Reklama

Reklama

Když už si Arthur Bishop myslel, že nechal svou vražednou minulost daleko za sebou, unesl jeho nejobávanější nepřítel jeho životní lásku. Nyní je nucen cestovat po celém světě, aby spáchal tři naprosto nemožné atentáty a udělal to, co umí nejlépe: spáchat je tak, aby vypadaly jako nehody. (Freeman Ent.)

Videa (13)

Trailer 1

Recenze (292)

Othello 

všechny recenze uživatele

Naprostá antiteze současného akčního filmu, jejíž bezbřehá jalovost mě upřímně bavila každým záběrem. Katastrofální zápletka, strašným způsobem se pohánějící kupředu pomocí dialogů, které málokdy překlenou pragmatickou hranici "Are you OK?" "They hit me." "Shit.", neuvěřitelně mizerné digitální triky a nahoněné tvrďáctví Jasona Stathama, jehož hlas zanechává na kůži zhmožděniny, vytváří dohromady líbezně brakovou podívanou, na kterou ihned zapomenete. Po zjištění, že to stálo 40 mega jsem byl ještě víc štěstím bez sebe, protože takhle nezvládnutou práci s rozpočtem je třeba si hýčkat. Rozmlžené Rio už nikdy ze snů nedostanu. U ostatních destinací jsem se bavil už jen tím, že jsem odpočítával na jakej rank by danou misi odehrál Stathamův Mechanik v Hitmanovi. Úplně jsem cítil, jak mi měkne mozek. Víc! ()

honajz 

všechny recenze uživatele

MOŽNÉ SPOILERY Hvězdička maximálně za ten bazén. Jinak tedy tak prvoplánová a jalová historka, až by jeden brečel. Miss prsní implantát, která nedokáže zahrát ani překvapení, že chlap, kterého měsíce považovala za mrtvého, náhle stojí před ní, je přitažlivá asi nafukovací panna, ale stejně se do ní nájemný zabiják po jednom tanečku zamiluje, i když ví, že může jít o podraz. Máte ho za chytřejšího a myslíte si, že třeba v těch hodinkách, co jí dal, je aspoň GPSka. Prdlajs. Nemají žádnou roli, jen nás mají přesvědčit, že ji jako fakt miluje. Ouha, běda! Samotné tři )koly děda Vševěda jsou každý zfouknutý za osm minut, takže z toho fakt nemám pocit, že ti lidé byli nějak neskutečně chránění - vše jde lehce jako na drátkách, bez problémů, nic se nezkazí, nikdo si ničeho nevšimne, pohodička. Vážně jsem pořád čekal nějaký twist, třeba, že ta holka hraje na dvě strany, ale ona to fakt byla vojanda, která teď z dobrého srdce pomáhá africkým dětičkám, a nic jiného. Nebo že bude něco s těmi hodinkami, prostě jakýkoliv zvrat - nic nepřišlo. A ani ta akce mne nějak nepotěšila, je hodně nepřehledná. Takže nakonec fakt jedině ten bazén. ()

Reklama

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Ze začátku se to ve filmu možná víc vykecává než by bylo zdrávo, ale zase nám tam běhaj hodně hezký baby a vyslíknou do půle Jasona, takže jak kluci tak holky akorát sklapnout a čumej. V případě kluků není o čem, Jess by chtěl mít v posteli asi každej chlap a Jason před natáčením pobyl nějakou tu dobu v posilce. Ovšem lepší část je ta, kde Jason začne mít uřední hodiny a ve filmu najednou všechno lítá co peří má i nemá. Pokud jde o zdejší hodnocení, uvědom si, že to nízký dávaj hlavně zdejší socky ještě před kinopremiérou, protože jejich finační situace jim umožní akorát tak na profil napsat "miluju film" a pak se koukaj na film klidně na krabičce od zápalek stažnej bůh ví odkud. Na rozdíl od těchto uživatelů budget filmu rozhodoně nestrádal a tak si užijeme docela sexy destinace, ale hlavní je ta akce a ta je vymazlená. ()

Marsik 

všechny recenze uživatele

Akce na pohodu, ta tomu vévodí, díky bohu. Protože zbytek bylo jen nezáživné, nesmyslné a někdy i hloupé žvatlání. Zejména rozhovory mezi Jasonem a Jessicou byly na hraně trapnosti. Po pravdě se ani nedivím aktuálním 53%, protože jen tak někdo nevezme přes srdce o poznání horší pokračování nadupané jedničky. 72% (with J.) ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Áno, možnože posledná šanca vidieť niečo takéto v kine... Pretože takýchto srájd je na bulharských DVD celá kopa a druhý Mechanik je zrovnateľný s takmer ľubovoľnou súčasnou seagalovkou. Aj keď kamera a exotické prostredie pôsobia menej céčkovo, je to scenáristická príšernosť, kde akcia nijako negraduje a Statham len dookola mláti bezduché figúrky... Michelle a Lee Jones musia mať žáner fakt radi, že sem išli hrať... ()

Galerie (135)

Zajímavosti (6)

  • Skladba, ktorú si prehráva Arthur Bishop (Jason Statham) na LP platni, je "Suffocation Blues" od skupiny Black Pistol Fire. (Laslo)
  • Sovietsky pamätník v Bulharsku sa nenachádza neďaleko prístavného mesta Varna, ale v horách, zhruba 300 kilometrov od pobrežia Čierneho mora. (MikaelSVK)
  • Film se natáčel na čtyřech kontinentech a v šesti zemích: Austrálie, Evropa (Maďarsko), Jížní Amerika (Brazílie) a Asie (Kambodža, Thajsko, Malajsie). (kellne)

Reklama

Reklama