Reklama

Reklama

At the Devil's Door

  • USA Home
Trailer

Mladá, ambiciózní realitní makléřka Leigh (Catalina Sandino Moreno) dostane na starost prodat nemovitost jednoho staršího páru, který chce dům prodat v co nejkratší možné době. Jediným háčkem je jejich dcera, se kterou není něco v pořádku. Její stinnou stránku, která je ovládána nadpřirozenými silami, mají Leigh i její sestra Vera (Naya Rivera) pocítit na vlastní kůži. (juta)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (72)

RedAK 

všechny recenze uživatele

"Ťuk ťuk, smrdí ti z držky!". "Ježiši, buď trochu v klidu, tady nejsme na dětským hřišti". "Tvoje matka šlapala za šroubky!". "Do prdele, Ištváne, nechovej se laskavě jak prase". "Ať mi vykouří imbusák!". "A stačí! Co tady chceš?". "Ááále, výživně jsem zřezal starou a růže, to by ses uchechtal, čéče, kolik hnojivky musím dát na jeden záhonek. Tak si asi jen naseru na zálivku a zase půjdu". "Nechtěl bys mi vykouřit péro?". "Chtěl". "Ok, to vyřešíme potom". "Ale počkej, trochu by sis to u mě vyžehlit přeci jen mohl". "Tak jo, povídej". "Nějaká ženská. Vskutku natolik otravná, že po mně chce sex. Mohl by sis ji hned odnést a zadarmo nabízet všem soudným heterosexuálům, nebo já se z ní fakt pobliju. Zaručuji ti, že od teď budu píchat jenom chlapečky a nezapomenu to kdekoliv zmínit, fakt! Když už budeš v tom, přiber s sebou i mě, než mi z ní definitivně mrdne. Díky." ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

The Pact sice nepřekonán, ale i tak je tahle novinka slušnou strašící zábavou. McCarthy zde potvrzuje, že i na první pohled obyčejné náměty se v jeho rukách mění na povedené žánrovky. Žádné explicitní záběry, snad ani žádná krev. Jen klasické hororové cvičení (delší záběry, neustálé napínání) o několika interiérech, co o půlnoční projekci dokáže nejen nahnat příjemné mrazení, ale v několika chvílích i hezky postrašit. Navíc, šatní skříň už dlouho nebyla tak děsivá. Snad jen v The Conjuring. Závěr je však už docela průser. (60%) ()

Reklama

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Realiťáčka sa snaží predať dom ku ktorému sa viaže pochybná minulosť, čo ju nenávratne zamotá do siete Diabolských plánov. V tomto prípade som zrejme mal (očividne ako viacero ďalších divákov) priveľké očakávania, keďže režisér pred 2 rokmi pripravil perfektný horor "The Pact", no teraz mu to bohužiaľ celkom nevyšlo. Atmosféru síce strojí ako len môže, ale kazí mu to priveľa zbytočných vedľajších postáv, rozvláčne scénky ako z telenovely a pričasté dejové skákačky. Trpezlivého diváka odmení jednou sekundovou infarktovou scénkou, ktorá na chvíľu vytvorí očakávania od nadchádzajúceho finále, no to sa však zase končí nevhodne a nevýrazne ako nejaká uspávanka. Celkovo to bolo dobré, ibaže neuspokojivé. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Kdyby vám někdo tvrdil, že satanistické duchařiny už dneska nemají co říct, tak mu řekněte že kecá a pošlete ho do háje. Důkazem je tenhle skvostný temnohustoatmosférický kousek, pomalý, těžkomyslný, neradostný, s nádherně zlověstnou hudbou... vlastně spíš jen zvuky. Strašidelný sice moc není, ale jeho relaxační účinek na mou psýchu je blahodárný. Nikterak složitý děj skýtá několik drobných a milých překvapení a například to, co se mi v jednu chvíli jevilo jako roztříštěná časová posloupnost jednotlivých scén, se ukáže být důmyslnou scénáristovou hříčkou. A moc se mi líbil konec, který mi dal vzpomenout na legendární Rosemary's Baby. O nic slabší než McCarthyho prvotina, silné čtyři. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Záměr tvůrce se dá pochopit. Šlo mu především o to, aby sledoval celý cyklus toho, jak se ďábel dostává na zemi. Tedy nikoli jen to, co se může stát během těhotenství, ale i to, jak je počat, jak se narodí a co je dál. Jenže je to moc rozkouskováno a celkově je toho málo na to, aby vás to skutečně vtáhlo a aby to ohromilo. Některé scény jsou pak jakoby z jiného filmu, jen snahou se hororovému fanouškovi zalíbit. ()

Galerie (25)

Reklama

Reklama