Reklama

Reklama

At the Devil's Door

  • USA Home
Trailer

Mladá, ambiciózní realitní makléřka Leigh (Catalina Sandino Moreno) dostane na starost prodat nemovitost jednoho staršího páru, který chce dům prodat v co nejkratší možné době. Jediným háčkem je jejich dcera, se kterou není něco v pořádku. Její stinnou stránku, která je ovládána nadpřirozenými silami, mají Leigh i její sestra Vera (Naya Rivera) pocítit na vlastní kůži. (juta)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (72)

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Zčásti nepřehledný snímek na téma Satan v nás. Hannah se seznámí s mladíkem, který jí nabídne možnost si vydělat peníze. Jde jen o takovou hru, kterou si zahraje s jeho strýcem, a potom prodá svoji duši. Jenže co peklo schvátí, již nenavrátí. Když Hannah zjistí, že ji ovládají temné síly za jistým účelem, rozhodne se plány pekelníka překazit. Na scénu pak nastupují dvě sestry - makléřka a výtvarnice. Satan nelení a v duchu snímku Rosemary má děťátko začne jednat. Nevyvážený počin má několik scén s napětím, jednu výraznou, ale očekávanou lekačku a oblíbené klišé, kdy se napadená oběť zmítá ve vzduchu a střídavě je vržena proti zdi a na zem. Průměrná oddechovka, když není nic jiného po ruce. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Záměr tvůrce se dá pochopit. Šlo mu především o to, aby sledoval celý cyklus toho, jak se ďábel dostává na zemi. Tedy nikoli jen to, co se může stát během těhotenství, ale i to, jak je počat, jak se narodí a co je dál. Jenže je to moc rozkouskováno a celkově je toho málo na to, aby vás to skutečně vtáhlo a aby to ohromilo. Některé scény jsou pak jakoby z jiného filmu, jen snahou se hororovému fanouškovi zalíbit. ()

Reklama

rollman1 

všechny recenze uživatele

Průměrná krimi duchařinka, která sice neoslní, ale taky u toho nebudete brečet nudou. Co mě bavilo byl příběh, který je pěkně zpracovaný i natočený. Herci jsou sympatičtí, ale mění se díky nekompromisnosti scénáře docela často. Taktéž atmosféru se daří filmu výborně zvyšovat i ztemňovat. Nebude to horor roku, ale na nedělní podvečér je to dobrá volba. Ps. Taktéž adept na nejsprzněnější konec roku ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Leigh pracuje ako realitný maklér. Jedného dňa naráža na klientov, ktorý sa snažia predať svoj dom. Nebolo by na tom nič nezvyčajné, keby sa v ňom za pár posledných mesiacov neodohralo množstvo podivných udalostí. Kto, alebo čo, stojí za prekliatím rodinného sídla? "Če-ši jsou, báječní! .... a pak si vezme u nás - nejdrahší půjčku!" Toď vše o skrytej pointe snímku. Neberte si úver! A tobôž od nebankoviek. "At the devils door" o triedu slabší ako bohato atmosferický, všetkými užívateľmi omieľaný - "The Pact". Je to škoda, lebo to vyzeralo pomerne sľubne. Napriek snahe, po zmrvenom závere, nemôžem inak - 50%. ()

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Realiťáčka sa snaží predať dom ku ktorému sa viaže pochybná minulosť, čo ju nenávratne zamotá do siete Diabolských plánov. V tomto prípade som zrejme mal (očividne ako viacero ďalších divákov) priveľké očakávania, keďže režisér pred 2 rokmi pripravil perfektný horor "The Pact", no teraz mu to bohužiaľ celkom nevyšlo. Atmosféru síce strojí ako len môže, ale kazí mu to priveľa zbytočných vedľajších postáv, rozvláčne scénky ako z telenovely a pričasté dejové skákačky. Trpezlivého diváka odmení jednou sekundovou infarktovou scénkou, ktorá na chvíľu vytvorí očakávania od nadchádzajúceho finále, no to sa však zase končí nevhodne a nevýrazne ako nejaká uspávanka. Celkovo to bolo dobré, ibaže neuspokojivé. ()

Galerie (25)

Reklama

Reklama