Reklama

Reklama

Škoda lásky

(seriál)
Trailer
Povídkový / Komedie
Česko, (2013–2014), 11 h 35 min (Minutáž: 19–55 min)

Předloha:

Jaroslav Havlíček (povídka), Božena Němcová (povídka) (více)

Hrají:

Karel Gott, Josef Carda, Miriam Kantorková, Jan Skopeček, Martin Hofmann, Otmar Brancuzský, Marek Taclík, Simona Babčáková, Jan Kuželka, Jana Pidrmanová (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(22)

Obsahy(1)

Povídkový cyklus hořkých komedií o lásce ve všech jejích podobách podle námětů známých českých spisovatelů. (Česká televize)

Videa (7)

Trailer

Recenze (122)

rt12

všechny recenze uživatele

Škoda lásky *** : nebyl to zas takový průser, ale mohlo to být svižnější. Zdlouhavost a rozpačitost dopadla i na mně. Škoda mohla by to být dobrá mikro-komedie. Májová romance doktora Mráze *** jedna navíc za Töpfera , Manželka **, Úspěšný lov ** opět zdlouhavé, bez vtipu. Po třetím večeru s tímto seriálem končím. ()

sator 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

1.)Za ochotu Gotta do toho jít za námět 4* jinak spíše tři a to za rozvláčnost ... 2.)Májová romance -bakalářská zbytečná povídka *,3.)Manželka ***, 3.)Škoda lásky **,kromě Gotta jsou to jen Bakalářské povídky v dražším hávu...Mokré tričko * za Suchánka- jinak odpad.. Maruška **, Vzdávám kromě povídky s Gottem naprosté fiasko a to jsem šel cyklu hodně napřed... ()

Reklama

Enšpígl

všechny recenze uživatele

Viděl jsem jen dva příběhy, které tady navíc ani nejsou uvedeny včetně herců, takže hodnotit nebudu, ale příběh Idyla na konci léta s Jirkou Mádlem a Veronikou Kubařovou se mě díky užasné práci kameramana dostal hodně dovnitř, protože Sázava to je prostě poezie, krása a romantika a to všechno jsem v těch záběrech měl, navíc jsem se tady naprosto zamiloval do Veroniky Kubařový. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Nevím proč, ale přijdou mi ty jednotlivé díly nejen bez invence, ale všechny natočené na jedno brdo. Jako kdyby je natáčel jeden režisér podle jednoho scénáře. Všechno jsou tak strašně „uvěřitelné“ příběhy, že se cítím jak na jiné planetě a potřeboval bych překladový slovník pro obyčejné lidi. - EDIT: Dlouho jsem neviděl díl s Karlem Gottem. Za něj bych šel s hodnocením na jednu hvězdu, ale to by nebylo spravedlivé vůči ostatním dílům. Díl s Gottem je strašný - když babičku napadlo hned pět možných, zajímavějších a zábavnějších řešení, asi je něco špatně. Samotné rozuzlení je pitomoučké. Nelogičnosti na hraně uvěřitelnosti (tak vám každou neděli někdo leze na zahradu, a vy nezavoláte policajty? Nedáte k bráně bodyguarda? A ta sestra si v ty neděle ráno nemohla sestru rovnou ohlídat? Atd.) ()

ostravak30 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Škoda lásky je projekt, kterých se dělalo víc podobným způsobem. Ostatně někteří autoři se sešli i zde: Nevinné lži, Soukromé pasti či Jak si nepodělat život. Každý díl jiná povídka s různorodým obsahem na podobná témata. Zajímavé je, kolik různých režisérů a scénáristů se na povídkách o lásce podílelo. Tím je dosaženo mnoho pohledů z různých stran na lásku (různý věk, doba, stylizace apod.). Někdy byly využity i hodně staré náměty. Hned první povídka patří nakonec de facto k nejlepším ze všech. Při takovém množství zde najdeme ty povedené, méně, ale i vyložené průšvihy. Mě se tento styl pořadů hodně líbí. Ale celkově je celý cyklus spíše průměrný, těch opravdu dobrých povídek je zoufale málo. ()

Galerie (209)

Zajímavosti (17)

  • Príbeh je inšpirovaný skutočnými udalosťami. V skutočnosti ale bola fanatická fanúšička Karla Gotta nemka Hannelore Uhl, ktorá na maestra striehla ozaj všade. Vidieť ju môžete aj vo filme, hoci sa tam objaví len na pár sekúnd. (Raccoon.city)
  • Natáčelo se v Terezíně. (rakovnik)

Reklama

Reklama