Reklama

Reklama

The Damned

  • USA Gallows Hill
Trailer 1

Obsahy(1)

David (Peter Facinelli) prichádza spolu s družkou a dcérou na krátku dovolenku do Kolumbie. V tamojšom malom mestečku by veľmi rád navštívil svoju sestru Ginu (Gustavo Angarita) však nie je len tak obyčajným správcom opustenej vily. V suteréne domu je totiž uväznená duša samotného... (*CARNIFEX*)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (72)

Fr 

všechny recenze uživatele

,,CO ŘÍKÁ?“ … ,,ŽE VŠICHNI ZEMŘEME!“... /// Když se partička kokůtků vykokotí v lese a narazí (čirou náhodou) na starej barák, není čas starat se vo kraviny. A tak nikoho nesere, že je ten domácí nějakej divnej. Po půlhoďce začne takový to bloumání po domě, hledání pravdy a čekání na smrt. Tyhle fáze mám rád. Když se nic neděje, zvuk se snaží udržet smysly v napětí a ani mě nevadí, že ten EVIL je trochu jednoduchej. Ke štěstí stačí, že dokáže zničit všechno, co může mít člověk rád. (Fotbal? Dobrá, tak všechno ne…) Tož takový to je hororový drama. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Na návštěvě se nezajímám o kecy hostitele. Dělám si co chci. 2.) Líbilo by se mi hrát na Peška co chodí okolo, i kdyby to měl bejt samotnej ďábel! 3.) Thx za titule ,,Viny95501“. /// PŘÍBĚH **** HUMOR ne AKCE ** NAPĚTÍ * ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Vůbec to nebylo zlé. Divák sice musí přečkat tu úvodní nudnou dvacetiminutovku, během které se musí seznámit se všemi postavami a absolovovat povinnou cestu na místo strašení, která je pochopitelně doprovázena nějakou tou nehodou, ale když se všichni usadí na svá místa, začne solidní zábava. Bubák, který je vypuštěn ze sklepa si neláme s ničím hlavu a začína takřka hned po osvobození. Jenom je škoda, že García neumí pracovat s napětím, protože atmosféra se docela povedla a vyloženě si řikala o nějaké to nadskočení nebo husí kůži. Ale i tak se to dalo. Hlavně se mi líbil ten nápad s nemožností se zlého ježistrašidla zbavit. Herecky to bylo také ok. Sophia Myles mě nezklame asi nikdy a překvapil i tvajlajtovský ksicht Fascinelli. Tak příště to třeba bude od Garcíi ještě lepší. Každopádně je to od něj zatím nejzáživnější film. 65% ()

Reklama

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Hrdinové se v hororech snad nikdy nepoučí. Do sklepů se zkrátka neleze! Bohužel, zakázaný ovoce nejlíp chutná, že? A tak jednou zapnou magnetofon, podruhý čtou z Knihy mrtvých, jindy odtamtud vysvobodí podezřelýho haranta. Pokaždý to však vede k masakru. Vědět, že se nacházim v komedii, nakopu tu holku do koulí. Vědět, že jsem v pornu, tak do toho sklepa samozřejmě nakouknu, protože by se v něm s velkou pravděpodobností schovávaly Sydnee Steele nebo Kayden Kross, jež by mi za osvobození určitě rády poděkovaly. Jenže pokud se nacházim v hororu, do sklepa ani nevkročim a z baráku zdrhám jako namydlenej blesk. Takže díky bohu, že máme šikovný scenáristy, kteří vědí, jak takovou bandu lidí dostat do rozpadlý haciendy, a tam je postupně likvidovat nadpřirozeným zlem. Bez nich by tenhle svět byl hrozná nuda! ()

rollman1 

všechny recenze uživatele

Ach jo, pořád to samé. Barák, divná minulost, nevítaný host, duchově a další anomálie. Tento rok je toho dost a už mi to začíná lézt krkem. Ikdyž je tento film spíše tím lepším co nás letos potkalo, určitě jsem ho nějak nehltal a za dva dny si na něj ani nevzpomenu. Co se týče samotného snímku, má kvalitní atmosféru, slušnou porci gore(což jsem se divil) a to je vše. Film má docela dobré tempo a tak utíká rychle, ale jinak čistý průměr, který nenábízí nic, co bychom už dáááááávno neviděli. ()

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

No hádá se to ve mně. Parádní úvod filmu, ve kterém si hodí hlavní roli špica hacienda s překvápkem stylu slovenského Zla, vystřídá dost zběsilé padání hlav, které mi bohužel přišlo až over the top na to, jak polopaticky bylo dost brzo odhaleno, která bije. Pak už všechno dění zastínila vysoká míra předvídatelnosti, což v kombinaci s prkenným hraním některých jedinců tlačí moje hodnocení nemilosrdně dolů. Škoda, Víctor García už toho má za sebou dost, takže tohle mohlo rozhodně dopanout lépe, i když průser to rozhodně není. Takže za mě průměr. 65% ()

Galerie (34)

Zajímavosti (1)

  • Victor Garcia film po uvážení přejmenoval z původního Gallows Hill na The Damned. (Nivenx)

Reklama

Reklama