Reklama

Reklama

Superpolicajti z Miami

  • Itálie Miami Supercops (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Agenti FBI Doug (Terence Hill) a Steve (Bud Spencer) jsou pověřeni vyšetřením případu, který nebyl za celých sedm let vyřešen. Tehdy bylo při bankovním přepadení uloupeno 20 milionů dolarů. Jeden z lupičů byl dopaden a strávil sedm let ve vězení, peníze však nalezeny nebyly. Úkolem našich oblíbených hrdinů je zjistit, kam 20 milionů zmizelo a kdo zavraždil lupiče, který byl před pár dny propuštěn z vězení. (Vapet Production)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (124)

POciSEM 

všechny recenze uživatele

Akcnejsi nez vetsina filmu od Spencera a Hilla ale bitky se omezili na 3 facky a 2 pesti a to je vse pratele. Je videt ze hlavni duo uz ma trochu problemy s artrozou a tak uz se nedockame genialne zkoordinovanych rvacek na ktery sme byli zvykli ale spousty strileni. Jinak je to v pohode filmecek a prijemne to zabavi ()

Pitryx odpad!

všechny recenze uživatele

Hodně nepovedený film slavné dvojice. Slovního humoru jen velmi poskrovnu, situační komiky málo, zato nevyužitých situací pro oba protagonisty, kdy se mohli „blejsknout“ je dost a dost. Chtěl jsem dát alespoň něco za snahu, ale za scény s ženskými, které už tak pomalé tempo ještě více zdržely a byly pro děj samotný naprosto zbytečné, nedám ani fňuk. 2013072410248bts.NovaCinema///Souhlas, jen dodám, že jsem se podruhé nudil tak, že jsem skoro přestal sledovat děj, tudíž mi asi něco sem tam uniklo. Je to prostě kravina. 20150220209203/9258 ()

Reklama

Han22 

všechny recenze uživatele

Poslední film z 80. let ze Spencerem a Hillem přinesl jednu podstatnou změnu. S trochou nadsázky by se dalo říct, že je to pokračování Dvou poldů a ukázka toho, co by se stalo, kdyby dvojice z toho filmu zůstala u policie. Spencer a Hill vyšetřují vraždu bankovního lupiče, kterého dostali do vězení a pátrají po zmizelých 20 milionech. Spíše než na pěsti spolíhají na zbraně a více než komedie je to klasická policajtská kriminálka s celkem slušně tvářícím se příběhem. Bohužel je to od začátku do konce esence všeho průměrného co si přestavíte pod pojmem policajtský film z 80. let a vzhledem k absenci bitek a jakýchkoliv větších vtípků to na víc než na tři hvězdičky nevychází. ()

Snorlax 

všechny recenze uživatele

Místo pěstí revolvery, místo humoru nuda a dokonce se mi zdá, že ani mezi dvojicí Spencer a Hill to neklape. K tomu všemu ještě strašně tuctová hudba v rytmu diska, kdo je zvyklý na De Angelisovi, bude výrazně zklamán, protože La Biondovi jsou sice uznávanými italskými pionýry diska, ale úrovní se blíží k tomu našemu pionýrovi jménem Michal David. Bléé. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Já vím, že jsem na dvojici Bud Spencer a Terence Hill docela ujetý, ale nemohu si pomoct, mě jejich filmy prostě baví. Čiší z nich taková bezstarostnost, taková pohoda, že se u nich prostě bez problémů uvolním a cítím se prostě v pohodě. Tahle komedie třeba není tak skvělá, ale oni dva ji bez problémů táhnou. ()

Galerie (43)

Zajímavosti (5)

  • Při velké automobilové honičce při cestě na zápas amerického fotbalu na záběru z kamery uvnitř auta zatáčí auto doleva, při dalším záběru z kamery v křižovatce se ale vytáčí doprava. (PX)
  • V čase 01:03:53 je v bočním skle odjíždějícího auta možno vidět část filmového štábu. (fisus)
  • Ve scéně na začátku přestřelky ve skladišti, kdy si indián Charlie svléká košili a ukazuje, že pod ní má prostřílenou vestu, má v ní kulky i s nábojnicemi. (Stejšn)

Reklama

Reklama