Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Fait je šéf skupiny nejlepších lupičů a neexistuje nic, co by nedokázal se svým gangem ukrást. Jednoho dne je jeho dcera Vanessa unesena. Únosce Ling požaduje za její vydání vyplacení odměny v černých diamantech, které Fait ukradl z trezoru diamantové burzy. Černé kameny též hledá tchajwanský tajný agent Su. Nemá políčeno jen na drahokamy, ale i na nelítostného Linga. Fait postupně zjišťuje, že Su je jeho jedinou nadějí při záchraně dcery. Spojí proto své síly, Su pro pomstu vůči člověku, který usiloval o jeho život a Fait pro záchranu Vanessy. Během pátrání se Fait dozví, že diamanty jsou ve skutečnosti uměle vytvořené plutonium a mohou být využity při sestavení nebezpečné nukleární zbraně. Cesta oba muže nakonec přivede na letiště, kde se rozpoutá boj na život a na smrt. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (212)

Lateef 

všechny recenze uživatele

Přestřelené, přitažené, nesoudržné, ale zároveň akční i zábavné. Placku s tímhle Bartkowiakem můžete hodit do přehrávače, když přijdete unavení z práce, když se probudíte do zakaboněného sobotního rána, nebo když vedle v pokoji běží dvěstědevadesátýdruhý díl Ordinace... protože u toho nemusíte přemýšlet, ale jen se kocháte bojovými dovednostmi Liho a Dacascose, honičkami, smějete se komediantům Andersonovi a Arnoldovi a posloucháte nabušený soundtrack, kterému vévodí Dmx. Při fightech se sice ze stropů a střech spouští nevídané množství bezpečnostních lan, ale ty parádičky za to stojí (viz hned úvodní Liho hotelová návštěva). Co za hlášky vypouští z tlamy Anthony Anderson, to je brutus, zejména pak dialog s Tomem Arnoldem v závěrečných titulcích (Denzel?? Joo, Denzel!). Pro mě pohodovka, spousta zapamatovatelných scén, Jet-li vs 20 ultimátních hovad, X gon give it to ya, Gabrielle Union vrtící prdelkou, závěrečný souboj... 25 miliónů dolarů(rozpočet)/56,5 miliónů dolarů(výdělek celosvětově) ()

Reklama

Superpero 

všechny recenze uživatele

Asi nejdementnější, ale zároveň nejzábavnější Bartowiakův film. Nesoustředí se to na příběh, furt jen někdo zdrhá, nebo se mlátí a mě to bavilo. Akce totiž není špatná. Zase na druhou stranu, když si vezmete kolik tam hraje akčních hvězd, mohlo by to dopadnout o hodně líp. DMX v hlavní roli je fajn a tlustej Anthony Anderson a hlavně Tom Arnold jsou fakt vtipný. Furt tam hraje hip hop a celý je to drsně negerský, no prostě blbost ale fajn. Definice pojmu guilty pleasure. 70% ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Jet Li může být charismatický jak chce a může předvádět své vrcholné kousky se vší parádou,ale aby to vše klaplo,musí k tomu dostat i prostor.Zde charismatický sice byl,ale ostatní mu tedy moc nepomáhali,navíc přihlouplý,neoriginální děj,a hlavně mu zde nebylo ani příliš umožněno ukázat své bojové umění.Všichni se snažili být neuvěřitelně cool,ale to nebyl ani režisér,ani scénarista,ani herci.Nuda ()

Real Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

"I AIN'T GONNA EAT, I AIN'T GONNA SLEEP." --------- Iba geniálny soundtrack počnúc tvrdým výpraskom skladbou 'Go to Sleep' a utopická idea nesklonného priateľstva delí Cradle 2 the Grave od skutočného, bezútešného filmového hrobu plného odpadkov. A ešte Jet Li. --- (2015) (15.3.2017) (3.3.2018) ()

Galerie (30)

Zajímavosti (17)

  • Členy UFC Tita Ortize, Randyho Couturea a Chucka Liddella vybral do boje v kleci s Jet Lim osobně producent filmu Joel Silver. (POMO)
  • V scéne, kde sa Tito Ortiz bije v klietke s Chuckom Liddellom, je zobrazený ako víťaz. V skutočnosti vyhral na UFC Chuck Liddell nad Titom Ortizom oba zápasy, v ktorých sa bili. (ČSFD)

Související novinky

Návrat Street Fightera

Návrat Street Fightera

10.09.2007

Ne, teď nemáme na mysli filmovou sérii se Sonnym Chibou, kterou proslavili hlavně Tarantino a Tony Scott, když v úvodu Pravdivé romance nechali Patricii Arquette obsypat Christiana Slatera popcornem… (více)

Reklama

Reklama