Reklama

Reklama

V bolestech

  • Kanada Afflicted
Trailer

VOD (1)

Hrůzu nahánějící hororový thriller nabízí příběh dvou nejlepších kamarádů, kteří se vydávají na životní cestu kolem světa. Jejich putování, které si krok po kroku natáčejí, ale brzy nabere nečekaný a zlověstný směr. Po pařížském setkání s neznámou kráskou jednoho z nich zasáhne tajemný virus. Tvůrci filmu si odnesli z Fantastic Festu ceny za nejlepší hororový film, nejlepší scénář i nejlepší režii a obdrželi čestná uznání na Mezinárodním filmovém festivalu v Torontu a na Mezinárodním festivalu fantastických filmů v Sitges. (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (165)

venison 

všechny recenze uživatele

Při puštění horůrku "V bolestech" jsem naprosto nevěděla do čeho jdu a proto jsem byla velmi příjemně překvapena ;-) Velmi reálně kamerou z ruky zachycena proměna člověka v bestii.. Název je tradičně značně mimo a proto jsem možná očekávala kapku jiný děj.. Kdyby byl větší ranec peněz a nejali se přesvědčivější herci, mohlo jít opravdu o peckový horor.. Takhle je velmi ucházející a solidní.. Líbí se mi zachycení "utrpení" hlavního protagonisty ;-) ()

rollman1 

všechny recenze uživatele

Taková hororovější odrůda vydařené Kroniky. Týpek po jedné noci s nějakou čubičkou dostane nějakej virus, nepamatuje si proč ani jak a pomalu začíná odhalovat se svým kamarádem co je tento virus vlastně zač. Bomba, pomalé odhalování schopností je natočeno s výborným přehledem a já se jen koukal, co vše dokáže. První polovina se tedy nese v duchu objevování a experimentování. Polovina druhá však přejde ke skvělému hororovému nádechu, kde nechybí lekačky ( jedna mě dostala totálně, koukal jsem ve tři ráno). Nechybí zde ani nějaké to gore a skvělé kamerové hrátky i efekty. Podle mě hezky využitý potenciál a lépe to už asi ni nešlo. ()

Reklama

honajz2 

všechny recenze uživatele

Další z filmů, co nemám ohodnocený. Tenhle jsem viděl tak rok, rok a půl zpátky a pamatuji si z něj, že podle mě měl zajímavý nápad, ale celkem mě nudil, neoslovil a mám dojem, že mě u něj zklamal konec. Pro nějaké podrobnější hodnocení bych ten film musel vidět znova, ale že bych se na to v nejbližší době koukl, to fakt ne. Ono je to hlavně kvůli tomu, že found footage moc nemusím. 2* ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Velice dobře zpracovaný a nápaditý styl found footage o dvou kamarádech, kteří na cestě kolem světa, kteří bojují s tajemnou nákazou, která jednoho z nich mění na krvežíznivé monstrum. I přes minimální rozpočet působivé a v mnoha směrech výborně natočené se scénami, za které by se nemusely stydět ani "áčkové" tituly. ()

netahlo 

všechny recenze uživatele

Hodne solidne natocene na to, ze se v podstate jedna o amatersky pocin dvou filmovych nadsencu z Vancouveru, kteri si film z velke casti financovali sami! Zacatek sice ponekud vlazny, ale pote, co Derek onemocni, dostane to slusne grady, ktere vydrzi az do konce. Objekti vne za tri, ale davam ctyri za nadseni tvurcu. ()

Galerie (23)

Zajímavosti (7)

  • Když Derek (Derek Lee) a Audrey (Baya Rehaz) létají nebo padají shora, nebo když házejí kolem svých obětí, mají těla trajektorii, která ukazuje, že jsou herci připevněni k systému vodicích drátů. (Johnny.ARN)
  • Audrey (Baya Rehaz) změnila Dereka (Derek Lee) proto, že umíral a ona si myslela, že mu pomáhá. Vzhledem k tomu, že se zdráhá kohokoli měnit – Maurice (Benjamin Zeitoun) se zmíní, že to neudělala už padesát let – a přiznává, že se raději pokusila zabít, než aby zůstala ve svém stavu, nedává její důvod pro změnu Dereka smysl. Zjevně považuje smrt za lepší alternativu než být upírem, a přesto změní někoho, koho sotva zná a nemá žádnou jinou motivaci k „záchraně“. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama