Reklama

Reklama

VOD (1)

Celebrity - jsou slavné, jsou sexy, ve svých dokonalých outfitech vypadají naprosto božsky. Tenagerky Rebecca, Nicki, Chloe a Sam jsou kamarádky z lepších rodin a Hollywoodské hvězdy milují. Vesměs mají vše, na co si vzpomenou, mají ale i velkou touhu se pobavit. A bez zábran. Když k nim do školy nastoupí Marc, jehož tatínek pracuje u filmové distribuce, začne teprve ta parádní jízda. Společně vyrážejí na noční tahy do bytů Hollywoodských celebrit a to rozhodně ne pouze na exkurzi! – V kradených autech si odvážejí hory značkových kousků, ve kterých ohromují na párty. Jak dlouho si ale budou bezstarostně užívat, než spadne klec? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (7)

Trailer 3

Recenze (371)

novoten 

všechny recenze uživatele

Kdyby se Sofia nechytila do pasti už samotnou článkovou premisou, mohla její cesta po pozlátku klouzat ještě o něco hladším způsobem. Ale jakkoli jsou loupeže snímány tu detailně, jinde z dálky, jednou zpomaleně a podruhé zkratkovitě, dějová smyčka to zkrátka je. Nicméně to, že dějově je Bling Ring vlastně dost velká nuda, mi došlo až na konci. Coppolita totiž audiovizuálně opíjí jak díky energickému soundtracku, tak díky super hercům, kde se triumfující Emmě překvapivě vyrovnává neznámý Israel Broussard. Těch rozjívených 70-ti % mi je nakonec docela líto. Je totiž umění štvát diváka hloupostí hlavní party, naivitou jejich idolů nebo stupiditou rodinných "motivačních" proslovů a přitom působit takhle sympaticky. ()

Wysch 

všechny recenze uživatele

Kdyby to nebylo tak laciný, moralizující a ke všemu ještě mělký, určitě bych si dovolil přirovnat Bling Ring k Somewhere, který využívá stejných prostředků k rozvíjení postav, ale vynechává prázdný řeči, kterýma podle mě Bling Ring přetejká a zbytečně tak kazí emoční dojem z filmu. Respektive tak posouvají film níže k obyčejnému filmovému průměru. Téma netéma, sympatický postavy nesympatický postavy, The Bling Ring je ve výsledku prázdným moralizujícím filmem s nepříjemně naivníma postavama. ()

Reklama

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

V podstatě první film na který jsem šel s tím, že to bude sračka, protože dokonalé outfity a svět značkovýho oblečení a luxusu je skutečně něco s čím se ve svým životě docela obstojně míjím. Leč sexy Emička je sexy Emička a tak jsem se rozhod jít do kina a kvůli pár minutám protrpět zbytek. K mému velkému překvapení však na mě film žádné právo utrpné nenasadil, samozřejmě pár scén bylo ryze pro pipiny, ale to jsem hrávě překous, protože mě čím dál tím víc fascinovalo s jakou drzostí si ta partička počínala. Vůbec se mě nechce věřit, že by bylo tak lehký se dostat k Megan Fox do postele, bych si tam na ní počkal, ta by se pak divila, bréca jedna, kdyby udělala hup do postýlky a tam už Enšpígl v plný polní. Možná kdyby se ulevilo na pipinství, mohla to bejt docela zajímáva psychárna, protože mě ty mladý fakt normální nepřišli. Zvláštní, film nemá nějaké velké napětí, o osud okradených celebrit se těžko člověk může bát a ta zlodějšká partička taky nebudí žádný velký sympatie. Vyjma Emička samozřejmě, ta by měla zákaz mít na sobě příliš oblečení a příkaz tvářit se pořád svůdně, jaká to škoda, že nejsem zákonodárce já, fakt že jo. Film jehož prostředí a obsah je nám smrtelníkům tak vzdálenej, až je pro nás zajímavej, jinak si své sympatie k tomuto filmu na rozdíl od sympatií k Emičce neumím vysvětlit. ()

claudel 

všechny recenze uživatele

Není to špatný film, má nějakou myšlenku, vyznění, poslání. Ale má vůbec někdo mimo USA tenhle film vidět? Chceme o tomhle tématu, případně skutečné události vidět film? Ze zvědavosti možná ano, ale pak se třeba já zarazím a řeknu si, mohl jsem v záplavě filmů, které jsem ještě neviděl a čekají na mě, zvolit jinak. Plusově hodnotím hudbu a výkon Emmy Watson. ()

Hwaelos 

všechny recenze uživatele

Z hlediska stylu mimořádný film. Režisérka střídá vypravěčské polohy, point of view i různé druhy zcizovacích efektů tak zajímavým způsobem, že by to stálo za analýzu. Obsahově mě to minulo stejně jako předchozí filmy Sofie Coppoly. Jasně, je to určitým způsobem podobenství o podobě současného světa, komentář k aktuálnímu modelu surface play, ale skutečnou hloubku to postrádá. ()

Galerie (213)

Zajímavosti (28)

  • Většina lidí si myslela, že hlavní roli ve filmu ztvárňuje Emma Watson, ačkoliv za hlavní roli byla považována postava herce Israela Broussarda. (Weasley)
  • Hlavní důvod, proč Emma Watson roli Nicki přijala, byl pracovat se Sofií Coppolou, jejíž je velkou fanynkou. Spoluprací s režisérkou si herečka splnila svůj sen. (Michi88)
  • Jedná se o poslední film kameramana Harrise Savidese, který půl roku po skončení natáčení zemřel na rakovinu mozku. (montana_cz)

Související novinky

Po Elvisovi se filmu dočká i jeho žena

Po Elvisovi se filmu dočká i jeho žena

14.09.2022

Letos jsme se dočkali nového biografického snímku Elvis od režiséra Baze Luhrmanna (Moulin Rouge!, Velký Gatsby), u něhož je dost možné, že za pár měsíců pobere i nějaké Oscary. Rodinu legendárního… (více)

Emma „Hermiona“ Watson hrdinkou další fantasy?

Emma „Hermiona“ Watson hrdinkou další fantasy?

16.06.2013

Hlavní roli v nové disneyovské Popelce Kennetha Branagha odmítla. Proč? Zjevně chystá něco většího. Z dívenky s kouzelnou hůlkou nám mezitím vyrostla femme fatale, jejíž svůdnost třeba Sofia Coppola… (více)

Z Harryho a Hermiony Frankenstein a Popelka?

Z Harryho a Hermiony Frankenstein a Popelka?

04.03.2013

Nutno uznat, že omladina z Bradavic si buduje zajímavější filmovou kariéru, než by jeden čekal. A jejich další projekty rovněž vypadají slibně. Daniel Radcliffe si po Ženě v černém a letošním Horns… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno