Reklama

Reklama

Skautův průvodce zombie apokalypsou

  • USA Scouts Guide to the Zombie Apocalypse (více)
Trailer 1

Tři skauti a dlouholetí přátelé spojují své síly s drsnou servírkou, aby se stali tím nejnepravděpodobnějším týmem hrdinů. Když jejich město zpustoší invaze oživlých mrtvol, je na čase složit toho nejdůležitějšího bobříka ze všech a pomocí skautských dovedností zachránit lidstvo před zombie zkázou. (Magic Box)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (386)

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Trojica najlepších priateľov z menšieho skautského krúžku sa spoločne s barmankou zo striptízového baru, nečakane po vypuknutí zombie apokalypsy, ocitá v boji s hordou nainfikovaných nemŕtvych. Nato aby ostali nažive budú musieť využiť nejednu zo svojich znalostí ako prežiť kritické situácie. Tento krát však príručka mladých "svišťov" zrejme stačiť nebude. To, že táto zombárina ani z ďaleka nebude prepadákom, sa potvrdilo hneď v úvodnej scéne, kedy tvorcovia samotného snímku dali jasne najavo, akou kvalitou disponujú. Gore a masky, ktoré sú pre tento subžáner kľúčovými prvkami, boli skutočne spracované na veľmi vysokej úrovni. Príbeh je jednoduchý, priamy, divák sa nenudí, občas zasmeje, aj keď je pravdou, že tento druh humoru sadne najmä mladšej generácií. Keď si spomeniem na množstvo iných teen hororov, ktoré tento rok ovládli hororové plátna, toto je zrejme jednoznačný víťaz - 70% ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Standartní blbost pro náctiletý a nic co by mě vytrhlo z klidu a občasnýho zívání. Sem tam jsem se uchechtnul, občas dobrej vtípek nebo pěkná likvidace, slušná kamera a pár dobrých nápadů. Dal bych slabý 3*, ale po pravdě už mě nebaví koukat furt na to samý co tu bylo stokrát a v lepším provedení. Navíc když už zombie komedie, tak mi o dost víc šmakuje osmdesátkovej černej humor, než prvoplánovitý puberťácký fórky. Řečeno slovy klasika : Na tohle už jsem moc starej. Tak co se mnou? Asi odstřelit, tyhle trendy nechytám.45% ()

Reklama

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

7/10 Christopher Landon sa tu síce len rozbieha, ale Scouts Guide to the Zombie Apocalypse je nadupaná béčková chlapčenská fantázia so sprostými dialógmi, krvavými mordami a prepáleným príbehom o dospievaní. Až je škoda, že Landon a spol s týmito motívmi nepracovali viac a o niečo vážnejšie (napr. ako s nimi v podobne šialenom príbehu narábal McG v The Babysitter). ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

,,Ty vole, tys sejmul Bambiho!" Poněkud nevyvážená komedie s výborným rozjezdem, ubíjejícím skautingem a večírkovým masakrem. ,,Já musi, musi, musim...sah sem si! ale asi silikonky..." Zombie jelen, zombie kočky, zombie město, natahovací (a následně utržený) pinďour, trampolina a skákající zombie. Nejvíce se mi líbily právě ty drobné vtípky mimo obraz - nakukující zombie při první puse, zombie na tříkolce a podobně. Jinak stále nemohu přijít zcela na chuť zombíkům, co běhají rychleji než živí...uznejte, jak může člověk po smrti své tělo zrychlit? V tomhle jsem měl, vlastně mám raději osmdesátky. Jako vždy mě nenadchlo digitální gore, songy (kromě téměř kultovní skladby od Scorpions) nebyly zrovna moje káva, ba co dím, byly strašné, ale chvílemi jsem se bavil. 3,5* ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Celkem příjemná teen jednohuka, která se sice bohužel neobejde bez pár trapnějších chvilek, jakmile ovšem začne hlavní trojice využívat své skautské dovednosti, je o zábavu postaráno. Herci jsou sympatičtí, gore je výživné a najde se zde i pár skvělých nápadů. Navíc to na mě dýchlo takovou tou atmosférou oddychových "prcičkových" komedií, které už se dneska tolik netočí. Prostě žádný zázrak, ale jednohubka jako dělaná pro nějakou kalbu, fungují tito skautíci na jedničku. ()

Galerie (40)

Zajímavosti (13)

  • Původní název filmu byl Skauti vs. Zombies. (willy1)
  • Zhruba v čase 10:20, kdy se auto srazí s jelenem, se rozbije přední sklo na straně řidiče. V dalších záběrech je ale rozbité sklo u spolujezdce. (masekjc)
  • V úvodní scéně, kdy skauti recitují svou přísahu zvedne Carter (Logan Miller) levou ruku, když však kamera zabere Cartera z jiné stranym má zvednutou pravou ruku. (hansel97)

Související novinky

Zemřela oscarová herečka Cloris Leachman

Zemřela oscarová herečka Cloris Leachman

28.01.2021

Z Kalifornie přišla smutná zpráva, ve věku 94 let totiž včera filmový svět opustila americká herečka Cloris Leachman. Zprávu o úmrtí médiím předala její manažerka Juliet Green. Ve filmu se Cloris… (více)

Reklama

Reklama