Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Keďže sa Kristy potrebuje pripraviť na jednu zo záverečných skúšok, ostáva počas Dňa vďakyvzdania osamote na internátnej škole. Potom, čo jej dôjdu nápady na zabitie nudy, rozhodne sa, že odbehne zo školského areálu, aby si tesne pred spaním na neďalekej benzínke zakúpila jedlo a pitie. Pri platení účtu dochádza medzi Kristy, predavačom a neznámou, podivnou ženou k nedorozumeniu. Následky budú pre mladú študentku hrozivé. Príjemný večer sa s odstupom času mení na krutý boj o život proti partii násilníkov. (*CARNIFEX*)

(více)

Recenze (141)

darkrobyk odpad!

všechny recenze uživatele

Tak to zase jednou byla hovadina...scénář musel napsat úplný magor. Hlavní postava - Justine - se chová jako blbá kráva (a to ani není slušivá blondýna), která vrší jednu chybu za druhou. Jenže, světe div se, tahle křehká dívka se všemi útočníky hravě zatočí! Neuvěřitelně hloupý film, kde je divák strašen nesmyslnými zvukovými efekty, kde by ve skutečnosti oběť neměla šanci, kde nám hrdinka skočí ze střechy budovy (kam si hloupě naběhla), chvíli kulhá, ale pak běhá jak laňka, a kde se hovadsky chovají snad všichni. Mé doporučení - nechte tenhle blábol být a ušetříte si promrhaný čas... ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Na můj 500. komentář jsem chtěl něco spešl (bohužel nevyšlo). Tenhle Horor mi smrděl v pc skoro rok takže nebyla jiná volba. Bohužel jsem přesně věděl o co půjde a jakým stylem, proto se mi do toho nikdy nechtělo. Haley Bennett bez debat perfektní (má oblíbenkyně), ale záporný postavy stále o krok napřed a vždy vědí kde mají být - to vyloženě nesnáším. Mohlo se přidat více na gore, atmosféra dobrá, dvě, tři dobrý lekačky a to je asi vše. A ta scéna potitulková, jakože hodně zbytečný a trapný. ()

Reklama

Philcze 

všechny recenze uživatele

Dost standardní home invasion, který z průměru vykopává jen moje slabost pro Haley Bennett. Obsazení je (na béčkový horor za pár šupů) obecně výborné, ale zároveň to spolehlivě nejdivnější na celém filmu. Absolutní nevyužití Jamese Ransona bych ještě pochopil, ale obsazení slavnější (a dražší) Ashley Greene do desetiminutové role vraždící goth girl je docela zajímavé WTF. Přitom se pod tou kapucí mohl schovávat kdokoliv. 60% ()

TedGeorge 

všechny recenze uživatele

Mnoho z nás někdy zůstávalo na svátky na kolejích. Kristy je jedna z nás a na díkuvzdání zůstává jako jediná studentka v obřím univerzitním kampusu. Jediným společníkem jí je noční hlídač, který není perverzní deviant a je její kamarád. Hrdinka si užívá samotu v supermoderním komplexu tak, jak jenom může. K ruce má parádní bazén, chodby kampusu vyčištěné od vedlejších produktů studentské ožralosti, jedno auto a dobrou náladu.Je to natočené tak dobře, že si skoro až říkáte, jaká to škoda, že se film musí překlopit ve vybíjenou. ()

tron 

všechny recenze uživatele

Super námet (študentka zostáva na prázdniny sama na celom celučičkom internáte a spoločnosť jej robia len SBS-kári) a sexi hlavná hrdinka, kvalitná výprava i atmosféra a zlovestné "ticho pred búrkou". Keď dôjde k onej búrke, už je to troška klišé a dosť blbého chovania, ale i tak sa mi Kristy dosť páčila. A to home invasion nemám v láske. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (1)

  • Po záverečných titulkoch nasleduje ešte jedna scéna. (GTS_PUNK)

Reklama

Reklama