Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Thanatomorphose je francúzske slovo, ktoré znamená viditeľné znaky rozkladu organizmu spôsobené smrťou. Rovnomenný film sleduje peknú mladú dievčinu, ktorá sa jedného dňa zobudí a následne zisťuje, že jej telo hnije zaživa. (sochoking)

Recenze (133)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Mařka je sama v bytě a hnije. A protože hnije především ve tmě a v šeru, to, co se z ní stává, může divák především tušit. Neupírám tomu pár světlejších momentů, který byly opravdu nechutný a žánrové fandy pobaví, ale vesměs tu měli prostor především červi, lezoucí na tlející tkáni, což mě zrovna ze cviček nevystřelilo. Prostě nuda bez pokusu o příběh a prakticky bez dialogů. Contracted je o několik levelů výš. 10% ()

verbal

všechny recenze uživatele

Po Lidských stonožkách další hnisavý kandidát na Zlatý mokvavý vřed festivalu Patologického perverta, který zdejším narušeným filům, fágům a lálum evidentně opět pomohl od erektilní dysfunkce. Vždyť co může být vkusnějšího, estetičtějšího a více inspirujícího než devadesát minut v reálném čase sledovat pomalu postupující nekrózu a dekompozici nějaké odpudivé krávy se všemi těmi rozkošnými, vzrušujícími maličkostmi jako například odlupování shnilé kůže, vytrhávání zubů z tlejících dásní a nehtů z rozbředlých lůžek a dalších velmi detailně podaných dobrůtek. No, nechtěl bych vidět vaši lednici. Hodnotit opět nebudu, jsem však neochvějně přesvědčen, že cokoliv nad tři je na hospitalizaci, nejlépe do jedné polstrované cely s panem Falardó, kde byste si mohli vzájemně ukazovat ohnívající přirození a házet po sobě červivýma hovnama. ()

Reklama

playboxguest odpad!

všechny recenze uživatele

Pipka, líná se i oblíknout, skomíravým tempem bloumá nahatá po bytě, je samá modřina, bleje, sere, onanuje, vypadá pod obraz, smrdí a mlátí do chlapa kladívkem. Furt dokola a takřka beze slov. A na to se mám vydržet přes hodinu koukat? Vždyť to je moje běžná kocovina. Ale já alespoň nemlčím, nýbrž sršívám dobrým ironickým humorem, když je mi nejhůř. 20% max, Contracted má na rozdíl od tohohle jak formu, tak zmiňovanej humor. ()

Warhorr 

všechny recenze uživatele

Pokud by měl někdo chuť na nějaký ten hnůj tak vřele doporučuji. Vesměs pozorujeme hlavní představitelku jak se pohybuje po bytě a její tělo hnije zaživa. Začíná to zlehka padáním vlasů či virážkou a vygraduje to mokváním, rozpadáním a tavením se celého těla. Do toho spousta zvratků a taky nějaký ty chcanky a hovna. Kamera je v hajzlu, dialogy pomalu žádný ale pro fanouška stonožky, Sala atd. to bude krásná, epická podívaná. ()

zolo23 

všechny recenze uživatele

Najväčší zážitok som mal vtedy, keď sa ma priateľka 10 minút pred koncom znechutená opýtala, citujem : " Myslíš, že to prežije?" CHA...padol som. "Myslím si že áno, že liečiť sa to určite dá"....Späť k filmu. Celé je to len o zvedavosti do akého štádia rozkladu dievčina príde. Všetko naokolo je len vata, ktorú film proste potrebuje. Áno, boli tu nepríjemné zábery z ktorých niektorým vstávali chlpy, ale so mnou to nič nerobilo, takže docela nuda. ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama