Reklama

Reklama

Hannibal

(seriál)
Trailer 2
Krimi / Thriller / Drama / Horor / Mysteriózní
USA, (2013–2015), 27 h 54 min (Minutáž: 41–44 min)

Tvůrci:

Bryan Fuller

Hrají:

Hugh Dancy, Mads Mikkelsen, Caroline Dhavernas, Laurence Fishburne, Scott Thompson, Aaron Abrams, Gillian Anderson, Hettienne Park, Kacey Rohl (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(39)

Dr. Hannibal Lecter se po letech vrací na seznam nejhledanějších zločinců a rozehrává další rafinovanou smrtící hru. Po útěku z vězení se uchyluje do Itálie, kde se vydává za znalce umění. Jediná přeživší oběť ale prahne po pomstě... Dr. Hannibal Lecter, rafinovaný psychiatr a úchylný vrah, který s požitkem pojídal maso svých obětí, uprchl během pátrání po sériovém vrahovi Buffalo Billovi ze svého ostře sledovaného, nicméně improvizovaného vězení v Memphisu. Nejprve trochu „cestoval", pak se přemístil do italské Florencie. A nepřestává být sám sebou.
Pod maskou kultivovaného znalce italského umění mate stopy a s noblesou si užívá své choutky. Je tu ale několik lidí, kteří na něho nezapomínají. V první řadě zvláštní agentka FBI Clarice Starlingová. Ta se už této noční můry nikdy nezbaví, fascinující tón hlasu dr. Lectera si stále vybavuje. A je tu též perverzní Mason Verger, který se dříve měl stát jednou z Hannibalových obětí.
Přežil, ale je v zuboženém stavu, závislý na lékařských přístrojích a posedlý touhou po pomstě. Prostřednictvím internetu sleduje svůj objekt a připravuje past. Návnadou musí být to, co doktora nejvíce těší... (TV Prima)

(více)

Diskuze

mahler

mahler (hodnocení, recenze)

... což je jedna z mála věcí která mi na tomhle seriálu vadí, že zkrátka dokud někomu sedí hlava na krku, nemůžete si být jistí že je mrtev (Chilton, Abigail, Miriam, Gideon ...)

na příspěvěk reagoval LilySnape

mahler

mahler (hodnocení, recenze)

Chilton byl střelen v tvář a kulka vyšla ven středem krku takže by mohl s Masonem Vergerem závodit na invalidním vozíčku ...

LilySnape

LilySnape (hodnocení, recenze)

AlmaYorke

Když přežil Chilton ... tak proč ne Alana ? :-D 
Ale ano, co vím, tak krom Abigail jsou potvrzení všichni z domu " chudákova pominutí mysli " .

Jinak včera jsem vydržela do 22:40 a zkoukla jsem kousek toho slov.dabingu. Jen díky pěknému obrazu bych to vůbec nějak hodnotila :-)Dabing děs. Zajímavé, že u ženských postav mi to bylo jedno, ale Hanni, Jack děs. Snad by ještě šel Will, ale třebas u nás máme myslím ten dabing mnohem povedenější. Libor Hruška jako Hanni je skvělej, Petr Oliva jako Jack taky a třebas teď nevím jaký dabér mluví Willa , ale sedí mi na něj velmi dobře.

LilySnape

LilySnape (hodnocení, recenze)

Na jaké tv Vám to na Slovensku běží momentálně ? 

Schválně, jestli ji máme na satelitu ? ;-) Z masochistické radosti bych se na kousek podívala  ;-)

M.

na příspěvěk reagoval mad_ness

evulienka3

evulienka3 (hodnocení, recenze)

mad_ness

Tak som si mrkla začiatok a to som rada, že som to zvládla lebo samozrejme meškali asi 15 minút :-) Dabing mi v podstate neprekážal, nebolo to úplne zlé, ale Stano Kráľ ako Hannibal...no jednoducho tam chýbala tá jeho krásna ušušlaná angličtina s dánskym prízvukom :-D...takto to bolo také obyčajné :-))

na příspěvěk reagoval mad_ness

LilySnape

LilySnape (hodnocení, recenze)

Na prima cool dali zatím jen první sérii. Tak co je mě do toho , že ? á to mám na plackách už dlouho :-)

Ale co je podstatné , je to , že 19.11. vyjde originál celé první série v ČR . Cena za 4 dvd je 799 kč a 5 br je 999 kč. Docela děs, ale praštím se poctivě přes kapsu :-) Bude dáreček pod ten veselý vvánoční stromeček :-)

Jinak poctivě několikrát denně hlasuju, a nechci to zatím říkat, ale asi to vyhrajeme : http://www.zap2it.com/contests/fandomwars#tab-3-3

Jsem fakt poctivej Fannibalák :-D

Byla to fuška za těch 6 kol. Ale jen finále bylo " vo držku "...

Víte, že jelen jako symbol  dosavadního přátelství Hannibala a Willa nepřežil Mizumono ( teda finále ) ? Ano, přesně dle slov Briana Fullera. Jelena už v trojce neuvidíme , ale bude opět nějaký nový symbol jejich dalšího přátelství... 

Co by to asi tak jen mohlo být ? ;-)

Eržik

Eržik (hodnocení, recenze)

LilySnape

Díky. Jsou to sice trochu spoileroidní informace, které já normálně nevyhledávám a naopak se jim vyhýbám, ale asi jsem si o ně svou polemikou řekl :-) Takže Tě kvůli tomu nehodlám sníst a lá bažanta na koriandru nebo něco :-)

Jsem rád překvapen úplně vším a žádné informace si dopředu nezjišťuji, ani sem do diskuze jsem nešel dokud jsem neviděl poslední díl... Naštěstí jsi mi neřekla nic, co bych netušil a mimo jiné, potvrzení herců do nové série toho zase tolik neříká, vždyť i představitele Hobbse jsme viděli skoro po celou dobu a v obou sériích, i když umřel v úplně prvním díle :-) Často se totiž dělají flash backy, že jo...

Každopádně se hodně těším, v mém chápání tohle považuji za chytrý seriál, který zaujme a nepustí. Dialogy jsou vyšperkované, metafory geniální a vše má více úrovní než jen tu očividnou..

na příspěvěk reagoval LilySnape

LilySnape

LilySnape (hodnocení, recenze)

Eržik : neboj :-) Kromě Abigail jsou všichni tři " skoromrtví " potvrzení do třetí série, která se začne natáčet v Kanadě ( jaký to div, že ? :-D ) za necelých 14 dní ;-)

Jinak co tedy mě mile překvapilo, že  Magic Box konečně vydá Haníska na dvd !!!!!!! To mám teda jistý dáreček pro sebe na Vánoce :-) Hurááá ! Konečně něco milého a pozitivního ! Budu mít doma Originál dvd :-)

Jinak Bedelie a Hannibal - celý první díl trojky bude jen a jen o nich - vražedný pár. BTW... kdo by chtěl si mě coby šílenou a nadšenou Fannibalku přidat na Facebooku - Šelmička Martina jméno mé ;-)

na příspěvěk reagoval Eržik, martess, AlmaYorke

Eržik

Eržik (hodnocení, recenze)

Nemam absolutne nic konstruktivniho. Jen slova chvaly a nadseni. Teprve vcera jsem se dodival a stale jsem nevysel z uzasu.

SPOILERy Hrozne se mi libil zacatek druhe serie, kde je souboj Jacka a Hannibala (Morpheus vs. One-Eye), to bylo proste genialni a maximalne me bavilo sledovat jak k tomu nakonec dojde, a to jsem jeste netusil, co vse dalsi se ve finale stane.

Jinak me ale asi nejvic udivil uplny konec kde je Hannibal s Dr. Du Maurier, tam mi asi celou dobu neco unikalo...

A Abigail byl velky WTF moment, ale take jsem z toho nejvice rozpacity... I kdyz jako zdramatizovani vztahu Hannibala s Willem to bylo jedinecne.

Tak jsem zvedavy kdo to prezije. Cekam ze Will a Jack, Abigail je tentokrat jiste mrtva a asi i Dr. Bloom..

martess

martess (hodnocení, recenze)

mahler

nad tymto som rozmyslal uz d&vnajesie ale skôr som myslel nad psy vôbec zbaviť sa tela je lahke Zem je veľka a sci fi kriminalky su zatial len v telke podstatne je nemať motiv  a potom možeš telo trebarz aj aranžovať ako Lord Hannibal ale hej prasce su super napad lebo žeru rychlo a vsetko ale kosti tusim nestravia či sa mylim?

mahler

mahler (hodnocení, recenze)

A já mám v plánu stát se chovatelem prasat ... a pak za drobný úplatek vypomáhat potřebným ... konec konců kdo by se v dnešní moderní době kopal s hrobem pro nežádoucí osobu ... . No ne?

na příspěvěk reagoval martess

Související novinky

Nicolas Cage jako noirový Spider-Man?

Nicolas Cage jako noirový Spider-Man?

18.02.2024

Hvězdný Nicolas Cage nedávno zazářil v komedii To se mi snad zdá, zároveň se ale nechal slyšet, že plánuje svou filmovou kariéru i po tomto oslavovaném výkonu pověsit na hřebík a pouze dodělat… (více)

Dvojice z Hannibala opět spolu

Dvojice z Hannibala opět spolu

02.11.2022

Celovečerní režijní debut Bryana Fullera je konečně na spadnutí. Tvůrce Hannibala nebo Amerických bohů si za svůj projekt zvolil snímek Dust Bunny, a jako hlavní hvězdu do něj pak obsadil svého… (více)

Pátek třináctého dostane seriálový prequel

Pátek třináctého dostane seriálový prequel

01.11.2022

Zatímco poslední celovečerní příspěvek do jedné z nejpopulárnějších hororových sérií všech dob dorazil do kin už před dlouhými třinácti lety a dalšího filmu se kvůli tvůrčím sporům o práva na… (více)

Mlčení jehňátek se dočká pokračování

Mlčení jehňátek se dočká pokračování

16.01.2020

Studio MGM a stanice CBS chystají nový seriál s názvem Clarice, jenž odkazuje na protagonistku Clarice Starlingovou ze slavného románu Mlčení jehňátek Thomase Harrise. Místo adaptace knihy však… (více)

Reklama

Reklama