Reklama

Reklama

American Mary

Trailer

Obsahy(1)

V tomto americkém hororu ztvárňuje herečka Katherine Isabelle talentovanou studentku lékařské fakulty Mary Mason. Veškeré úsilí stát se chirurgem je ovšem ohroženo její katastrofální finanční situací. Chytá se proto příležitosti v místním striptýzovém podniku, kde může přijít k rychlým penězům. Jenomže při konkurzu je vyzvána, aby využila svého nadání a mohla si tak přijít na více peněz. Tento nově objevený svět jí přináší peněžní zaopatření, ale ovšem za určitou cenu. (starblade)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (144)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Katharine Isabelle! Nikdy by mě nenapadlo, že se dá na týhle holce postavit celej film a už vůbec bych netušil, že by ve mě dokázala vzbudit sexuální touhu a čistou hrůzu zároveň. Film sám o sobě příliš nenabízí a kdo čeká potoky krve či detailní záběry řezání končetin, bude hodně zklamán. Ale pokud máte náladu na lehkou artovku s psychopatickou vamp v hlavní roli, je tohle film pro vás. 60% ()

xxmartinxx 

všechny recenze uživatele

Přerod nevinné studenky v maniaka je sice naprosto nepřesvědčivý, ale psychologická hloubka je to poslední, co bych potřeboval. Výhodou Americké Mary je, že docela dlouho netušíte, k čemu vlastně směřuje. Škoda, že samotné násilí není explicitnější, skvěle by to pasovalo k odpudivým výsledkům plastik. Rovněž finále mohlo být vypointovanější. 3 a 1/2 ()

Reklama

Yoshimitsu 

všechny recenze uživatele

Mary je studentka lékařské fakulty, kterou nakonec nedostuduje otevře si byznys na úpravách lidského těla. Doufám, že nemáš na celý rok obsazené termíny já bych si taky chtěl objednat třeba ušmiknutí jedné varle a udělání rohu na hlavě. Chci být taky v albumu krvavé Freak Show, tak si prosím udělej čas peníze nehrajou roli. Dávám 75% ()

klukluka 

všechny recenze uživatele

Plnej kotlík bych tomu nedal, na to to bylo až moc sci-fi, ale jinak se mi to líbilo moc. Jsem rád, že jsem na to kápnul, podobný filmy jsou mi jednak vzácný, druhak se k nim člověk poměrně těžko dostává. Výsledkově nijak extra nevynikají (63%), jména tvůrců 0+, reklama čistá 0. Navíc horor není můj oblíbený žánr, i když po Baterce (The Battery), jsem ho vzal na milost a American Mary je dalším důkazem, že jsem udělal dobře. Na to, abych se u Marušky bál, jsem už asi moc velkej cynik - v tomhle směru to se mnou totiž nedělalo lautr, ale vůbec nic. Jinak to ovšem bylo hrozně dobře udělaný, sestry Soskovy možná jen mapovaly komunitu, která je jim vlastní, a která je pro mě něčím zcela novým a nepoznaným. Vůbec jen sám ten nápad, nechat si s někým jiným prohodit paži, nebo si nechat ufiknout bradavky je pro mě objevný, protože jestli jsem někdy nad něčím opravdu, opravdu nepřemýšlel, pak to byla podobná harakiri. Doposud jsem se s někým takto ujetým ani osobně nesetkal, o nikom takovém jsem nic nečetl (vyjma nějakých šílenců potetovaných á la jaguár, kteří si ke své masce nechali upravit třeba i jazyk nebo uši). Takže pro mě to byla pozvánka do dosud nepoznaného světa, který sice považuji za značně bizarní, ale chápu, že někdo se v něm cítí jako ryba ve vodě. Takže děkuji sestrám Soskovým, že pro mě tuto subkulturu objevily, a zaobalily ji do thrilleru, na který se dalo dívat. Žádný klenot to nebyl, ale to neotřelé prostředí mi to vyvážilo a učinilo pro mě tento film velmi zajímavým. ()

peiton 

všechny recenze uživatele

Steny som síce od napätia nedriapala,no i tak pôsobivé,ale k udeleniu 5 hviezd tomu predsa len niečo chýbalo..Horory väčšinou bývajú nezmyselné,no toto malo hlavu,pätu aj šťavu.A neobvykle u mňa 1.polovica lepšia,viac ma brala ako tá druhá.Zaujímavé bolo aj prostredie špinavého striptízového klubu,ktoré býva niekedy docela vdačným prostredím v mnoha žánroch.Výnimočne som mohla oči nechať na herečke,ktorá stvárňovala jednu z najslávnejších tvárí v histórii zábavy , Betty Boop, "kráľovnú karikatúr".Len škoda,že jej nedali príliš veľký priestor na realizáciu a prezentáciu seba samej,čo ma dosť mrzí (čo som čítala,výroba make-upu trvala 2-3 hod.) a vôbec som si ju neužila. A práve toto mi tam chýbalo!No v konečnom dôsledku fajn vec.Chodte do toho a chirurgovi len v prípade potreby alebo v najvyššom stave núdze..LOL! :D :D :D ()

Galerie (40)

Zajímavosti (9)

  • Snímek byl natočen za 15 dní. (Zuzyzss)
  • Trvalo dvě hodiny, než maskéři aplikovali Tristan Risk její make-up. (Mrs.Blue)

Reklama

Reklama