Reklama

Reklama

Jde si pro nás noc

  • Indonésie The Night Comes for Us
Trailer

VOD (1)

Ito (Joe Taslim) v roli vymahače podsvětí, který se vrací do své organizace. Ovšem už po návratu ho potká zrada a ocitá se v chaosu, ve kterém neví, komu věřit. (Ouwen)

Videa (1)

Trailer

Recenze (175)

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Nebyť podaktorých, absolútne za vlasy pritiahnutých akčných scén, ktoré doslova postrádaju veškerú logiku, mohol sa tento “bitkársky” snímok, minimálne vyrovnať tomu najlepšiemu, aký Indonézia doposiaľ natočila (Serbuan Maut). Toto je masaker od úvodu až do samého konca, kedy jedna krvavá “fight” scéna, strieda tú druhú, a takto stále dookola, až kým nespadne opona. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Masokombinát Jakarta, aneb vřeštící chlapci a děvčata s bodno-sečnými zbraněmi jdou na porážku a rozhodně z toho nejsou tak vyděšení, že by se v nich krve nedořezal.. Dopad zoufalé snahy vyprávět nějaký příběh mezi zuřivým porcováním lze přirovnat ke chvíli, kdy malé dítě čeká na to, až mu vymění baterky v ovladači od autodráhy. Otázkou je, jak ho bude to ježdění krvavým autíčkem dokola dlouho bavit.. Významnější přiblížení k estetice Garetha Evanse bohužel přišlo až při finálním souboji a právě na jeho počest jsem složil krátkou tematickou báseň: „Ito bude bit jak žito, Uwais bude křičet auvajs. Oddají se chlapci tanci, hemofilik nemá šanci...“ ()

Reklama

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Indonésani do toho zase jednou šlápli a pořádně zvostra. Iko Uwais tentokráte trošku v pozadí a místo něj dostal více prostoru Joe Taslim. Rvačky jsou neuvěřitelně nereálné. A pokud si ještě zhruba říkáte co to všechno dokáží postavy ustát, aby nepadly na zem, není to vůbec nic oproti finálnímu zúčtování. Tahle záležitost je oproti Raidu hodně gore a slabším povahám se může občas udělat špatně. Masakr motorovou pilou je proti tomuhle procházka růžovou zahradou. Příběh je možná slabší, ale pořád o něco lepší než kdysi v Ong Bakovi kde stačilo hlavnímu hrdinovi že hledá svého slona. Rubanice jako blázen, která kvalit Raidu nedosahuje ani náhodou, ale 70% je slušných. ()

tron 

všechny recenze uživatele

V živote som urobil veľa chýb a to, že som toto šialené akčné úchylné peklo obchádzal 4 roky, nepochybne patrí medzi ne. Veľa postáv sa k sebe každou chvíľou viac a viac približuje a nastáva inferno. Nejaký čas vám potrvá, kým sa v tom zorientujete, ale potom je to labúžo. Akčné peklo je to už v prvých 40 minútach. Pýtal som sa, kam to preboha ešte môže kulminovať (film má dve hodiny). A veruže môže! Ak zbožňujete akčné filmy s perfektnou choreografiou, určite si to pozrite. Ale pozor, jednak je to drsné (nič pre slabé žalúdky) a jednak je to mimo akcie nudné. Dobrou správou je, že dialógov je málo a hoci má film až 120 minút, jeho súčasťou sú minimálne štyri šialene dlhé akčné sekvencie, z ktorých vám padne sánka a už ju nenájdete. Iko Uwais tu má prekvapivo malý priestor, ale vôbec to nevadí, lebo ostatní sa jeho schopnostiam lahodne vyrovnajú. Ak by sa to mierne prepísalo, pokojne to mohol byť tretí The Raid. Paradoxne, najmenej zaujímavá je finálna bitka, pritom sa v nej mlátia najbrutálnejšie mašiny. Trocha mi vadilo, že záporáci (aj keď je otázne, či tento film nemá LEN záporákov) mali postavy na lopatkách a namiesto toho, aby ich okamžite zabili, tak samozrejme začali komplikovane a zdĺhavo hľadať strelnú zbraň, čo sa im stalo osudné. Pritom predtým nemali problém vraždiť pomaly aj pomocou kancelárskej spinky. Plus ma udivilo, že tu nikto neuhýba autám a to ani v prípade, že vidí, že sa naňho rútia v plnej rýchlosti desiatky metrov. ()

topi 

všechny recenze uživatele

Mega ultra brutální rubačka, ve které se nejvíc používají mačety, sekáčky a nože. Krev stříká, kosti praskají, mrtvoly se kupí, jako houby po dešti. Akce, souboje, přestřelky, skutečně ve vrchovaté brutalitě. Horší je to už se scénářem a příběhem samotným. Trhlin a nelogičností by se našlo habaděj, ale nějak to neřeším, v tomhle ohledu vítězí precizně natočený gorefest s výtečnou choreografií a naprosto kulervoucím vizuálem! Pastva pro oči!! ()

Galerie (10)

Zajímavosti (4)

  • Koncept bojových scén je sestaven z prvků MMA. (Ouwen)
  • Když na začátku filmu v koupelně žena obváže Itovi (Joe Taslim) kolem těla obvaz, pak střídavě obvaz má a nemá. (CjKukis)

Reklama

Reklama