Reklama

Reklama

The Damned

  • USA Gallows Hill
Trailer 1

Obsahy(1)

David (Peter Facinelli) prichádza spolu s družkou a dcérou na krátku dovolenku do Kolumbie. V tamojšom malom mestečku by veľmi rád navštívil svoju sestru Ginu (Gustavo Angarita) však nie je len tak obyčajným správcom opustenej vily. V suteréne domu je totiž uväznená duša samotného... (*CARNIFEX*)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (72)

vegetol.mp 

všechny recenze uživatele

Slušná žánrová jednohubka, která připomene Evil Dead. Je to ohrané, dobře zahrané a kompetentně natočené. Bohužel tomu chybí napětí a čekal bych, že atmosféra bude o něco depresivnější. Každopádně to baví a dobře se na to kouká. ________Jinak už se všichni moc těšíme, až Korbitch22 natočí lepší film, než je tohle. Já už z toho nemůžu ani dospat. ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Budovat atmosféru strachu a nejistoty Garcíovi moc nejde, tudíž pomalejší první polovina je jen stokrát viděné sterilní a nefunkční klišé o tom, jak parta hrdinů uvízne v chatě v lesích / kolumbijském domu hrůzy. Jakmile se ale rozdají karty a začne se něco dít, tak film docela baví. Nad vodou ho drží ok technická stránka, kvalitní gore a hlavně zábavný nápad, že tělo posedlé démonem nemožno zabít, protože potom by posedl vás. ()

Reklama

VenDulin85 

všechny recenze uživatele

Skoro jsem i v pokušení dát 5*, protože mi to fakt sedlo, lijavec, tajemný barák, zvědaví návštěvníci, kteří si dělají, co chtějí (a pak ať si prostě následky nesou sami).. trochu mi to připomnělo V temném lese, ale zdejší zamčená princezna je trošku od rány, trošku hodně víc.. Pak se na jednotlivé účastníky zájezdu dozvíte samé pěkné věci, každý má nějaké své tajemství, které se provalí, než dotyčný natáhne brka. Že by spoiler? Ale jděte, o to v tomhle hororu jde, že se počty rapidně snižují, až se.. sníží ;-). ()

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Rozhodně spokojenost, The Damned sice možná není hororem, který by jednoho přilepil ke křeslu, ale svojí atmošku to fakt že má, celej film hustě prší, sem tam nějakej ten hrom, krásnej velkej barák kdesi v kopcích drogového, ehm totiž kávového ráje a jedna očividně nas... naštvaná bosorka. Palec hore za fajn herecké obsazení, povedené gore i bubu efekty. A díky Nivenxovi- pořád jsem přemýšlel, co mi Damned připomíná a ono fakt jo, ten Evil Dead je z toho vopravdu cítit :-) ()

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Rodinné stretko mladého ocina s podobne mladou dcérenkou v Bogote nedopadne práve najlepšie, po tom ako sa počas povodní vydajú nepríliš bezpečnou cestou. Stačí malá autonehoda a už sú aj so svojimi známymi v prdeli, prosiac o pomoc a úkryt miestneho starého páprdu. Ten privolí, no onedlho to aj oľutuje, keďže mu objavia dievča zavreté v pivnici. Ako však už dovtedajšia neistá atmosféra vo vzduchu naznačuje, báť sa treba skôr jej než jeho. Victor Garcia je slušný hororový remeselník, ktorý ukazuje, že vie pracovať nielen s filmovými pokračovaniami (aj keď za Hellraisera sa hádam hanbí). V tomto prípade ukuchtil rýdzu hororovú žánrovku, ktorá fanúšika nemá čím uraziť, aj keď takmer všetko s čím pracuje je už dávno videné a prepraté klišé. Vadí to? Nie. Funguje to? Áno. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (1)

  • Victor Garcia film po uvážení přejmenoval z původního Gallows Hill na The Damned. (Nivenx)

Reklama

Reklama