Reklama

Reklama

Všechny roztleskávačky zemřou

(festivalový název)
  • USA All Cheerleaders Die (více)
Trailer

Obsahy(1)

První mrtvou roztleskávačkou ve filmu je Lexi. Její tragická nehoda přijde vhod novopečené kapitánce středoškolského týmu roztleskávaček Tracy, která chodí s Lexiným bývalým přítelem, fotbalistou Terrym. Lexiyně kamarádce Maddy se ale Tracyina romance nelíbí, a proto vstoupí do družstva roztleskávaček, aby se Tracy a Terrymu pomstila. To se ale zase nelíbí Leeně, která k Maddy chová mnohem hlubší, než jen přátelské city. Ještě menší radost jí ale udělá, když Maddy a dalších několik roztleskávaček zemře při nečekaně drastickém incidentu s chlapeckým fotbalovým týmem. Leena naštěstí ovládá černou magii, takže přivede mrtvé roztleskávačky k životu. Jenže, aby se udržely při životě, musí obírat ostatní o jejich životní sílu. Tvůrce hororové morality Žena Lucky McKee tentokrát zvolil mnohem odlehčenější přístup k žánru a spolu s Chrisem Sivertsonem natočil krvavou komedii připomínající teenagerské horory z osmdesátých a devadesátých let, kde ke každé pořádné středoškolské párty patřila duchařská seance a kde se puberťáci měnili v ohyzdné zabijácké démony s gustem trhající hlavy svým někdejším kamarádům. Jejich přehlídka zábavné brutality dušičkově rozjímajícím divákům napoví, že smrt může být i velmi komickou událostí,... zvlášť když se jedná o smrt někoho jiného. (Festival otrlého diváka)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (105)

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Niekoľko roztlieskávačiek príde vďaka miestnym futbalovým hráčom o život, no sú starým Paganským rituálom oživené a začnú túžiť po krvi... Luckyho McKee mám rád a považujem ho za talentovaného režiséra, ktorý dokáže aj obyčajným námetom vdýchnuť osobitý (či už temný alebo odľahčený) štýl a paradoxne jediným jeho filmom, ktorý som doposiaľ nevidel je jeho prvotina "All Cheerleaders Die", ktorej remake je tu teraz. A hoci originál vyzerá na lacný (snáď zábavný) zombie gore-fest, je jasné, že do prerábky sa toho pokúsil natlačiť omnoho viac a splniť si to, čo chcel dosiahnuť pred 13 rokmi. Či sa mu to podarilo alebo nie, je asi osobitne na jeho posúdení, ale mne sa to v rámci možností páčilo, i keď snaha o sofistikovanú teenagerskú hororovú komédiu je rozporuplná a príde mi to ako slabší zárez v jeho tvorbe. ()

DwayneJohnson 

všechny recenze uživatele

Ono je to vlastně úplně jednoduché. Stačí opravdu dobrý nápad, solidní zpracování a hned máte zaděláno na nevšední zážitek. Kupu peněz, ani nějaké extra herce k tomu absolutně nepotřebujete a tenhle film je toho jasným důkazem. Všechno je namícháno tak nějak akorát. Akce, humor, jednoduchý příběh a šílená, krvavá jízda může začít. Pro mě osobně, jedno z nejpříjemnějších letošních, filmových představení, kterému vůbec neuškodilo poněkud průměrnější, zdejší hodnocení. Ale na tyhle věci já jsem vždycky dlabal a v tomhle případě jsem udělal víc, než dobře. Poněkud otevřený konec ve mně zanechal malou jiskérku naděje, že snad ještě něco podobného uvidím. Budu jen tiše doufat. ()

Reklama

Fr 

všechny recenze uživatele

,,CO JSI TO UDĚLALA?“ … ,,ZACHRÁNILA JSEM VÁS."... /// Měsíc v úplňku, magický kameny, síla krve… taky láska … HOLKY, JE ČAS VSTÁVAT! Dlouhej úvod se zajímavým rozuzlením! Bohužel film nakonec sklouzne do vobyčejný krávoviny, ze který je cejtit snaha vo nějakej děj, ale leze z toho hlavně efekt (nekrvavej). Spíš než horor je to holčičí Harry Potter, kterej nemůže starýho chlapa uspokojit, ani nekonečnou promenádou nahatejch roztlekávaček. (Která tam mimochodem nebyla. Ale mohly to na mě zkusit…) /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Stará sežrala nějaký svítící bonpari. 2.) Thx za titule ,,Matuush“ a ,,Nakiii“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE * NAPĚTÍ ne ()

petero 

všechny recenze uživatele

Veľmi vydarená teenagerská zombie komédia, niečo na štýl Tamara alebo Sorority Row (týmto som asi dosť odradil ale ja takéto môžem) a doteraz najzábavnejší McKeeho film. Srší to vtipom, nápadom, roztlieskavačky sú fajn a futbalisti natvrdlí ako správna americká mládež. Doteraz môj McKeeho top bol The Woods, The Woman bolo tiež zaujímavé, ale nebola to zrovna moja šálka kávy a May najslabšie i keď zapamätania hodné čo sa o veľa dnešnej produkcie nedá povedať. Zamrzí len, že vo filme nebol ten záber z galérie, obrážok č.4 (alebo som niečo prehliadol?). ()

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

První půlhodina se ksichtí jako klasická teenage-blbost, co se jich na emerických háj skůl natočilo, jenže pak se tyhle roztleskávačky (btw trapnější než tyhlety už jsou snad jen mažoretky) zlomí do docela hustý psychárny a jsou vším možným, jenom ne tím, co jsem očekával. A je to tak samozřejmě dobře, (aspoň trochu) originálních hororů není nikdy dost. Jen škoda, že poměr kecy-akce se přiklání víc k prvnímu jmenovanému. Páč pubertální kecy jsou nudný všude stejně. A ještě plusový body za hudbu, dobře úderná. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (1)

  • Jednou z lokácii, kde prebiehalo natáčanie, bola škola Cathedral High School v blízkosti Čínskej štvrti v Los Angeles. Škola bola založená roku 1925 na mieste, kde stal kedysi cintorín. (beso74)

Reklama

Reklama