Reklama

Reklama

Grimsby

  • Velká Británie The Brothers Grimsby (více)
Trailer 2
Velká Británie / Austrálie / USA, 2016, 83 min

Obsahy(1)

Nobby (Sacha Baron Cohen) má všechno, co si muž z Grimsby může přát – 9 dětí a přítelkyni (Rebel Wilson), kterou nade vše miluje. Chybí mu jen jediné: jeho mladší bratr Sebastian (Mark Strong), kterého už 28 let marně hledá. Když Nobby svého bratra konečně najde, netuší, že má před sebou nejnebezpečnějšího agenta MI6, který právě odhalil tajné plány teroristického útoku. Sebastian je však křivě obviněn a dává se na útěk. S hrůzou si uvědomí, že pokud má zachránit svět, neobejde se bez pomoci největšího blbce na zemi - svého bratra. (Falcon)

(více)

Videa (8)

Trailer 2

Recenze (611)

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Mám rád anglicky humor pričom v kombinácii s hereckým obsadením ako je Cohen, ktorý je doslova mojou krvnou skupinou, bol predpoklad v zábave priam zaručený. Okrem akcie ktorá bola v tomto prípade pre mňa druhoradá musím naozaj vyzdvihnúť najmä formu vtipu, či už situačného, no najmä hovorového. Záver všetko "zabil" a ja čoraz viac premýšľam či budú štyri hviezdy dostatočným vyjadrením svojich pocitov. Výborná komédia! ()

Claw 

všechny recenze uživatele

Baron Sacha Cohen je totální šílenec, který se s každým novým filmem snaží ukázat, že nemá žádné hranice. "Grimsby" je parádní nekorektní komedie, která na začátku zařadí tu nejvyšší rychlost a tu si drží až do závěrečných titulků. Scéna se slonem je totální úlet, který asi každý jenom tak nerozdýchá, ale mě to teda vehnalo slzy do očí jak sem se bavil. Největším kladem filmu je akce, která je tak zdařilá, že překonává akční scény i v leckterých akčních filmech. Svižná, brutální, drsná a neokoukaná, byť zběsile prostříhána má to drive i říz. Docela mě zarazilo obsazení Marka Stronga, protože já ho mám zařazeného jako seriózního herce, ale po tomto snímku to vše beru zpět. Už navždy to pro mě bude ten chlap ve sloní vagíně… /80%/ ()

Reklama

Flego 

všechny recenze uživatele

V podstate to ide s Cohenom dolu vodou, začína vykrádať sám seba, jeho humor je vulgárny a opĺzly a aj v tomto filme si neodpustil svojský análno-vaginálno-penisový humor. Nedá sa však povedať, že by sa divák nepobavil. Keďže ide o kombináciu humoru a akčného filmu, o rýchlu časť filmu sa postaral skúsený režisér a bola to dobrá voľba. Snímok má malú stopáž, čo mu prospieva. ()

Cervenak 

všechny recenze uživatele

Dobre, smial som sa. Je to aj dobre natočené, hlavne POV akčné scény. Ale po návrate z kina som priam prosil manželku, aby sme si pustili nejakú nežnú romantickú limonádu. Alebo hocijaký film, v ktorom sa hrdinovi nevystriekal do huby slon a nikto nemusel cucať jed z vajec zasiahnutých otrávenou šípkou. Fakt sa čudujem Strongovi, že do toho išiel. 5/10 ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Snad ještě o trošku větší prdel než byl DICTATOR a za mě naprostá spokojenost. Mít tak víc lidí takový koule co se nekorektní srandy týče, jako tady Cohen, máme tu pořádný komedie i víc než jednou do roka. Vtipný, srdečný, nesvatý, občas hodně za hranou. Kdo dá tomuhle pod tři hvězdy s tím, že je to trapný a má radši "kultivovanější" humor, je u mě zk*rvená buzna a já pro něj zase moc primitiv. A do k*ndy s Oasis. ()

Galerie (47)

Zajímavosti (22)

  • Nobby (Sacha Baron Cohen) si ve filmu nechá na hrudník vytetovat nápis „England! World Champions! 200016“. To je narážka na anglickou gramatiku týkající se číslovek, jelikož číslo 2016 se v angličtině slovy píše „two thousand and sixteen“, neboli v doslovném překladu do češtiny „dva tisíce a šestnáct“. (Matej.Mirejo)
  • Režisér Ilya Nayshuller vzhľadom na nabitý program iba v krátkosti spolupracoval čoby konzultant pri POV (point of view) scénach. O pomoc ho požiadal sám Sacha Baron Cohen (Nobby). V rozhovore sa Ilya priznal, že je Cohenov veľký fanúšik. (MikaelSVK)
  • Okrem Veľkej Británie sa filmovalo aj v Juhoafrickej republike, predovšetkým v okolí Kapského mesta. Na tomto mieste sa filmovali aj scény, ktoré sa odohrávali na fiktívnych MS vo futbale v juhoamerickom Chile. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama