Reklama

Reklama

Bývalý tajný policista Phil Broker se rozhodne odejít do civilu poté, co se nepovede jedna speciální akce. Je přesvědčen, že malé venkovské městečko mu zabezpečí klid na výchovu jeho dcery a se svým dávným kamarádem tam chce začít podnikat. Netuší však, že místní drogový mafián se ho hodlá zbavit tím, že informuje Brokerovy bývalé nepřátele o jeho pobytu. Na policistu ve výslužbě tak čeká další z bojů o život, tentokrát ale zároveň i o život jeho dcery. (TV Nova)

(více)

Videa (12)

Trailer 1

Recenze (438)

nash. 

všechny recenze uživatele

Na Silvestra to chce Sylvestra. Tady sice přenechá práci před kamerou Stathamovi, ale jeho ruka je tu cítit v každé scéně. A rozhodně to není špatná ruka. Žádné pozérsky přepálené prsení, solidní akce, slušné tempo i napětí, záporáci nejsou žádný béčka. Z Franca, ale zejména z Kate Bosworthové opravdu běhá mráz po zádech. A po dlouhé době možnost vidět Winonu Ryder. Solidní žánrovka, která nenudí. ()

tron 

všechny recenze uživatele

Produkcia Sly Stallone? To je asi jediná zaujímavosť na tomto rutinnom, stereotypnom a mierne povedané nenápaditom akčnom béčku s rodinnými hodnotami. Relatívne poteší zvláštny kasting (Clancy Brown vs. James Franco vs. Kate Bosworth vs. Frank Grillo atď.), južanská atmosféra/výprava a fajn stathamovské akčné sekvencie. Bohužiaľ, celé je to až neuveriteľne hlúpe (prečo Statham, keď objavil továreň na drogy, jednoducho nebrnkol svojmu bývalému šéfovi? Všetko by sa nekrvavo vyriešilo.) a plné klišé (kamoš síce evidentne schytal smrteľný zásah, ale nebojte sa, v skutočnosti to bolo len škrabnutie a bez problémov prežije). ()

Reklama

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Malý kvíz pro pomstychtivé motorkáře a pseudogangstery z louisianského venkova. Když se pan Statham rozhodne, že chce spravit dům, jezdit s dcerou na koni, nosit flanel, rejdit se školní psycholožkou a vůbec klid pro sebe a své blízké, tak vy mu ho: a) dopřejete a vůbec vás nenapadne šahat mu na kotě, b) nedopřejete, protože se chcete zblízka podívat na vzorek podrážky jeho obuvi, c) nedopřejete, protože rádi prorážíte hlavou boční sklo svého auta, d) nedopřejete, protože milujete to pálení, když vám broky pronikají kůží. Člověk by nevěřil, kolik se na takovou triviální otázku sejde špatných odpovědí.. Scénárista Stallone není žádný Charlie Kaufman, což se projevilo v toporně napsaném vývoji některých postav a oslích můstcích (složka doma ve sklepě), nicméně kdo má rád mantinely vymezený prostor, ve kterém se Statham už léta pohybuje, nemůže být zklamán. A pochybnosti ohledně castingu Jamese Franca? Dle mého do role de facto neškodného maloměšťáckého majitele varny, který v konfrontaci s vyšší ligou poznává „že Praha není zasraná Boleslav“, zapadl (i se svým baby facem) dokonale. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,ŘEKNI MI, ŽE VÍŠ, KDE TEN ZKURVYSYN JE…“ /// Statham vs. drogovej sráč, kterej přišel vo fracka (z toho plyne ponaučení – když sejmeš parchanta, sejmi i fotra!). Jasone – kurva ty válíš! Super ruční práce, taky Franco nám dospěl… pravda, to vodhalení (jaký? Nebuď zvědavej a mazej do kina! Aha… tak se na to vyser…) je trochu pitomoučký. A s pochybnejma berličkama se nám postupně trhá pytel…, ale co, má to slušný tempo, svině jsou sviňský, Jason drsnej… a snažím se (kurva fakt se snažím!) nemyslet na to, že se chovaj kreténsky. Když vono to nejde. NEJDE! Strašně mě to sere, páč tohle je po dlouhý době suprovej Statham! Jako – drama, to vono to je! Můžu za sebe říct, že Franco dostal přes držku i silou mýho vzteku. A já když se naseru… takže co vlastně čekáte? Som z toho volaký zmetený… /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Stejnojmennou knihu, kterou v roce 2006 napsal Chuck Logan, číst nebudu. 2.) Chcu vidět, jak se tváří šéf motogangu při informaci, že jsem mu (před chvílí) zmenšil gang. 3.) Thx za titule ,,.Bac.“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE *** NAPĚTÍ * ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Škoda, že tak hodinu a čtvrt musí člověk zkousnout všechny ty předvídatelné a klišé situace, řečičky, školu, šikanu, přemoudřelou dcerku, řeči o mamince, šerifa atd. atd. A když konečně dojde na akci, zase je sestříhaná tak blbě, jako bych se díval na Kobru 11, i když i tam ty scény dávají nějaký smysl a pocit, že vím, co se v té akční scéně děje. Tady je to takové nijaké, a i když je Statham dobrý drsňák, nemá moc příležitostí ani šancí, aby z jinak převážně rodinného filmu udělal to, čím film měl být - tedy akční béčko ve starém stylu. Kurňa, málem bych zapomněl, a hraje v tom Winona Ryder. :-) Blbě. Jo, a který špičkový agent si nechá v garáži každému kolemjdoucímu na očích tajné materiály o své osobě? ()

Galerie (64)

Zajímavosti (8)

  • Inspiraci filmoví tvůrci čerpali z knihy "Homefront" Chucka Logana. (Conspi)
  • Winona Ryder povedala, že prijala túto úlohu, pretože jej dovolila preskúmať pre ňu úplne niečo nové. (chesterko)

Související novinky

Statham, Stallone a Ayer chystají společný projekt

Statham, Stallone a Ayer chystají společný projekt

01.11.2023

Rýsuje se nám zde nová dlouholetá spolupráce na poli akčních filmů? Populární britský herec Jason Statham si údajně natolik užil natáčení nového snímku v režii Davida Ayera (Sebevražedný oddíl,… (více)

Reklama

Reklama