Reklama

Reklama

Poklidný předměstský život rodiny Barretových se začne pořádně otřásat v základech. V jejich domě se stane série nevysvětlitelných událostí a oni brzy zjišťují, že je pronásleduje smrtící a děsivá síla… (oficiální text distributora)

Videa (13)

Trailer 2

Recenze (406)

Beckett51 

všechny recenze uživatele

Suverénně největší úzkost a paranoia od Shyamalanovo Znamení. Špičkově natočený horor, který hravě strčí do kapsy kdejaký slavný film stejného žánru. Pomalu budující atmosféra, mráz na zádehc nahánějící hudba a jedno z nejděsivějších, nejmrazivějších a nejnapínavějších vyvrcholení, co jsem letos viděl. Jen je mi líto, že 65% uživatelů ho odsuzuje jen kvůli jménu Scott Charles Stewart, který se podepsal pod nepříliš povedenou Legii a slušný, žánrový béčkový popkorňák Kazatel. Toto je opravdu jeho nejlepší film a spolu s Mama zřejmě i nejlepší horor roku. Pátou hvězdu mi zabraňuje dát pouze právě menší podobnost v závěru se Znamením a taky to, že Mama se mi líbila o chlup či dva více. ()

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

Ak sa bude niekto pokúšať nahlodať mi vizuál , že nič podobné tu už nebolo - tak mu rozrthhám hrrudník , vysypem soľ a zalejem octom. Vykrádaćka ( nenapadne ti AmitiShun ??? ako ... z kni-hony. Parchant bol nebezpečný, ako voš na chlpe zatúlaéhho psa. Emotívne sranda a nie, ale doslovné pohrávane s dváckou trpezlivosťou a ako bonus -herecké prehrávanie. ( viem si totiž predstaviť keby to spáchal režisérsky talent). Bodík za cover a bodík za pár neurážajúcich momentov )K tomuto námetu , myslím si / no nedúfam ).ze bolo povedané všetko, mimo toho že zaverčna scifi do rozbilo betonove plátno, ()

Reklama

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Smažte to slovo Horor v popisku filmu, tohle totiž není horor, i kdyby to řekl sám velkej Chuck... A pokud nechcete ztratit drahocenné minuty vašeho života, doporučuju film posunout někam k hodině dvacet, minuty předtím se tam totiž děje tak maximálně bla bla bla bla bla- vážně, někdo něco nepodstatného udělá, pak se to musí půl hodiny řešit a tak pořád dokola... Nikdy bych nevěřil, že to napíšu, ale zlaté Paranormal Activity a další duchařiny, to už se budete spíš bát u nějaké epizody Akt X, ba co víc, i ta opička E.T. dokázala vyděsit spíš... :) Od odpadu! tento skvost dělí jen ten fakt, že, světe div se, existují ještě větší kraviny- ale není jich mnoho... ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Dark Skies je žánrově přebujelé dílko, které si po celou dobu nemůže vybrat mezi tím, zda je unylým rodinný dramatem nebo otřelou klišovitou duchařinou, která však místo duchů straší bubáky z Hangáru 18. Chyběla mi alespoň špetka nadhledu, i když náznak by se vlastně našel v osobě ufobijce a jeho klasifikace emzáků, těžko však říct zda to bylo úmyslem tvůrců, stejně jako ruka ET, která ve finálním střetnutí zaklepe na rameno jednoho z členů vyděšené rodiny. Abych to nějak shrnul, Dark Skies sice nenudí, ale taky absolutně ničím nenadchne, prostě tuctová báchorka. ()

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Tak trochu jsem věřil v povedený horor, ale i přesto jsem v kině dal přednost jinému a možná jsem udělal chybu. Dark Skies je horor o mimozemšťanech, který se od začátku tváří velmi zajímavě. Atmosféra je solidní, herecké výkony také a dokonce několik slušných lekaček. Scott Charles Stewart se poprvé trefil do mého stylu a já celý snímek hltal a věřil mu! Jediný problém mám tak trochu se závěrem, který nebyl nejhorší, ale bohužel ani nejlepší. Do toho mám několik nezodpovězených otázek, které se nedozvím pokud nenapíšu Scottovi, což budu muset v nejbližší době udělat. Po dlouhém rozhodování jsem se rozhodl pro 9/10 = 90% ()

Galerie (28)

Zajímavosti (11)

  • Keri Russellovú, ktorá sa zvyčajne nezaujíma o žánrové filmy, zaujal tento projekt, pretože zobrazuje matku bojujúcu za svoju rodinu. (molcan2)

Reklama

Reklama