Reklama

Reklama

Grimsby

  • Velká Británie The Brothers Grimsby (více)
Trailer 2
Velká Británie / Austrálie / USA, 2016, 83 min

Obsahy(1)

Nobby (Sacha Baron Cohen) má všechno, co si muž z Grimsby může přát – 9 dětí a přítelkyni (Rebel Wilson), kterou nade vše miluje. Chybí mu jen jediné: jeho mladší bratr Sebastian (Mark Strong), kterého už 28 let marně hledá. Když Nobby svého bratra konečně najde, netuší, že má před sebou nejnebezpečnějšího agenta MI6, který právě odhalil tajné plány teroristického útoku. Sebastian je však křivě obviněn a dává se na útěk. S hrůzou si uvědomí, že pokud má zachránit svět, neobejde se bez pomoci největšího blbce na zemi - svého bratra. (Falcon)

(více)

Videa (8)

Trailer 2

Recenze (611)

lamps 

všechny recenze uživatele

Několik skutečně šťavnatých a lahodných fórků (Radcliffe a Trump, "Musíš furt na všechno střílet?!") bok po boku otevřené sexuální deviaci pana Cohena a všemožnému využívání análních otvorů, čemuž se sice člověk sem tam upřímně zasměje, ale pořád je životně nebezpečné u filmu jíst, sledovat ho po romantické večeři s partnerem a občas ho také prostě jen sledovat - od dob Borata to jde s Cohenem a jeho originalitou sice z kopce, rovnou směrem k neustálému překonávání extrémů pomyslného komediálního (ne)vkusu, na druhou stranu ale od dob příšerného Bruna Sacha dokáže zplodit příběh, který drží pohromadě a angažováním hereckých es prokazuje, že zábavnější a nablýskanější prezentaci buranství a imbecility si filmový svět zkrátka jinde než u něj neobjedná. Velký palec nahoru Marku Strongovi, který si ze sebe také umí udělat řádnou legraci a tuhle nevídanou řiťojízdu si zřejmě náležitě užil, stejně jako z větší části i já... 65% ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Momentálne asi len Sacha Baron Cohen si môže dovoliť ísť za hranicu nevkusu do roviny rôznych šialeností a nechutností, a pritom sa vyhnúť trápnosti a urobiť z toho jednu veľkú vydarenú zábavu. Ten chlapík sa našiel a robí to dobre. Už dávno sa mi tak netriaslo brucho ako pri sledovaní tejto bizarne uletenej, nechutnej komédie. Takéto veci ja skrátka môžem. Slušný nadpriemer. 80/100 ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Místy dobrý, ale místy záměrně hodně brutálně nechutný. Tak nechutný, že to zachází až za hranici nechutnosti. A záměrně jsem si tuhle komedii pustil přesně po Zvířeti s Belmondem, abych si uvědomil, jaké komedie vznikaly tenkrát a jaké komedie vznikají dnes. A musím se přiznat, že daleko radši mám ty komedie, které vznikaly tenkrát. Ty dnešní jak kdyby se kolikrát praly o místo na slunci s maximálním počtem nechutností na osmimilimetrovém materiálu. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Neznám film, který by pro rozvoj turistického ruchu v Grimsby udělal míň.. Sacha se nám zase jednou utrhl ze řetězu a ve scénách odsávání toxinu z varlete britského charakterního herce či pobytu ve svatyni prostopášné slonice zaplňuje bílá místa na mapách filmového nevkusu, nicméně musí se mu nechat, že na rozdíl od klasických amerických buranských komedií můžeme opět vidět něco jako sociální či geopolitický podtext a navíc, místy je ta karikatura spy-action movies opravdu vtipná (ukrajinský Ben Affleck mě rozsekal, stejně jako žaloba na frontmana Oasis za sexuální obtěžování).. Nutno vytknout dvě věci. Dost samoúčelné POV scény s Green Earth čočkou ala Hardcore Henry a nakažení amerického prezidentského kandidáta virem HIV. Co si asi tak jeho republikánští voliči pomyslí, když se řekne, že se nakazil od Daniela Radcliffea..? Důležité upozornění: kvůli intonaci i kouzelnému akcentu je nezbytně nutné sledovat tuto nepřiznanou bondovku („One rocket in ass is not enough“) v původním znění.. ()

anais 

všechny recenze uživatele

Přijde mi zvláštní, že někdo tak talentovaný jako Sacha Baron Cohen dopustí, aby jeho film natočil takový rutinér a packal jako Louis Leterrier. Mám pocit, že z filmu vystupuje těch pár na první pohled vtipných (a šokujících) scén, ale všechno mezi nimi postrádá komediální načasování a působí spíš jako takové (nechtěně) hloupé akční béčko. ()

Galerie (47)

Zajímavosti (22)

  • Nobby (Sacha Baron Cohen) si ve filmu nechá na hrudník vytetovat nápis „England! World Champions! 200016“. To je narážka na anglickou gramatiku týkající se číslovek, jelikož číslo 2016 se v angličtině slovy píše „two thousand and sixteen“, neboli v doslovném překladu do češtiny „dva tisíce a šestnáct“. (Matej.Mirejo)
  • Ačkoliv komentátor zápasu při počáteční scéně na stadionu ke konci filmu řekne, že skóre zápasu Německo - Anglie je 1:1, lze si několikrát všimnout, že v některých záběrech odehrávajících se na stadionu, tabule ukazují skóre 0:0. (Athree)

Reklama

Reklama