Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(11)

Recenze (49)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po první sezóně tohoto seriálu jsem byl naprosto nadšený. První epizoda mě úplně zahltila dojmy, a protože jsem do toho spadl bez přípravy, byl jsem lehce rozhozen. Už při dalším dílu jsem se stabilizoval a až do konce řady jsem si užíval všechno to, co je mi upíráno v takzvaných politicky korektních filmech a seriálech. Myslím, že nejvýstižnějším hodnocením jsou slova: brutální nářez. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Trvalo mi skoro rok a půl dokoukat první sérii, to už o něčem svědčí. Pravděpodobně o tom, že jsem jako jeden z mála nedokázal docenit celosvětový fenomén. Pravděpodobně je proto, jak je seriál strašně hektický a zejména v prvních dílech jsem v tom dost ztrácel. Dan Harmon a jeho Community je ale super a u posledních dílů už jsem se tolik nenudil, takže tomu ještě šanci dám, ty nápady tam cítit jsou. ()

Reklama

Cartmof 

všechny recenze uživatele

Rick a Morty je hodně populární seriál, který zaujal svět převážně svým humorem a celkem originálním stylem animace. Já avšak po dokoukání první série přes průměrné-nadprůměrné hodnocení nevím, jestli chci pokračovat. Ano, jsou tu dost záživné a zajímavé epizody. Jsou tu i také, které si ode mě vysloužily 5/5. Já si ale i přesto nepamatuju jediný vtip, u kterého bych se nějak výrazně zasmál. A to opravdu není dobře. Přesto, že jsem tuhle sérii neviděl poprvé, nemám žádnou chuť v seriálu pokračovat. ()

Ondak 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Naprosto šílený seriál. Obsahuje moře hnusu, obludností, nekorektnosti a násilí. Překvapivě mě ale první série bavila hodně. Nebýt asi 3 dílů, u kterých jsem se nudil dostal by plný počet. Děj se popsat nedá. Vědec Rick se vydává na různé mezidimenzionální dobrodružství se svým vnukem Morthym. Vždy se stane naprostá nepředvídatelná událost a absurdnost střídá ještě větší absurdnost. Tím je děj natolik zmatený, že postrádá veškerou ucelenost příběhu a jde pouze o nejabsurdnější a nejhumornější vyřešení problému. Tím vlastně nedochází k jakémukoliv posunu v ději hlavních postav skrze první sérii. Uvidíme v dalších sériích, jestli bude více kladen důraz na nějaký příběh. ()

Sdoom 

všechny recenze uživatele

Trochu mi trvalo, než jsem se naladil na rick&Mortyovský humor, ale s každou další epizodou to bylo lepší a lepší. Rick je naprosto perfektní postava a takovýho dědu by chtěl mít asi každý - brutálně upřímný, cynický a geniální. :-) Některé díly byly i na 5 hvězd (např. Raising Gazorpazorp), některé byly slabší, ale jako celek jsem se bavil více než dobře. Líbí se mi, že na sebe díly alespoň volně navazují. Zhlédnutí dalších sérií v budoucnu jisté! (Netflix, orig.) ()

Galerie (84)

Zajímavosti (61)

  • Když Morty na planetě Gazorpiánů vysvětluje Summer, co je planeta zač, jde o odkaz na slavný citát Alberta Einsteina: „Nevím, čím se bude bojovat ve třetí světové válce, ale ve čtvrté to budou klacky a kameny.“ (OJan)
  • Slovo „Morty“ zaznělo v epizodě celkem 113 krát. (itsp4trik)

Reklama

Reklama