Reklama

Reklama

Grimsby

  • Velká Británie The Brothers Grimsby (více)
Trailer 2
Velká Británie / Austrálie / USA, 2016, 83 min

Obsahy(1)

Nobby (Sacha Baron Cohen) má všechno, co si muž z Grimsby může přát – 9 dětí a přítelkyni (Rebel Wilson), kterou nade vše miluje. Chybí mu jen jediné: jeho mladší bratr Sebastian (Mark Strong), kterého už 28 let marně hledá. Když Nobby svého bratra konečně najde, netuší, že má před sebou nejnebezpečnějšího agenta MI6, který právě odhalil tajné plány teroristického útoku. Sebastian je však křivě obviněn a dává se na útěk. S hrůzou si uvědomí, že pokud má zachránit svět, neobejde se bez pomoci největšího blbce na zemi - svého bratra. (Falcon)

(více)

Videa (8)

Trailer 2

Recenze (611)

Flego 

všechny recenze uživatele

V podstate to ide s Cohenom dolu vodou, začína vykrádať sám seba, jeho humor je vulgárny a opĺzly a aj v tomto filme si neodpustil svojský análno-vaginálno-penisový humor. Nedá sa však povedať, že by sa divák nepobavil. Keďže ide o kombináciu humoru a akčného filmu, o rýchlu časť filmu sa postaral skúsený režisér a bola to dobrá voľba. Snímok má malú stopáž, čo mu prospieva. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

V žánru nechutná ujetá komedie už se považuji pomalu za starýho kozáka a asi už mě nemůže nic překvapit. Cohen už má svůj vrchol (Diktátor) za sebou a jenom recykluje a zkouší vymejšlet nový odpornosti. Teda na druhou stranu když si člověk odmyslí ty tradiční anální a vaginální fóry bez kterých by to prostě nešlo, tak to je docela bžunda ne, že ne. Některý hlášky a situace jsou super a díky vražednýmu tempu to skončí dřív než to začne bejt trapný. Já určitě tímhle humorem neopovrhuju jenom se to začíná trochu opakovat a těžko přijít s něčím novým. Jinak kromě humoru má film i dost akčních scén, ale ty snad stříhal Megaton či co. Třeba ta úvodní z pohledu první osoby je fajn nápad, ale není v ní lautr nic vidět. No vzhledem k režisérovi nic divnýho pořád mám v paměti tu hroznou prasárnu Kurvýr 2 Humoru pevně vládne Cohen, ale překvapivě zdatně mu sekunduje i Strong a nechá se zatahovat do všech nechutností. To jsem docela čuměl, měl jsem ho dosud za relativně seriózního herce, ale tady na všechny ty prasárny přistoupil a netvářil se, že by ho nějak pohoršovali. Jedinej kdo se v tomhle filmu bere smrtelně vážně je Adkins alias Ukrajinskej Ben Afleck. No má všeho všudy asi 5 minut, řekne asi 20 slov a hodí si bitku z Cohenem (to mě taky docela dostalo) pak zdechne, ale svoje si odehraje mě se líbil štěknul si na plátně a navíc si nemyslím, že budeme mít někdy ještě možnost v nějakým filmu vidět jak se Boyka řeže s Boratem. Takže dojmy vesměs pozitivní. Uvažoval jsem o 4*, ale 3* budou lepší. Je to celkem solidní recyklace, ale nesednu si z toho na prdel. Byli tu v tomhle směru už lepší kousky.65% ()

Reklama

H34D 

všechny recenze uživatele

Nečekejte nové, komplexní alterego mistra Sascha Baron Cohena, tentokrát natočil "téměř" normální film, který má dokonce i něco jako samostatný (byť béčkový) příběh. Dočkáme se příjemně přepálené akce, která není vůbec špatně natočena, trefné parodie tematiky Jamese Bonda a hlavně brutálně nekorektního humoru. Je zajímavé, že intermezza Cohenovského humoru jsou do děje vložena jakoby nenáslně, ale přitom opět posunují hranice nechutnosti a nekorektnosti dál, než by normální příčetný smrtelník čekal, což vás v daný moment totálně vykolejí... Musím říct, že takhle by to šlo. :) 7/10 ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Překvapení roku! Grimsby je pro žánr Komedie obdobně podstatný a průlomový jako I Spit On Your Grave pro Exploitation. Největší komediální nářez od Drž Hubu. Cohen se zde urval z řetězů a předvádí nejlepší komediální a situační humor za celou svou kariéru. Je zde neuvěřitelná spousta narážek na filmy i herce/celebrity, našlapané gagy v intervalu každých 5 minut a scény, které vyvolají zvláštní pachuť v ústech( Nekouká se na ně hezky, ale řvete a brečíte smíchy jak nikdy) a největším kladem filmu je akce, která je tak zdařilá, že překonává akční scény i v lec kterých akčních filmech ( Svižná, brutální, drsná a neokoukaná, byť zběsile prostříhána má to drajv i říz). Třešničkou na dortu je Souboj Adkinse s Boratem, Elephant bukkake párty a cucání varlete. 100% Mám chuť zajít na Grimsbyho znova. Odvaz jak svině. ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Zatímco u Diktátora jsem měl ze Sachy pocit, že cíl vzniku filmu jsou jen a pouze prachy, tady jsem ho neměl vůbec, tohle byla upřimná komedie v Sachově stylu, čili nechutnosti jdou do čela průvodu a humor, který by tě nenapad ani při pohledu na Ovčáčka. Překvapil mě Mark Strong, který dokázal, že vážně se rozhodně nebere a přistoupil na Sachův humor a jen díky tomu si užil sloní vystřík do ksichtu a další sexuální delikatasy. Film má malou stopáž, díky které prakticky nejsou k vidění hluchá místa, a jedou do tebe hlášky, nechutné, ale zábavné situace. Grimsby ti dá ulevit od těžkýho dne a pobaví, což je velmi kvalitná zábavná cenina, pro ty co nečekají od filmu řešení globálního oteplování. ()

Galerie (47)

Zajímavosti (22)

  • Automobil, se kterým bratři ujíždějí z akce Ozdravení světa, je elektromobil Tesla model S, který se dá skutečně pořídit v neprůstřelné verzi. (mnx)
  • Režisér Ilya Nayshuller vzhľadom na nabitý program iba v krátkosti spolupracoval čoby konzultant pri POV (point of view) scénach. O pomoc ho požiadal sám Sacha Baron Cohen (Nobby). V rozhovore sa Ilya priznal, že je Cohenov veľký fanúšik. (MikaelSVK)
  • Vzhled Nobbyho (Sacha Baron Cohen) je inspirován zpěvákem Liamem Gallagherem z legendární hudební skupiny Oasis. V jedné ze scén dokonce zazní píseň „Cigarettes & Alcohol“ od Oasis, při které Sasha Baron Cohen napodobuje Liamův styl chůze. (Elvisjagger)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno