Reklama

Reklama

Studentka literatury Anastasia (Dakota Johnson) je podle vlastních slov nezajímavá a nudná „šedá myš" s nízkým sebevědomím, pravý opak tajemného podnikatele Christiana Greye (Jamie Dornan), kterého přišla vyzpovídat pro článek do studentského časopisu. Přestože se ji Grey svým chladným a odměřeným chováním snaží odradit, má ho plnou hlavu, což ještě prohloubí jejich opakovaná pracovní setkání. Bez ohledu na to, že ji varuje, jak je komplikovaný a ve zlověstných náznacích mluví o svém specifickém vkusu, není Anastasia jeho přitažlivosti schopná odolat. Ani Grey však není vůči téhle plaché dívce imunní a postupně ji začne otevírat dveře do své třinácté komnaty. Pokud do nich Anastasia vstoupí, pozná pravého Christiana Greye. Na posteli určené jen pro vyvolené zároveň pozná pravou Anastasii – své touhy, své vášně, svou živočišnost. Až z toho jde strach. (Cinemart)

(více)

Diskuze

Hees

Hees (hodnocení, recenze)

neskvik

Keby to bol sčítaný inteligentný vrátnik ; peňažitý vrátnik či svalnatý vrátnik tak možno áno .... 

neskvik

neskvik (hodnocení, recenze)

predstavte si, ze by toho tipka vystriedal vratnik, pristala by aj potom na nejake hratky? :D odpad

na příspěvěk reagoval Hees

Hees

Hees (hodnocení, recenze)

psychous3

Nezdá sa mi, že by mi niečo ležalo v žalúdku a robím si čo chcem :) veď len diskutujem neviem čo sa ti nepáči. 

na příspěvěk reagoval psychous3

Uživatel psychous3 smazal svůj příspěvek.

stuntmanMIKE

stuntmanMIKE (hodnocení, recenze)

Bluntman

"Každopádně to není snaha působit světaznalecky," ... koho tu ojebavas Marek prosim ta ? sebestrednejsieho kripla, ktory sa tak rad cita a chvali svojimi "znalostami" by som hladal marne aj u Hanychovcov doma....

na příspěvěk reagoval j.linhi, Bluntman

Carol Pifková

Carol Pifková (hodnocení, recenze)

TheDarKnig

Dúfam, že to pôjde ešte dole. Stará hnusná babizňa napíše knihu, pretože očividne sama musí o takýchto veciach iba sniť a všetky ženské po tom pachtia lebo muž ich nevie dobre vytrtkať. Keď sa ma v práci pýtajú na tú knihu zákazníčky tak mám chuť im ju otrieskať o hlavu. Najhoršie je, že teraz zrazu je to jeden erotický román za druhým a zááááhadne sú to tiež trilógie. Samozrejme idú na dračku lebo sliepky to kupujú.

Kobain

Kobain (hodnocení, recenze)

Vypadá to na film pro zlatokopky. Chudá pipina se nechá napustit bohatým debílkem. Po tom ty dnešní blbky nejvíc jedou

Příspěvek byl smazán administrátorem.

kiddo

kiddo (hodnocení, recenze)

Bluntman

"Sérii" meme? To jako jeden z těchhle starejch memů? Protože nic s přesně touhle formulací jsem nikde nenašla. Takže vzhledem k tomu, že tuhle bábu, natož její zastaralé femináckovské teorie a memy o ní moc lidí mimo akademickou obec znát nebude, asi by stálo za to zvážit, komu to bez obrázku něco řekne, a přestat tou češťyn tolik pohrdat.

 

Jinak za "approve" ti chybí "of", pokud to myslíš jako morální úsudek.

na příspěvěk reagoval Traffic

Bluntman

Bluntman (hodnocení, recenze)

Wacoslav1 , kiddo

Wacoslav1: Srozumitelné jsou i předchozí texty, protože v každém se snažím o vysvětlení odbornějších věcí. V tomhle jsou ale vulgarity, a tak to asi na Tebe funguje lépe. ;)

 

kiddo: Díky za upozornění na chybu, ani jsem to nezaznamenal (a jak je vidno, ani korektor/editor). Každopádně to není snaha působit světaznalecky, ale odkaz na sérii meme, a proto ta angličtina.

na příspěvěk reagoval kiddo, stuntmanMIKE

kiddo

kiddo (hodnocení, recenze)

Bluntman

Laura Mulvey doesn´t approves this!

Kudla, Marku, když už chcu působit světaznalecky a honit si nad naprosto zbytečně anglickými formulacemi něčeho, co češťyn v pohodě zachytí, tak snad naštuduju aspoň ty slovesný vazby a časování ne?

na příspěvěk reagoval Bluntman

Související novinky

Kazmovi v kinech dochází šťáva

Kazmovi v kinech dochází šťáva

29.08.2023

Stejně, jako měl snímek ONEMANSHOW: The Movie bezprecedentní první víkend, má nyní i bezprecedentní propad. Ačkoliv tak novému snímku Kamila Bartošky aka Kazmy už nikdo nevezme rekordní český otvírák… (více)

Kazmův film zboural návštěvnost českých kin

Kazmův film zboural návštěvnost českých kin

21.08.2023

Snímek českého moderátora, baviče a influencera Kamila Bartošky alias Kazmy ONEMANSHOW: The Movie se stal nejúspěšnějším českým filmem v divácké návštěvnosti během premiérového víkendu při uvedení do… (více)

Twilight sága se vrací

Twilight sága se vrací

20.04.2023

Mysleli jste si, že nic horšího než remake Harryho Pottera v podobě televizního seriálu už nehrozí? Pak vězte, že studio Lionsgate čerstvě oznámilo také návrat Twilight ságy. Stmívání se pak rovněž… (více)

Reklama

Reklama