Reklama

Reklama

Hidden je postapokalyptický film o manželech s malou roztomilou dcerkou. Po náhlém vypuknutí nákazy se rodině na útěku podaří nalézt nepoužívaný protiatomový kryt. Tento úkryt jim poskytuje veškeré nutné vybavení pro přežití, ale jak dlouho jsou schopni vydržet a co na ně vlastně číhá venku? (TheDon)

Videa (1)

Trailer

Recenze (189)

DJ Rocco iNc 

všechny recenze uživatele

Napínavé majstrovské dielo, ktoré určite nesklamalo, ba naopak. Bol som po celý čas v napätí, čo sa udeje, čo sa udialo a prečo a výsledok bol veľmi prekvapujúci. Naozaj neuveriteľné, čo dokáže partia schopných ľudí s minimálnym počtom hercov, no s veľkou predstavivosťou. Tento film je príklad toho, že aj za málo peňazí môžete mať obrovský zážitok. Ďalší skvelý novodobý postapokalyptický horor spolu s filmom Extinction - Zánik . ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Objektivně je to jen na silné čtyři hvězdy, ale myslím, že je to zde podhodnocené, proto dávám slabých pět. Zcela nejednoznačný horor, kdy se vaše sympatie přelévají sem a tam, ale hlavně který chytí hned od začátku a drží v napětí, co se děje. Jednu chvíli jsem si říkal, že to připomíná rozhlasovou hru nebo díl Krajních mezí, ale tvůrci mne rychle vyvedli z omylu a řadou logických a na sebe navazujících scén udrželi můj zájem i momenty překvapení, a dokonce mi nejen vše vysvětlili, ale některé dříve naznačené motivy a scény dohráli do konce - se zavíráním očí a vzpomínkami, 320 dní, bod č. 2 pravidel, sex a další. Navíc je film oslavou rodiny a hlavně života ("Tohle je teď náš život a takový nyní žijeme", další čárka) a nabízí i pár věcí k zamyšlení ("Jen proto, že něco nevidíš, neznamená to, že to není" - Hempelův paradox havrana v praxi.). Mám rád promyšlené věci, které do sebe zapadnou a mají uvěřitelnou pointu (tady mimochodem tři pointy a všechny ústrojně funkční), a navíc nemají v podstatě zbytečnou scénu (jo, a opakování té zcela úvodní scény filmu je tady taky dost dobré). Plus skvělé výkony herců, kamera, střih a samozřejmě výprava. V několika scénách až člověku zatrne, a jedna lekačka v úvodu je tady zcela dokonalá. ()

Reklama

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Jestliže bratři Dufferové dostanou jednou větší rozpočet, čeká nás určitě výživné postapo béčko plné parádních efektů a zajímavých nápadů, protože i se třemi herci a jedním úkrytem dokázali rozehrát atmosferickou a napínavou jízdu, kterou sráží bohužel 60 minut kecání které je občas proložené příjemným flashbackem a která se rozjede až posledních deset minut v závěru.Taky charaktery a chování postav mě občas mírně řečeno iritovali (i když bych chtěl napsat něco úplně jinýho ale nemůžu, protože píšu komentář na databázi v KLDR a mohli by mě potom poslat do koncentráku) a jejich chování je občas opravdu na pěst, ale celkově to je i přes jejich nesympaticky napsané charaktery zahrané velice dobře.Osobně by mě mnohem víc bavil film, který se přímo během té krize odehrává (jako výteční Podivní s Olyphantem).Mírně taky byl do očí nedomyšlený scénář, jehož hloupost se projeví hlavně na konci u toho kanálu, ale to bych spoileroval.Příjemná jednohubka která poteší svojí pointou a i když nestačí na větší hodnocení, tak je aspoň příslibem lepších kusů od evidentně talentované bratrské dvojice režisérů.65%. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Milé překvapení. Hidden je byť přes pomalejší tempo poměrně zábavným a od druhé půlky slušně napínavým postapo hororem stavějící na třech hercích, kteří hrají přesvědčivě. Celé je to svým způsobem nepředvídatelné, divák je zvědavý, co se venku vlastně schovává což je plusem. Slušný vizuál, fungující napětí, tajemná atmosféra, krátká stopáž a akční závěr dělá z Hidden hezký nadprůměr. Bavil jsem se více než u Extinction, tedy jasná čtverka.Story 6/10, Atmosféra 8/10, Gore 4/10, Vizuál 7/10, Akce 5/10, Zábavnost 6/10 70% ()

dubinak 

všechny recenze uživatele

Škoda nevyužitého potenciálu a zvláštně působícího nadpřirozena v závěru. Bratři Dufferovi se nudu v tomto úkrytovém postapo snaží zaplácnout nějakým tím občasným flashbackem, aby si mohl divák k hrdinům vytvořit alespoň nějaké pouto. Bohužel, to se jim moc nezdařilo. Malá chytrá holčička zabíjí svým snaživým hraním tu depresivní atmosféru, protože se divák už jen soustředí na to, jak ho vlastně štve její výstup a přestává vnímat ostatní herce. Jediným zapamatovatelným faktorem pro mě asi bude závěr, kam zasadili Dufferovi něco trošku nového a netradičního. Průměrná zábava, ale nic bez čeho byste se neobešli. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (1)

  • Film neobsahuje žiadne úvodné titulky, len názov filmu. (mivr)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno