Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kevin a Perry jsou totální outsideři na poli jak sexuálním, tak i DJ'-ském. Pak se jim ale naskytne příležitost jak by se konečně mohli zbavit panictví a zároveň světu dokázat, že jsou špičkový DJ'-ové. Jejich rodiče souhlasí pouze pod jednou podmínkou a to tou, že na Ibizu kde se koná sjezd DJ'-ů a tím pádem i krásných holek, pojedou s nimi. Po příletu na Ibizu se na letišti setkávájí se slavným, ale arogantním DJ'-em Paulem Bulvou, který však dokáže dvěma klukům zajistit popularitu tím, že zremixuje jejich nahrávku a tu pustí v klubu. Brzy poté Kevin s Perrym potkávají dívky svých snů, díky kterým se snad vyřeší problém jejich stálého panictví. (Isherwood)

(více)

Recenze (979)

decouble odpad!

všechny recenze uživatele

Nikdy nepochopim, jak se to někomu může líbit. Scéna, ve které hrdina ve vodě spolkne svůj exkrement, je asi ta nejubožejší filmová bída ze všech, a to nemluvím o mačkání beďarů a scéně, kdy jsou hrdinové tragicky pobliti, přičemž režisér v této sekvenci navíc hraje na smutnou notu. Nerad používám vulgarismy, ale tady se nedá použít jiné slovo než SRAČKA! A nezachrání to ani skvělý Rhys Ifans jako DJ Bulva. ()

xxmartinxx odpad!

všechny recenze uživatele

Seznam deseti nejhorších filmů, co jsem viděl, má nového člena, možná i předsedu. Odpudivější, trapnější a míň vtipný film bych hledal těžko. Vrchol nevkusu a trapnosti a víc negativních věcí mě nenapadá, ale jestli mě časem napadnou, rád se vrátím a přidám je. Proti tomuhle by se mohl ohradit i Zdeněk Troška. ()

Reklama

Smok 

všechny recenze uživatele

Normálne mi tieto blbečkovské komédie nezvyknú vadiť, ale toto bol fakt hnus. Strach & hruza čo i len kútikom oka zavadiť na obrazovku, keď sa na nej objavij jeden z dvojice lúzrov, ďalším utrpením pre mňa bolo počúvať ich nasilu zmutované násťročné hlasy. Blééé. Najväčším šokom však pre mňa bolo, keď som až na csfd zistil, že to druhé indivídum z dvojice bola zrejme žena. Tak to fakt sorry... ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Při psaní Klubu sráčů museli být scenáristé hodně sjetí a zoufalí, protože tohle by příčetný člověk jen tak nevymyslel. Duo verbálně nevyspělých vymaštěnců se snaží prorazit "hitem", ve kterém zní opakovaně "Já bych šukal, až bych pukal, kozy, kozy ... ", přičemž je to pravidelně proložené fekálním humorem na entou (plovoucí hovno forever). Třešničkou na dortu byl pošahaný DJ Bulva. Jedna hvězda za postavy rodičů - a možná i za odvahu takový "skvost" vypustit ven! ()

TomikZlesa 

všechny recenze uživatele

No do hajzlu ! Ne tam vlastně ne, tam už je punk ! Tak kam ? do moře, jasně vychcat se do moře je základ. Fuj doufám že tohle nečtou rodiče ! protože některé matky sou pěkně vostrý svině ! LOL...Nejgeniálnější komedie, ani po asi 5. ? 6. skouknutí neomrzí. Tolik nálože geniality a zároveň debility vedle sebe už asi nikdo neposkládá. Viděl sem jen a jen dabovanou verzi a musím říct že ani samotný mrazík se tomuhle vrcholu českýho dubingu nevyrovná. Jak už z celkového hodnocení vyplývá, tak film není rozhodně pro každýho, preš ten pomyslný práh nechutností a demence se dokáže povznést málokdo, dalo by se říct že film je pouze pro vyvolené, v případě nepřekročení vás čeká pouze utrpení v opačném případě vás čeká skvělá komedie s náloží skvělé taneční hudby ! která si dělá prdel snad i sama ze sebe. Těch hlášek, některý už mě baví i dokonce několik let, ano je tu i pár trapností, ale co nikdo nejsme dokonalý. Tak a teď si přiznejte kdo dal odpad! jen proto že je posranej tomu dát víc, aby si náhodou normoši nemysleli že ste divný ! Proč sem dal 5* ? protože nuznáááávááám konvenční styly v hodnocení ! ! ! ()

Galerie (32)

Zajímavosti (19)

  • Ve scéně, kde Kevin (Harry Enfield) bere kreditní kartu svého otce, je adresa fiktivní a poslední část PSČ je 5EX. (KGBelik)
  • Film obsahuje potitulkové scény. (Duoscop)

Reklama

Reklama