Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Keďže sa Kristy potrebuje pripraviť na jednu zo záverečných skúšok, ostáva počas Dňa vďakyvzdania osamote na internátnej škole. Potom, čo jej dôjdu nápady na zabitie nudy, rozhodne sa, že odbehne zo školského areálu, aby si tesne pred spaním na neďalekej benzínke zakúpila jedlo a pitie. Pri platení účtu dochádza medzi Kristy, predavačom a neznámou, podivnou ženou k nedorozumeniu. Následky budú pre mladú študentku hrozivé. Príjemný večer sa s odstupom času mení na krutý boj o život proti partii násilníkov. (*CARNIFEX*)

(více)

Recenze (141)

majo0007 

všechny recenze uživatele

Kristy! Lauf um dein Leben! Potenciál filmu "začuchalo" aj zopár známych produkčných a distribučných spoločností, a na filme je to poznať. V titulkách nájdete napr. logo bratov z Weinstein Company, Scotta Derricksona - zodpovedného za Sinistera, alebo Davida Kirschnera, známeho predovšetkým produkciou série o bábike Chucky. ()

choze 

všechny recenze uživatele

Neobjevný home invasion s fešnou, ale nudnou hrdinkou, kterému se v první půlce daří budovat znepokojivou atmosféru, jen aby se v druhé půlce proměnil v zoufale nenápaditou běhačku s obligátními masopustními maskami po rozlehlém nočním kampusu, jen trošku nakopnutou závěrečným přechodem hrdinky do ofenzívy. Motiv online sekty byl zajímavý, ale nevyužitý. ()

Reklama

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Našlapanej college invasion survival, který zase jednou řekl NE a ukázal, že být vybrán jako oběť nemusí automaticky znamenat poníženě chcípnout v patetických a usnoplených prosbách o život. Vynikající casting (každá postava fungovala přesně jak měla), luxusní technické provedení, kdy režie a kamera umí velmi zručně pracovat s prostorem a tak ani v chodbičkách tak rozsáhlého komplexu se divák neztrácí a pořád je citlivě udržován ve svižně plynoucím ději který vlastně nestihne ani na chviličku zanudit. Plný kotel nedám asi jen proto, že na mě ten film tak něják působil, že nemá ambici být opravdovou topkou a taky proto, že subžánrově nejbližší "You are next" na mě zapůsobilo přecejen kapku více. Ale jinak tleskám a doporučuju. ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelné překvapení, které mne zcela nepřipraveného fakt zasáhlo. Aktuálně relativně právem oslavovaný PURGE 2 dostává tímto snímkem konkurenta, který mu vráží relativně silný direkt na pumpu (játra v MMA pojem ...) a u mne tedy vítězí ... Obsah trochu mlží, protože divák si představuje, že parta klasickejch maskovanejch zakuklenců bude po celou stopáž nahánět jednu holku a ta bude do nekonečna utíkat. Jenže ono to tak docela ani není ... ;-) Jednak se střídá prostředí, kudy všude holka zdrhá a hledá útočiště a pomoc. Prostředí je chvílema docela fajnový, zejména chata týpka s brokárnou. Film doprovází excelentní hudba, která graduje vypjaté scény. Všechno je to fakt maximálně napínavé. Hlavní hrdinka je mnohem sympatičtější než postavy v obou dílech "Očisty", fakt mi přirostla k srdci ... film je silně emocionálně zabarven, to se podařilo úžasně stvořit a divák i hrdinka fakt nejdřív trpí, ale v posldní třetině se holka vzmůže a to docela věrohodně .... a divák čeká na pomstu. ;-) A hádejte, jaká ta pomsta nakonec je ..? :-) No 5/5, jeden z nejlepší "x-invasionů", který se sklání až před modlou a vrcholem You are Nex! ... Luxusní záležitost!! ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Nakoľko sa Kristy potrebuje pripraviť na jednu zo záverečných skúšok, ostáva počas dňa Vďakyvzdania osamotená na internátnej škole. Potom ako jej dôjdu nápady na zabitie nudy, rozhodne sa, že odbehne zo školského areálu, aby si tesne pred spaním na neďalekej benzínke zakúpila nejaké jedlo s pitím. Pri platení účtu dochádza medzi Kristy, predavačom a neznámou, podivnou ženou k nedorozumeniu. Následky budú pre mladú študentku hrozivé. Inak pohodový večer sa s odstupom času mení v krutý boj o život so skupinkou násilníkov. Prepáčte! Ale nechápem, ako môžu byť všetky hororové aspekty zachované keď sa v snímku neobjaví ani jedna jediná gore scénka, pri náznaku násilia čumí kamera na "súhvezdie orion", celý snímok v tme jak v prdeli horára počas lovu na jeleňa. Príbeh "znásilnený populárnejším", no rovnako slabým "Purge". By ma zaujímalo kde sa teda podel ten údajný "veľký" rozpočet. Radšej si pozriem 100 krát okopírovanú ducharinu ako "survival" bez nápadu a krvi, ktoré navyše okrem snahy o budovanie atmosféry, prisám bohu ( a to som ateista! ) NIČ mimoriadne neponúka. Na peknú kameru sa s prepáčením taktiež zvysoka seriem, keďže sa režisér spolieha len na jeden hororový prvok. Stále si zvykám, že podaktorí preháňajú. K inteligencii snímku sa vyjadril "MUKADE". Film na jedno vzhliadnutie - 50%. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (1)

  • Po záverečných titulkoch nasleduje ešte jedna scéna. (GTS_PUNK)

Reklama

Reklama