Reklama

Reklama

Úspěšný armádní inženýr (Bradley Cooper) se vrací na rodný ostrov na Hawai, na místo svých největších kariérních úspěchů. Znovu se zde setkává se svoji dávnou láskou Tracy (Rachel McAdams), ale zároveň se postupně zamilovává do své nové kolegyně (Emma Stone). (Cinemart)

Videa (1)

Trailer

Recenze (186)

kleopatra 

všechny recenze uživatele

Politika, armáda, rakety a láska na Hawai podané jako takové odlehčené drama, či co. Mám tyhle mezitvary docela ráda, ale po shlédnutí Aloha jsem si řekla jen: proč? Vlastně to bylo už během sledování. Nic mi to nevzalo, ale taky mi to nic nedalo. Jsem mrzutá tim víc, že jde o režii Camerona Crowea. Kam se poděli okouzlující Singles? Kam se poděla podmanivost Almost Famous? Každý jeho další film je mi vzdálenější. ()

herr_carter 

všechny recenze uživatele

Co je to tady zase doprdele za všudypřítomnou nevraživost a liché kecy? Kecy typu "prázdný film, film o ničem, kromě hudby a prostřední nic nového, nudný film, divíme se, že tolik hereckých es na tohle kývlo" a plno dalších blábolů?? Někdy mi vážně zůstává rozum stát nad náročností průměrného filmového diváka, který tu odsoudí x průměrných a možná i nadrpůměrných filmů a pak jde v klidu prdět do gauče k tv Barrandov, kde mu největší hovado současnosti předkládá na talíři snůšku lží a podsunuje něco naprosto irelevantního, deamogického a ultra blbého. Tak já nevím - co čekám od filmu, tvářícího se jako romantická komedie, ale přitom jde o seriózní lidské drama? Asi to, že ve mě ti herci vzbudí dojem, že ke všemu ve filmu skutečně dochází, že mezi jednotlivými aktéry probíhá jiskření, smutek, radost, zklamání a mnoho dalších pocitů. Já jsem to tady teda dostal zcela s přehledem. A kdo jiný by měl dobře hrát, než tři asi nejobsazovanější herci dnešní doby? Navíc pod vedením režiséra Crowea. Film je fakt dobrý, hodnocení absolutně nechápu.....................moje hodnocení = 8 z 10. ()

Reklama

novoten 

všechny recenze uživatele

Cameron Crowe si neukousl jedno velké sousto, ale snad tři najednou. Marně jsem se snažil vyznat v situaci, kdy na mě scénář chrlil dávné lásky, nové lásky, armádu, mezilidskou komunikaci, satelity, miliardáře, duševní traumata, havajské mýty nebo tamní tradice. Nějakou záhadou se ale ta nesourodá změť v poslední třetině semkne a díky excelentnímu castingu v čele s Bradleym i zcela přesně poslepuje. Chci Alohu brát jako poselství, že i ten největší životní zmatek se dá úspěšně a šťastně spravit a díky tomu jsou jednotlivé povedené scény (chlapský rozhovor beze slov, pohled přes sklo) opravdovými drahokamy, kterým se nemám jak ubránit. 70% překvapeně zaokrouhlených nahoru nejen za silnou antipatii od okolních hodnotících. ()

Michi88 

všechny recenze uživatele

2,5* Pane bože to se nemohli Emma, Bradley, Rachel, ten skvělý kluk z Miluj souseda svého, Krasinski a Murray sejít u něčeho lepšího? Téměř skoro celý film, jsem netušil, o čem to pořádně je. Takový film, který neurazí, ale ani nenadchne. Navíc Emma a Bradley se mi jako pár k sobě nehodili. Hrát tam neznámí herci, tak bych šel s hodnocením níž. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $37miliónovTržby USA $21,067,116Tržby Celosvetovo $26,250,020Tržby za predaj Blu-ray v USA $1,254,351 //počet predaných kusov 69,562Tržby za predaj DVD v USA $1,703,092 //počet predaných kusov 113,767║ je tam niekoľko príjemných momentov, hlavne v závere stretnutie otca s dcérou je emočné nabité ale ako celok je film až príliš chabý a hlavne na také silné obsadenie aké ponúka /40%/ ()

Galerie (34)

Zajímavosti (8)

  • Obsazení Emmy Stone způsobilo kontroverzi kvůli whitewashing. Její postava je v předloze na čtvrt Číňanka a na čtvrt Havajanka, což herečka ani zdaleka nepřipomíná, ani nesplňuje. Crowe se za její nepovedené obsazení následně omluvil. (hansel97)
  • Film je možné nájsť aj pod viacerými alternatívnymi názvami, ako napr. Deep Tiki, Hawaii, Untitled Cameron Crowe Project, Welcome Back či Volcano Romance. (MikaelSVK)

Související novinky

Největší propadáky roku 2015

Největší propadáky roku 2015

29.11.2015

Člověk občas slýchá zábavný argument, že nemá ten či onen film předem odepisovat, ale má si na něj udělat názor až poté, co ho uvidí. Vzhledem k tomu, že jde do českých kin zhruba 250 filmů ročně (a… (více)

Reklama

Reklama