Reklama

Reklama

Tým Expendables bude tentokrát čelit přímo jednomu ze svých zakladatelů a bývalých šéfů. Conrad Stonebanks s tváří Mela Gibsona stál přímo u jejich zrodu, pak se z něj ale stal odpadlík a dokonce jeden z Barneyho úkolů na zabití. Přežil a teď má bezcitný a bezskrupulózní obchodník se zbraněmi jediný cíl. Bývalého parťáka a celý ten tým postradatelných vysloužilců sprovodit ze světa. Plány Expendables jsou ale přesně opačné. Každopádně to tentokráte bude hodně osobní. Barney navíc vážně uvažuje o tom, že své staré spolubojovníky pošle do důchodu. V řadách Expendables se proto objevuje čerstvá mladá krev s novým stylem a se znalostí něčeho tak opovržlivého jako jsou moderní technologie. Novou krev zastupuje Kellan Lutz (známý ze série Twilight), Glen Powell, boxer Victor Ortiz a také žena! Olympijská medailistka v judu a zápasnice smíšených bojových umění Ronda Rousey. (Bontonfilm)

(více)

Diskuze

mzss1

mzss1 (hodnocení, recenze)

Wacoslav1

Vidíš, i ty, který má rád kratší filmy souhlasí :-) I nekačné scény budou super, na hlášky se snad těším nejvíc :-)

mzss1

mzss1 (hodnocení, recenze)

sniper18

Postavy by měli mít větší prostor. Tebe asi štve, že i ty mladý herci budou mít víc prostoru, že ? Jinač i nekační scény by měli být dobré - hlášky, popichování atd..

na příspěvěk reagoval sniper18

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

Tak tuhle délku beru. To znamená, že když odečtu titulky, tak to bude mít tak 115 minut čistýho času. Tak to je odpovídající aby všichni konečně dostali pořádnej prostor. Ani málo ani moc prostě tak akorát.

na příspěvěk reagoval mzss1

sniper18

sniper18 (hodnocení, recenze)

Škoda, že takáto dĺžka nebola pri prvých dvoch dieloch, to by som bol nadšený, ale teraz už ani neviem, či to bude ku prospechu, alebo to celé len zhorší. 

na příspěvěk reagoval mzss1

Segrestor

Segrestor (hodnocení, recenze)

Martin741

však hej dalo, tak zalez do svojej knihovny v lemo kridle svojho zámku a začni Ottou od A. A u teho stále počitaj gombiky na pyžame a říkej: od teba chcem ban, nie od teba chcem ban... ne ne, od nej chcem ban, nie, od nej...

Segrestor

Segrestor (hodnocení, recenze)

Martin741

Tak dobře... kubrickona zajímáš, ale ten sem nechodí. A neříkej zase, nikdy jsem za jiné nemluvil. Klidně si to zjisti na wiki...

na příspěvěk reagoval Martin741

Ellmariachi

Ellmariachi (hodnocení, recenze)

F John Rambo, El Mariachi (Banderasuv) John McClane, Barney Ross, Rocky Balboa, ... Dal uz je to podle toho co jsem videl naposled a dle nalady.
S: Hank Moody, Gannicus, Eric Cartman, Homer Simpson, Charlie Harper, Dr House, Butters, Eddard Stark (na ty kladase mam slabost)

Martin741

Martin741 (hodnocení, recenze)

U mna by Top 100 bola malo, a to by som mohol spravit  TOP 100  z ceskoslovenskej kinematografie, europskej, Hollywoodu. Takze zhruba /kladasi, zaporakov nejdem/ :

1 Vladimir Mensik

2 Krystof Alois Lautner /E. Romancik/

3 Marlon Brando  : x postav

4 James Stewart : x postav

5 Jean Gabin

 6 Jean Reno

7 Sean Connery ako James Bond

8 Walt Kowalski - Clint Eastwood

9 Bud Spencer

10 Terence Hill 

 Ale hovorim, mohol by som kludne spravit Top 100, a este by mi vsetci nevosli ..... 

na příspěvěk reagoval Lefty86, Segrestor

Lefty86

Lefty86 (hodnocení, recenze)

ywo666 měl zajímavý nápad utvořit TOP 10 filmových postav, psal to na diskuzi k FaF7 ale myslím že tady si to rozepsat bude lepší jste tu všichni od koho mě to zajímá :-)

takže moje TOP 10 filmových postav všech dob:

Rocky Balboa

John Rambo

Dutch Shaeffer

John Matrix

Vito Corleone ( Marlon Brando : Kmotr ) 

Michael Corleone ( Al Pacino : Kmotr ) 

Fletcher Reede ( Jim Carrey : Lhář Lhář )

Lee Christmas ( Jason Statham : Expendables )

Emil Rottmayer/Victor Manheim ( Arnold Schwarzenegger : Escape plan ) 

Leon Gautier ( JCVD : Lví srdce ) 

 

Nemusí být nutně v tomhle pořadí.

 

Seriálové bych měl takhle: 

Charlie Harper ( Charlie Sheen : Dva a půl chlapa ) 

Barney Stinson ( Neil Patrick Harris : Jak jsem poznal vaši matku ) 

Dexter Morgan ( Michael C. Hall : Dexter ) 

Arthur Mitchell / Trinity ( John Litghow : Dexter ) 

S.W.A.T

S.W.A.T (hodnocení, recenze)

Nesouvisí to s Expendables, ale vypadáto natolik zajímavě, že se musim zmínit - Slyova další role bude biografie mafiána Gregory Scarpa (též zmámého jako The Grim Reaper), scénář napíše člověk co má na kontě Scorseseho Mafiány a Casino a režie se chopí člověk co dělal film Obhájce.

na příspěvěk reagoval stuntmanMIKE

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

Ellmariachi

Tak kámoš se vyjádřil, že má obavy. Nelíbilo se mu, že tam právě skoro není Dolph. Naopak tam je furt Snipes, Banderas a ti mladí blbečci. Mě tohle nechává v klidu. Ten trailer byl čistě ochutnávkovej neukázal právě skoro nic jenom navnadil, takže z něj ani nic nevyvozuju.

Btw : Zaregistrovali jste někdo v traileru Roberta Daviho? Ten se tam snad ani nemihnul.

Související novinky

Stallone, Chan a spousta ropy

Stallone, Chan a spousta ropy

13.05.2017

Sylvester Stallone opustil Postradatelné a vrhá se do vysněné spolupráce s Jackiem Chanem. Jejich společný projekt se jmenuje Ex-Baghdad, točí se kolem útoku na ropnou rafinerii v Mosulu a bude ho… (více)

Expendables 4 se rozpadají

Expendables 4 se rozpadají

09.04.2017

Od třetího dílu Postradatelných uplynuly 3 roky a je dost možné, že se nikdy nedočkáme pokračování. Důvod? Neshody mezi producentem Avim Lernerem a Sylvesterem Stallonem, které skončily Slyovým… (více)

Expendables 4 jsou na cestě

Expendables 4 jsou na cestě

10.10.2015

Po třetích Expendables to s populární akční sérií moc růžově nevypadalo. Američané nechali v kinech tristních 39 milionů dolarů a nebýt tržeb ze světa, které film nakonec vytlačily přes stěžejní… (více)

Expendables míří do televize

Expendables míří do televize

07.03.2015

Akční parta Sylvestera Stalloneho si naposledy nevedla moc dobře. Ať už to bylo únikem Expendables 3 na internet, absencí krve nebo něčím jiným, jednalo se o nejhůře přijatý a nejméně výdělečný díl… (více)

Reklama

Reklama