Reklama

Reklama

Kromě tajemné události, kterou Zach se Samantou zažili během líbánek, se musí novomanželský pár vypořádat i s neplánovaným těhotenstvím. Zach, jenž vše natáčí na video pro budoucí generace, si na své ženě všimne podivného chování, které oba nejprve připisují stresu, ale brzy je zřejmé, že znepokojující proměny Samanthina těla i duše mají mnohem zlověstnější původ. (HBO Europe)

(více)

Videa (4)

Trailer 2

Recenze (141)

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Jednou bych chtěl vidět film, kterej by po celou dobu zabíral ty trotly, jenž neodkládají kamery ani v těch nejvypjatějších situacích, schválně, jak blbě u toho vypadaj. Devil's Due má pár docela vychytaných scén, hlavně ta v lese, kde se pár puberťáků malinko proletí, ale jinak je to... no prostě typická FF posledních let, tedy nuda, nuda, nuda, jéé, dobrý, skoro jsem se i lekl, nuda, nuda, nuda, konec, červeně označit, smazat, vysypat koš. Blair Witch je prostě fakt jenom jedna... ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Mladý manželský pár odchádza na svadobnú cestu do Dominikánskej republiky. Všetko prebieha podľa plánu až do momentu "náhodnej" návštevy veštice a miestneho nočného klubu. Všetky negatíva prelčí návrat domov a nečakane radostné zistenie o príchode nového potomka. Obyčajné dieťa sa však na svet nechystá! Jedna hviezda za pár zaujímavých scén a snahu vyžmýkať z tohto subžánru ešte posledné kvapky "rozkoše". Inak je tento "F.F." horor vyslovene katastrofálnou nudou, ktorá absolútne nemá čo ponúknuť. Totálna strata času - 25%. ()

Reklama

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Rozhodně žádná sláva, ale přijde mi, že kolegové zde i na imdb jsou až přehnaně kritičtí. Devil's Due je nevýrazný, řadový found footage, který do žánru nepřináší vůbec nic nového, jen vcelku neproblematicky recykluje to, co už jsme v posledních letech několikrát (mnohokrát) viděli. Ale aspoň to není o partě dokumentaristů ztracených v lese... Potěšila mě sympatická ústřední dvojice a hororově docela rozjeté shocker finále (u něj se dá i vzpomenout na segmanet 10/31/98 z prvního V/H/S od stejných režisérů). 5/10 ()

Rockerman odpad!

všechny recenze uživatele

Naprosto zbytečný film! "Normálnímu" divákovi nic neřekne a hororového nadšence uspokojit nemůže, takže se ptám, k čemu se takový film točil? Navíc je tu zase ta zpropadená roztřesená kamera a s ní se to jó musí umět, aby to navodilo tu správnou atmosféru. Celý film se tu něco buduje, napětí se rádoby stupňuje a pak nepřijde nic! Za malinko dobrých scén hvězdu neuděluji. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $7miliónovTržby USA $15,821,461Tržby Celosvetovo $32,705,731Tržby za predaj Blu-ray v USA //počet predaných kusov Tržby za predaj DVD v USA //počet predaných kusov ║ ďalšia roztrasená z domáceho videa ukuchtená suchopárnosť a lá paranormal activity, fakt des tieto trendové horrory?!! /15%/ ()

Galerie (41)

Zajímavosti (5)

  • Tvůrci k filmu přistupovali raději jako k mixu děsivého thrilleru a znepokojivé romance než k hororu. (Hal_Moore)
  • Natáčení začalo v březnu 2013 pěti dny v Dominikánské republice a poté v New Orleans. (koval45)
  • Ve filmu je řeč o antikristu, který je představován jako démon, což je ale nesprávně ztotožnění. Podle Bible je Antikrist nepřítel a odpůrce Boha a Ježíše Krista. (vimanzen)

Reklama

Reklama