Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Do malé vesnice Babovřesky přijíždí mladý kněz. Pro místní vesnické drbny je jeho příjezd velké zklamání, ony si představovaly někoho staršího. Jenže to není jediná novinka. Drbna Horáčková, která dělá místnímu starostovi Stehlíkovi sekretářku, zažije šok. Na úřadu se objeví mladá a krásná Ivana, která se uchází o místo sekretářky. A protože Stehlík má Horáčkové plné zuby, Ivaně místo přislíbí. Jenže ona o práci moc stojí, a tak si před Stehlíkem doslova klekne na kolena. To uvidí Horáčková a dojde k přesvědčení, že se jedná o orální sex. A hned to samozřejmě roznese po celé vesnici. Do Babovřesk přijíždí Hálovi, kteří po smrti stoleté Trudy zdědili lukrativní pozemky se starým domem. Na ně má ale zálusk zdejší starosta a jeho povedený příbuzný. Jenže pozůstalí se rozhodnou, že si dům nechají. Když ho začnou opravovat, zjistí, že tam straší. (TV Nova)

(více)

Diskuze

Tom_Lachtan

Tom_Lachtan (hodnocení, recenze)

Dadel

aha, takže to je něco jako akce na zájezd, akorát se de do obecního kina na babovřesky? To je ale píčovina, zavřít je!

Paulie88

Paulie88 (hodnocení, recenze)

To si děláte prdel, že uprostřed filmu to zastaví a někdo tam začne prodávat nějaký sračky? A  Troška to ještě schvaluje... To je blbej vtip? Teda já tam bejt tak nvm co bych dělal a jestli bych se udržel, tohleto je teda vrchol...

Ondrej1115

Ondrej1115 (hodnocení, recenze)

Troška len trilogie by natačal Babovřesky bude tretia trilogia ktora bude stat za hovno.Škoda tých penazií za toto nič.Ale ked na to má tak nech natača take somariny.

na příspěvěk reagoval Beckett51

philip.j.fry

philip.j.fry (hodnocení, recenze)

Bacha,po Praze pobíhá člen dávno vyhynulého druhu Homo erectus!Je vyšší,má kudrnaté vlasy a slyší na jméno debile nebo Zdeňku!

na příspěvěk reagoval Beckett51

Beckett51

Beckett51 (hodnocení, recenze)

Deratizer , philip.j.fry

nedělejte si srandu, Opoce jsou naši předci a to, že některé přežili d současnosti by se mělo spíš zapsat do historického deníku, než is z toho dělat šprťouchlata na zapomovaný databázi!

na příspěvěk reagoval Tom_Lachtan

Deratizer

Deratizer (hodnocení, recenze)

Novom

Troška do toho rádia šel tomu filmu dělat pozitivní reklamu a čekal pozitivní rozhovor kterej měl nalákat lidi do kin a moderátor mu dal jasně najevo, že film hodlá pitvat po té kritické stránce, což pro film pozitivní reklama nebyla. Když Troška odcházel, řekl jasně, aby to radši ani neodvysílali, je to furt jen snaha negativně neovlivnit lidi.

na příspěvěk reagoval philip.j.fry, Beckett51

joemax

joemax (hodnocení, recenze)

Stopáž? Ano, šíleně přehnaná. Trailer? Naprosto idiotsky sestříhanej, že film vyznívá tak na -10%. Oficiální text distributora? Naprosto nesmyslně komplikovaný. Hudba? Jedna dozblbnutí odrhovaná melodie fakt leze na nervy. Ale celek? Není to zas tak strašný...

na příspěvěk reagoval philip.j.fry, Beckett51, philip.j.fry

Související novinky

Duhová kulička 2015

Duhová kulička 2015

29.04.2015

Lidi dostanete do kina dvěma způsoby: buď natočíte skvělý film, nebo začnete dělat dobrý marketing. Na ZLÍN FILM FESTIVAL se už třináctým rokem valí Duhová kulička – dvoudenní konference ze světa… (více)

Reklama

Reklama