Reklama

Reklama

Call of Duty: Find Makarov

všechny plakáty
Krátkometrážní / Akční
Kanada, 2011, 3 min

Obsahy(1)

Filmová realizace konce a několika krátkých scén ze hry Call of Duty: Modern Warfare 2, sloužící také jako trailer k sérii Modern Warfare. (TwoFace)

Recenze (14)

PauloZ 

všechny recenze uživatele

Krátké a úderné. Filmová realizace konců modern warfare 1 a 2 na velmi vysoké úrovni. Kéž by vznikl celý film vypadající jako tohle a možná ještě lépe :) ()

Marek1991 odpad!

všechny recenze uživatele

Ďalší chorý zvrátený mini film, ktorý nielen, že má hrozný dej, ale ešte nabáda k pudovým zabíjačkám, je propagáciou hry, opäť sú tam zapojený Rusi, už mi dochádzajú slová, lebo takáto hrôza sa mi ozaj nechce komentovať. ()

Reklama

PlutisMovie 

všechny recenze uživatele

Natočené krátké scény z série MW na přeskáčku. Vše vypadá věrohodně! Efekty, masky, herci. A co je na tom nejlepší ? "Známé tváře"! Soap, McTravish, Price atd atd.... ()

AltairAhad 

všechny recenze uživatele

Co se CoDka týče někdy bych velmi ráda uvítala celovečerní film a vůbec bych se nebála, že by stoupal do vyššího hodnocení. Pecka! ()

Foltin 

všechny recenze uživatele

Rozhodně nejepší fimeček podle hry! Prý se plánuje i 20-40 minutový fimeček, což by bylo dost dobré. Efekty na dobré úrovni a herci zahráti taky dobře a nejvíce mě dostává dokonalá podoba s postavami ze hry. ()

Karlsberger 

všechny recenze uživatele

Velice dobře zpracované ztěžejní okamžiky z prvních dílů MW. Teď už to jen chce ten celovečerák, na kterém se pracuje, ale to si ještě počkáme. ()

Reklama

Reklama