Reklama

Reklama

Bývalý tajný policista Phil Broker se rozhodne odejít do civilu poté, co se nepovede jedna speciální akce. Je přesvědčen, že malé venkovské městečko mu zabezpečí klid na výchovu jeho dcery a se svým dávným kamarádem tam chce začít podnikat. Netuší však, že místní drogový mafián se ho hodlá zbavit tím, že informuje Brokerovy bývalé nepřátele o jeho pobytu. Na policistu ve výslužbě tak čeká další z bojů o život, tentokrát ale zároveň i o život jeho dcery. (TV Nova)

(více)

Videa (12)

Trailer 1

Recenze (438)

Lima 

všechny recenze uživatele

Archetypálně blbý scenář může dát vzniknout jenom blbému filmu. Nějak to Stalloneho klišé prostě nedávám. Ale u "stathamovek", které jsou všechny na jedno brdo, nic nového pod sluncem, takže o zklamání nemůže být řeč. A James Franco je castingový omyl - se svým štramácky dobráckým ksichtem nemůže hrát záporácké hajzly. ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Taková ta typická, béčková, Stathamovská vybíječka, která má tuctový námět, ale na večerní pobavení bohatě stačí. Má to spád, kvalitní akci, od začátku to šlape jak hodinky a závěrečný home invasion připomíná nového Ramba (Stallone u scénáře, náhoda?). Hlavní postavě tady šikovně sekunduje James Franco a Frank Grillo, což určitě není na škodu, i když jejich "životní role" to asi nebudou. Když není do čeho píchnout, tak proč ne, příjemně mě to překvapilo, a vzhledem k tomu, že Stathama jsem už dlouho neviděl a jeho postavy a filmy mám rád, přihodím tady tu hvězdičku navíc. ()

Reklama

tron 

všechny recenze uživatele

Produkcia Sly Stallone? To je asi jediná zaujímavosť na tomto rutinnom, stereotypnom a mierne povedané nenápaditom akčnom béčku s rodinnými hodnotami. Relatívne poteší zvláštny kasting (Clancy Brown vs. James Franco vs. Kate Bosworth vs. Frank Grillo atď.), južanská atmosféra/výprava a fajn stathamovské akčné sekvencie. Bohužiaľ, celé je to až neuveriteľne hlúpe (prečo Statham, keď objavil továreň na drogy, jednoducho nebrnkol svojmu bývalému šéfovi? Všetko by sa nekrvavo vyriešilo.) a plné klišé (kamoš síce evidentne schytal smrteľný zásah, ale nebojte sa, v skutočnosti to bolo len škrabnutie a bez problémov prežije). ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Škoda, že tak hodinu a čtvrt musí člověk zkousnout všechny ty předvídatelné a klišé situace, řečičky, školu, šikanu, přemoudřelou dcerku, řeči o mamince, šerifa atd. atd. A když konečně dojde na akci, zase je sestříhaná tak blbě, jako bych se díval na Kobru 11, i když i tam ty scény dávají nějaký smysl a pocit, že vím, co se v té akční scéně děje. Tady je to takové nijaké, a i když je Statham dobrý drsňák, nemá moc příležitostí ani šancí, aby z jinak převážně rodinného filmu udělal to, čím film měl být - tedy akční béčko ve starém stylu. Kurňa, málem bych zapomněl, a hraje v tom Winona Ryder. :-) Blbě. Jo, a který špičkový agent si nechá v garáži každému kolemjdoucímu na očích tajné materiály o své osobě? ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Jason Statham: Redneck edition. Sympatické béčko, kterému však malinko podkopává nohy hodně pomalý úvod a také zatraceně málo společný scén Stathama a Franca. Což je rozhodně škoda, protože Statham má opět charismatu na rozdávání a Franco si svého vidláckého psychopata opravdu vychutnává. Jejich závěrečný střet tak mohl mít ještě mnohem větší koule. Tempo je ale fajn, akce v níž Jason mlátí lidi štaflemi či dveřmi od auta opět potěší a také vedlejší role byly hodně příjemně obsazeny. Akorát ten střih mi místy přišel jak z nějakého direct-to-dvd béčka. Jako jednohubka pro potěšení akčního fandy však ideální. ()

Galerie (64)

Zajímavosti (8)

  • Scenár napísal už pred rokmi Sylvester Stallone, ale dlho sa nerealizoval z rôznych dôvodov, až herec od stvárnenia hlavnej úlohy vzhľadom na svoj vek upustil a prenechal miesto pre Jasona Stathama. (beso74)
  • Winona Ryder povedala, že prijala túto úlohu, pretože jej dovolila preskúmať pre ňu úplne niečo nové. (chesterko)
  • Film sa natáčal v meste New Orleans v americkom štáte Louisiana. (Laslo)

Související novinky

Statham, Stallone a Ayer chystají společný projekt

Statham, Stallone a Ayer chystají společný projekt

01.11.2023

Rýsuje se nám zde nová dlouholetá spolupráce na poli akčních filmů? Populární britský herec Jason Statham si údajně natolik užil natáčení nového snímku v režii Davida Ayera (Sebevražedný oddíl,… (více)

Reklama

Reklama