuby z Východu/Eastern Promises, ktorú sme pre divákov pripravili. Viac o filmoch z tejto sekcie nájdete napr. tu:

http://www.artfilmfest.sk/filmy/ep/

 

A teda pozvánka platí aj pre ostatné filmy na festivale, pričom zvlášť dávam do pozornosti v rámci polnočných filmov aj prvý slovenský zombie splatter Socialistický Zombi Mord, ktorí si tvorcovia tiež prídu osobne uviesť :-)

http://www.csfd.cz/film/372325-socialisticky-zombi-mord/

Adrian

Adrian (hodnocení, recenze)

Madsbender

Tak teraz neviem či sa myslí sympatická slečna pred vstupom do kinosály, alebo úvod vo forme pár minút pokecu o filmu pred projekciou? :-)
Ten prvý prípad - to snáď áno.

A čo sa týka druhej varianty - to určite áno, preto som v minulom poste spomínal napr. aj Garetha a Ika :-)

na příspěvěk reagoval Madsbender

Adrian

Adrian (hodnocení, recenze)

Ešte raz dávam do pozornosti, že ak budete mať v dňoch 22.6 až 26.6 cestu cez Trenčín, tak v rámci festivalu www.artfilmfest.sk sa v kine na veľkom plátne bude The Raid 2 premietať v Trenčíne v multiplexe Cinemax v nasledovných termínoch:

nedeľa 22.6 o 17.30

štvrtok 26.6 o 20.30

A možno príde aj Gareth s Ikom ... :-)

na příspěvěk reagoval Bluntman, Yoshitsune, Cracker, Madsbender

sniper18

sniper18 (hodnocení, recenze)

TheDarKnig

Ja som ale hovoril o DVD/Blu ray, nie o festivaloch :). Tam si film pozriem raz, ale mrzí ma, keď sú filmy, ktoré pozerávam opakovane, čo bude pravdepodobne aj Berandal a vždy ich musím púšťať len vo forme nejakého ripu. Ako by sa jednalo o nejaké podradnosti. 

sniper18

sniper18 (hodnocení, recenze)

Len keby to vyšlo aj tu. Toto ma najviac štve, že hromadu prvotriednych filmov si človek musí púšťať len cez rôzne ripy, miesto pravého originálu, ako by si zaslúžili. 

na příspěvěk reagoval TheDarKnig

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

Ouwen , Madsbender

tak teď když člověk ví , kdy to vychází , tak to fakt už uteče fakt jak voda , jak řiká Ouwen , navíc teď  v kině je spousta skvělých filmů , takže Berandal je tady za chvilku 

Uživatel Rominator smazal svůj příspěvek.

Související novinky

Remake akčního Raidu je v nejlepších rukou

Remake akčního Raidu je v nejlepších rukou

11.01.2022

Už pár měsíců víme, že remake akčního filmu desetiletí The Raid / Zátah: Vykoupení natočí režisér Patrick Hughes (Expendables: Postradatelní 3, Zabiják & bodyguard). Film si objednal Netflix a… (více)

Režisér Raidu a Tom Hardy míří na Netflix

Režisér Raidu a Tom Hardy míří na Netflix

20.02.2021

Gareth Evans má za sebou dva fantastické akční snímky Zátah 1 a 2 a taky povedený seriál Gangs of London. Teprve nyní se ale zdá, že jeho kariéra začne stoupat – uzavřel totiž exkluzivní smlouvu s… (více)

TOP 2017 dle nejoblíbenějších uživatelů

TOP 2017 dle nejoblíbenějších uživatelů

31.12.2017

Hrstka nejoblíbenějších uživatelů ČSFD.cz tradičně vybrala osobní trojku nej filmů, uvedených do české a slovenské distribuce nebo na filmových festivalech v roce 2017. A někteří dali hlasy taky svým… (více)

Co chystá režisér Raidu?

Co chystá režisér Raidu?

25.11.2017

Gareth Evans má za sebou akčňáky The Raid a The Raid 2, takže se po něm automaticky žádá The Raid 3. Velšský režisér ale s trojkou nijak nespěchá a jeho dalším filmem bude thriller The Apostle, v… (více)

Reklama

Reklama