Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Den Svatého Valentýna: Pamatuješ si toho chlapce, kterého všichni na den svatého Valentýna ignorovali? Nevadí. On si pamatuje tebe. Byl neoblíbeným šprtem, na kterém si každý frajer ve třídě vybíjel své rozpínavé erupce ega. Teď je z něj úspěšný muž, uvnitř se však nezměnil nenávidí svoje bývalé spolužáky k smrti. Natolik k smrti, že je začne jednoho po druhém likvidovat na svátek svatého Valentýna. Láska a nenávist si ještě nikdy nebyly tak blízko (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (142)

kingik 

všechny recenze uživatele

Velkým bonusem tohoto slasheru je Denise Richards. Bez jejího těla by film nebyl tak zajímavý. Scéna, kdy jde u bazénu do bikin, snese ta nejpřísnější měřítka. Ne už tak film samotný. Pomsta chlapce, kterému se v dětství smáli, je sice sladká, ale ne tak nápaditá, jak by mohla být. Horor, který ničím nepřekvapí, ale nudou u něj nezemřete. Film má pomalý rozjezd. 60% ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Teenagerovská vyvražďovačka a nic víc. Proč tak ironicky? Protože se po úspěchu Vřískotu tento námět neustále recykloval a to až k zoufání. Vrah v masce, který usmrcoval jednoho středoškoláka za druhým. Jen se měnila maska, středoškoláci a prostředí. Jinak šablona stejná. Ano, je to tak.Tento snímek nepřináší nic, co by tu už nebylo a tak vyniká pouze svojí průměrností. Neznamená to však, že by byl nejhorší. Ba naopak. Neznat předchozí počiny, asi bych hodnotil jinak. ()

Reklama

chrispe 

všechny recenze uživatele

Pokud máte rádi horory typu Vřískot nebo Tajemství loňského léta, tak se vám určitě bude líbit i Valentine. Mě nechává kapku chladnou, snad je to díky hereckému obsazení, které - až na fešáka Boreanaze - mi moc nesedlo. I ta maska Kupida je nic moc... teda spíše nic... zkrátka nic, na co by se vzpomínalo. ()

Tosim 

všechny recenze uživatele

Vřískoty i vyvražďovačky mám rád, ale tohle se nepovedlo. Třeba jako Tajemství loňského léta. Zábavné to bylo, to jo, ale staršidelné ani napínavé ne. Místy a závěr HODNĚ nelogický a logičtěji řečeno - za vlasy přitažený. A jednotvárná hudba Dona Davise vše srážela ještě více dolů. Tím se konečně dostáváme k tomu, že dokonalé tělo Denise Richards tomuhle snímku už holt nepomůže. ()

Trellíno 

všechny recenze uživatele

Tak další z řady filmů, který se líbí asi jenom mě. Perfektní vyvražďovací oddychovka u který člověk vůbec nemusí přemýšlet a příjemně se pobaví. A na to obsazení je radost pohledět. Neříkám, že je Denise Richards nějaká herečka, ale kroutit zadkem, koulet očima a vyšpulovat pusinku umí opravdu báječně. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (12)

  • Tento projekt původně začal Artisan Entertainment s producentem Dylamen Sellersem a s jiným režisérem i jinými herci. (HappySmile)
  • Katherine Heigl si neprečítala celý scenár predtým, ako prijala rolu. V jednom rozhovore sa priznala, že toto svoje rozhodnutie po videní finálneho zostrihu filmu oľutovala. (ladko)

Reklama

Reklama