Reklama

Reklama

Jízda do pekel 3

Trailer

Obsahy(1)

Rusty Nail, mstivý řidič kamionu se zálibou v cizím utrpení, rozjíždí své zvrácené choutky na nejvyšší rychlost v novém NECENZUROVANÉM pokračování Jízdy do pekel! Když se několik mladých amatérských jezdců rozhodne zkrátit si cestu na závod Road Rally 1000, nevědomky rozpoutají děsivou noční můru. Náhodné setkání s Rustym pro ně znamená smrtelné nebezpečí, protože Rusty každou svou další oběť pronásleduje, ponižuje a mučí s nekontrolovatelným potěšením. Užijte si sérií nečekaných zvratů a krvavých překvapení ve strhující a mrazivé Jízdě do pekel 3 na plný plyn! (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (78)

Havaj8 

všechny recenze uživatele

Z Rustyho Naila se pomalu začíná stávat kult. Ale po těch dvou dílech mi to příjde čim dál nudnější. Ono jako lehce to obměnit je o ničem, ty různý druhy smrtí, dejme tomu original, taky se dozvíme jakej je Rusty hacker a jak se svejm obětím dostane na kobylku, ale celkově je znát, jak moc to je amatérský. ()

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

Declan si chtěl odpočinout od Wrong Turn rodinky a vrhl se na Joy Ride. Tak tedy : Rezavej hřebík je prostě nesmrtelnej a i když ve dvojce prožil ohnivé inferno tak zde má pleť opět jako dětskou prdýlku a dále terorizuje nevinné kolemjedoucí. Tentokrát to odnese jezdec rally a jeho parta a garantuju vám, že většina z nich se závěrečných titulků nedožije a pokud někdo přece jen jo určitě si příště rozmyslí házet kamionu myšky (tím myslím, že mu to střihli s autem před čumák a ne že po něm házeli potkany) . Že je Rezatec psychouš to už víme dávno takže ve své choré palici vykalkuluje, že přiměřeným trestem bude pomalá a mučivá smrt celé bandy a snaží se opravdu srdnatě zlikvidovat všechny a všechno. Bát se u toho nedá, ale dobře se na to kouká, nenudí to a já se celkem bavil takže spokojenost. ()

Reklama

topi 

všechny recenze uživatele

Režisér Declain O´Brien opustil zprasenou sérii Wrong turn, (kterou se mu podařilo dostat do hnoje) a naskočil do třetího pokračování o vraždícím kamioňákovi jménem Rusty Nail. I tuto sérii moc nepodržel, (ikdyž dvojka už byla velká spodina). Hrozní herci, děsnej scénář, chování postav na ranu. I záporák Rusty změnil hlas (v jedničce i ve dvojce to bylo z těch filmů nejlepší). Jediné, co je hodně solidní, tak gore. Ale to rozhodně nestačí. Pokud vznikne čtvrté pokračování (podle trojky to tomu opět nasvědčuje), tak si ho už s radostí nechám ujít. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Rusty Nail je po mizerném intermezzu zpět v plně formě. Začátek hodně navnadil a ač pak člověk musel přežít povinnou nudnou půhodinku, kdy se musel seznámit se všema Rustyho potenciálními oběťmi, stálo to pak za to. I ta partička, ačkoliv to byla herecká nemehla, nebyla tak nesympatická. Navrch kvalitní gore a dokonce špetka napětí, takže celkově jsem spokojen. Ale i když jsem se bavil, tak jsem toho názoru, že by tuhle sérii už měli ukončit, protože jí markantně hrozí, že v příštím díle začne vykrádat sama sebe. 60% ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Slušné „kardanové“ intro, uzívané představení šestice, které smrt bude evidentně slušet a pak Declan O´Brien začne něco, co připomíná tucty cizích filmů a taky pár jeho (zmutovaný tříprsťák z Virginie asi neudělal písemné testy na řidičák skupiny C+E, jinak by to byl Wrong Turn 6). Nepřekvapilo mě, že postavy smýšlejí v duchu: „Když nás pronásleduje po jediné cestě, nepojedeme spolu a rozdělíme se.“, „Mám jen SUV, sto let starému Peterbiltu se ani nepokusím ujet.“, či „Promiňte, pane Nail, že jsem Vás přejela. A chraň nás Panenka Mária rozmlátit Vám lebku heverem na kaši, abyste už nevstal.“ Co mě však překvapilo, byl režisérův nedostatečný přehled v oblasti populární hudby. Kdyby ho měl, u posledního záběru jistojistě zařadí píseň Pepíčka Laufera „Sbohem, lásko, já jedu dál“.. Jinak Rusty Nehet je jen takový suchopárný strejda z Fontány pre Zuzanu 2. Mick Taylor z Wolf Creeku by ho měl vzít do své quiz show a s nastartovanou bruskou mu položit otázku, kolik kilo vnitřností se z něj vymáčkne, když ho přejede devatenáct náprav australského roadtrainu. A pokud by nevěděl, přišla by na řadu praktická zkouška.. ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama