Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Před sto lety byly ďáblovy oddíly, které chtěly zničit svět, donuceny k ústupu do záhrobí. Dnes opět přišel jejich čas. Chtějí zaplavit svět svou temnou silou. Neočekávaně jsou však zastaveny. Komu se to podařilo? Záhrobnímu komandu! Komandu amerických dětí, které se spojí a dětskou bezelstností neohroženě bojují proti teroru krutých monster. Dobrodružný film pro děti a mládež je nejen napínavý, ale také veselý. Setkáte se tu s řadou legendárních filmových příšer, například Draculou, Frankensteinem, Vlkodlakem, Mumií, Netvorem z Černé laguny a dalšími. O kvalitě speciálních efektů není třeba se příliš rozepisovat. Stačí připomenout jména dvou mužů, kteří se na nich podíleli: Richard Edlund a Stan Winston. Tím je řečeno vše. (ČSFD)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (106)

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Úvodní proslov mě trochu vyděsil, co to zase bude za sračku. Nakonec se z toho vyklubalo příjemné oddechové a silně uvolněné horrorové dobrodružství pro mladší publikum. Dneska by z toho byl nechutný sterilní digitálně trikový slint bez hlavy, paty a hlavně ducha. Tohle naštěstí má alespoň toho ducha, i když hlava je trochu vybrakovaná a obě paty kulhají. U mě to samozřejmě zachraňuje má oblíbená osmdesátková atmosféra a místy docela povedený humor (když zjistí že panna není panna, pronese dotyčná dívka skvělou hlášku). Ač je mi hodně přes třicet, docela jsem si to užil. A jen lituji, že mi nebylo umožněno být na tom počátkem 90. let v kině, to by byl docela zážitek. ()

matestlust 

všechny recenze uživatele

Celkem pěkná komedie, kterou bych v klidu nechal shlédnout i mladšímu osazenstvu...Co se hororu týče, nevidím zde prakticky nic mkc o co by se žánrově mohl opírat. Jedná se prakticky o rodinnou zábavnou fantasy komedii, u který bych se vůbec nedivil, kdyby jí dávali v televizi na sobotní odpoledne. Každopádně příjemný kousek a jedna z VHS klasik na Golden Crown. ()

Reklama

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Nejhezčí je úvod připomínající ty nejlepší gotické horory. Hřbitov, zámek, rakve, netopýři, Dracula, rituál, Van Helsing... Pak se ocitneme o sto let později a už je to hlavně zábava. Občas se objeví působivý obraz, jako je třeba scéna v bažině, ale jinak je vše postaveno na omladině soupeřící s monstry. Občas vtípek, žádná řachanda, jen pro pousmání. Po technické stránce sympatické, trikově obstojné. Když běhají modré blesky po Frankensteinově monstru v rakvi, je na ně radost pohledět. A najít pannu, to není jen tak! Závěr napínavý, byť divák tuší, že zlo by mělo být poraženo. Ani nostalgie mne ale tentokrát nepřinutí k lepšímu hodnocení. Fajnové, leč pro mne už tak trochu omšelé... ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Klasická monstra jsou zpátky. Jako vůdce Dracula, po jeho boku Frank(enstein), Vlkodlak, Mumie i Netvor z Černé laguny - tahle sestava se schází, aby zvrátila rovnováhu sil ve prospěch Zla. Čelit jim ale tentokrát nebude Van Helsing, nýbrž dětský Monster Squad (plus Scary German Guy...). Dobrý, slušná zábava a pěkný tribute klenotům studia Universal. 80’s verze monster se vyvedly, jen v případě Dracula to asi není úplně ono - nějak mi ten herec nepřišel adekvátně charismatický. Nicméně, MONSTER SQUAD je podle mě ideální horor pro vaše dítě a já lituju, že jsem to sám neviděl už jako dítě. ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Úvodní scéna v temné kobce je velmi působivá a slibná. Doprovází ji krásně zlověstná hudba, která už sama o sobě nevěstí nic dobrého. Nezůstalo pouze u planých slibů. Potom se totiž rozjela osmdesátková mňamka určená spíše dětským divákům. Z toho tedy vyplývá, že já jsem stále duší dítětem, protože jsem se příjemně bavila. ()

Galerie (45)

Zajímavosti (10)

  • Po snímku Hrůzná noc 2 (1989) se jedná již o druhý snímek, ve kterém si Jon Gries zahrál vlkodlaka. (Mr.Hudson)
  • Scéna, kdy Dracula (Duncan Regher) zvedne malou Phoebe za čelist a ona začne křičet, musela být sestříhána, jelikož se Phoebe příliš bála a nebyly proto použity ani Draculovy tesáky, ani červené kontaktní čočky. (Alfréda)

Reklama

Reklama