Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bez jakéhokoli varování zmizí po celém světě jen tak miliony lidí. Zbudou po nich pouze šaty a osobní věci... a pocit hrůzy. Není nikdo, kdo by komukoli mohl poskytnout nějaké informace.
Pilot Ray Steele se pokouší přistát s poškozeným letadlem plným hysterických lidí, kteří viděli své blízké mizet přímo před očima. Ovšem každé letiště je plné hořících vraků, a tak mu nezbývá, než doufat, že bude moci alespoň jednou v životě ještě mluvit se svou rodinou. Jeho dcera Cloe Steele se pro změnu vydává nalézt svou matku a bratra ve světě, kde zavládlo zoufalství a chaos. A Bruck Williams bojuje s pochopením nepochopitelné zničující události. Toto je příběh těch, kteří zůstali. (Zuzik.Bubu)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (146)

-bad-mad-wolf- 

všechny recenze uživatele

Mám rád fantasy filmy! Až na ty, kde se objevují fantasy prvky, které v některých koutech světa dodnes rozhodují o veřejném dění. To, co jinak vypadá jako rutinní televizní film o letadle v nesnázích, je upgradováno na "vyšší" level náboženskou agitkou, jejíž úroveň je přinejmenším pochybná. Netvrdím, že na dané téma neexistují kvalitní filmy, Left Behind mezi ně ovšem nepatří - už jen proto, že nenabízí nic víc, než tuctové rodinné drama a náznaky konfliktů, alibisticky ukončených v černobílém zárodku. ()

DEXTER099 

všechny recenze uživatele

Nooo tak nevěděl jsem co čekat když jsem viděl ve filmografii Nicolase Cage film co tu sice má relativně málo hodnotitelů,ale už je to v černých číslech.Film jsem spustil a pořád čekal co z toho vyleze a nevěřil jsem svým očím...Chápu,že to mělo náboženskou tématiku,ale to provedení a celkově scénář snad psal někdo na záchodě když se nemohl vys....jinak si to neumím vysvětlit.V poslední době jsem viděl jiný náboženský film a i když to taky není pro každého tak se to s tímto nedá srovnat (jde o Nebe existuje).beru,že je Nicolas Cage zřejmě věřící,ale pokud si předtím přečetl scénář tak nemohl říct,že je to dobré a jdu do toho.Nechápu to o to víc u herců co jednou dokáže zahrát na Oscara a pak hraje v něčem takovém kde bych spíš čekal někoho jako je Casper Van Dien a ne jednoho z nejtalentovanějších herců své generace.No opravdu tento snímek nedoporučuji ani silně věřícíma a za mě jen za Cage 25 % a dvě hvězdy. ()

Reklama

Aslan 

všechny recenze uživatele

Nie veľmi dobre spracovaná téma vytrhnutia. Nikdy som nepochopil prečo americky protestanti venujú toľko prostriedkov a energie na spracovanie témy, ktorá je v Biblii rozpísaná tak na desiatich veršoch. Predsa v tej hrubej knihe sú dôležitejšie správy, ktoré treba svetu znova a znova predstavovať. Ale pre mojich bratov v(Ne) Kristu je to stále lepšie ako nič. Som veľmi rád že sa toľkým bratom v nekresťanskej viere, tento film nepáči. Je pravda, že posolstvo viery, malo byť komunikované v čo najprijateľnejšom šate. Nicolas Gage mohol byť zárukou kvalitnejšieho filmu, čo ale nebol. Na tomto filme sa pokazilo asi všetko čo sa dalo. Je veľmi jednoduchý až povrchný v každom smere filmového umenia. Pre záujemcov o túto tematiku odporúčam skôr staršie filmy s týmto názvom, alebo novinku http://www.csfd.cz/film/348276-den-po-konci-sveta/. Celkom ma chytilo temno - reálne pozadie filmu. ()

Andersis 

všechny recenze uživatele

Ano, plno náboženských keců. Ale tenhle film konec konců o náboženství (nebo spíš o splnení jednoho proroctví) přece je. Tak se nikdo nemůže divit, že se cituje z bible. První zmizení mě docela příjemně překvapilo. A ani se mi nezdá, že Cage hraje nák mimo. Spíš si myslím, že je to už taková zarytá věc ostatních recenzantů. Protože na rozdíl o Tokarev, tady hraje docela slušně. Nenáročná průměrná zabava na zabití jednoho deštivého odpoledne. ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Kejdž je prostě ta pravá alpha, kterýho nezastaví nic. Ani letadlo, ani teroristi, ani on sám. Herecké výkony ostatních (kromě alphy Kejdže) se mi až tak nelíbili.. nevím jestli to bylo tím, že ti herci byli najati z lokálního supermarketu po cestě z hajzlu, když scénarista Pad.. něco sepsal scénář, nebo jestli to bylo tím, že to herci ani snad nebyli.. sám nevím. Příběh mi připomínal ne jeden příběh, který jsem kdysi, párkrát, viděl v nějakých levnejších TVbrandarof sekcích, což oto.. nemínim se tu rozepisovat o tom, jak jsem dobrej, že jsem to dokoukal. Cage prostě je a byl a zůstane frajerem, leč tupé mu plandá na čele. Je dobrej. ()

Galerie (37)

Zajímavosti (3)

  • Ve filmu se krátce v roli obsluhy u letištní brány objeví mistryně světa v běhu přes překážky na 60 m Lori "Lolo" Jones. (Zuzik.Bubu)
  • Film získal na konferenci katolických biskupů, oddělení pro film a vysílání, známku A-III, což znamená "morálně nezávadné pro dospělé". (AGAMENON)

Reklama

Reklama