Reklama

Reklama

Pronásledování právě začíná. Ethan Hawk se jako bývalý automobilový závodník Brent Magna snaží najít svou unesenou manželku. Společně se Selenou Gomezovou následuje v jejím nadupaném autě, Fordu Shelby GT500 Super Snake, záhadný hlas Johna Voighta a snaží se vyhrát napínavý boj s časem. (HBO Europe)

Videa (7)

Trailer 2

Recenze (234)

LiborGondek 

všechny recenze uživatele

Hra Getaway byla naprosto fenomenální a nemohl jsem se od ní odtrhnout, dokud jsem ji nedohrál. Ale co z toho udělali na filmovém plátně, to zůstává rozum stát. Krom toho, že je to tak naprosto fantasticky neuvěřitelné, že USS Enterprise ze Star Treku vedle toho vypadá pomalu jak reálné vzdušné plavidlo současnosti, to je i blbě natočené. O tom, že jednomu z nejnenažranějších automobilů - Shelby Mustangu po celou dobu nevyschla nádrž se raději už ani zmiňovat nebudu. To vlastně byl asi ten nejmenší zázrak... Závěrečná scéna, kde většina filmů vrcholí, je zde taková, že koukáte na auto kličkující před vámi a připadáte si jako v Gran Turismu, ale rozhodně ne doma, dívajíc se na dobrý film. Závěrem, je to slabota, bohužel. ()

TeeAge 

všechny recenze uživatele

|| Scenár: Gregg Maxwell Parker, Sean Finegan | Hudba: Justin Burnett | Distribúcia: Warner Bros. Pictures | Štúdio: Dark Castle Entertainment, Signature Entertainment, After Dark Films, Silver Reel | Rozpočet: 18 miliónov $ | Tržby: 11,806,432 $ || Film, ktorý si pozriem len v prípade, že idem žlutým busom, nefunguje wifi a nemôžem spať a v inventáru palubných médií som už všetko ostatné videl. Na jednu vec to však bolo dobré: Nikdy som netušil, že sa z Mustanga môže stať klišé. 30% | SD, PortaPro, EN DTS | ()

Reklama

ywo666 

všechny recenze uživatele

Tak bolo to celkom solídne. Skutočne akcia strieda akciu. Hlavne všemožné naháňačky, Občas okrenené nejakým strieľaním a celkom slušným počtom výbuchov. Škoda len, že ma táto autíčkarska akcia až tak veľmi neberie. Ethan solídny. Selena aj s jej prasačím nufáčikom už menej. Ako má to tempo má to gule, ale ja by som radšej aj nejaké bitky a akciu mimo auta. A záver bol dosť hlúpy aj na pomery. Relatívne silné 3*. ()

Tsuki 

všechny recenze uživatele

Spíše zbytečný akčňák, kde si přijdou na své pouze fanoušci Seleny nebo fanoušci automobilových honiček. Já patřím do té první skupiny, jinak bych popravdě na tenhle film ani nekoukala. Selena nebyla jako herečka špatná (myslím že se stále pomalu zlepšuje), ale její postava byla hodně nedůvěryhodná - upřímně, jak by holka jejího věku mohla být tak schopná hackerka a ještě i znalkyně aut? - a chvílemi byla i trošku otravná, takže její roli je těžké si nějak zamilovat. Ethan Hawk byl takový nemastný neslaný. A celý film nedával moc smysl a byl dokonce i dost nudný. Na to, že tam šlo o dost, nebyl v podstatě vůbec napínavý. Zaujala mě snad jen jedna scéna téměř na konci filmu, kde byl dlouhý záběr z honičky aut bez jediného sestřihu. Takže podtrženo a sečteno - Selena a jedna lepší scéna bohužel na skvělý filmový zážitek rozhodně nestačily. ~(2,2)~ ()

panMartin 

všechny recenze uživatele

Nejlepší výkon ve filmu podává Ford Mustang který neujede na rovince policejnímu Opelu. To je dost smutný. Žádný zvrat, žádné překvapení. Dost tuctový film, Příběh nepřekvapivě dementní až na půdu, akce i přes její obrovské množství naprosto nevýrazná a ničím nápaditá. Ethan Hawke se snažil ale marně. Selena to nehrála úplně špatně, ale doslova mě tam taková postava štvala a ty blbý kecy co měla. To šlo do kin? ()

Galerie (42)

Zajímavosti (21)

  • Ethan Hawke (Brent Magna) navštevoval školu závodenia, aby sa naučil poriadne manévrovať ako profesionál. (Tony DiNozzo)
  • Väčšina filmu bola natáčaná v noci v Bulharsku pri teplotách -8°C a nižších, pričom niekedy aj snežilo. (Tony DiNozzo)

Reklama

Reklama