Reklama

Reklama

The Last of Us - Season 1 (2023) (série)


Drž mě za ruku (S01E04)

(epizoda)
  • USA Please Hold My Hand
TV spot

VOD (1)

Obsahy(1)

Joel a Ellie zanechají auto v Kansas City a snaží se uniknout, aniž by na sebe upoutali pozornost pomstychtivého vůdce rebelů. (HBO Max)

Videa (1)

TV spot

Recenze (143)

Rocky88 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Chemie Packala a Bély funguje na 100 %, i když Béle tu postavu stále nevěřím a asi už ani nikdy neuvěřím. Mírně mě zaskočila absence většího kontaktu s nakaženými, za to je tu konečně nějaká větší přestřelka. Bohužel obyvatele vede další castingový omyl v podobě ženský, která dlouhou dobu jela po Charliem, čímž trpí koukatelnost. Nadšení z prvních dvou dílů opadá... ()

Eleanor05 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je to zdlouhavé. Kromě jedné akce se tam vlastně skoro nic nestalo, až na to, že si Joel a Ellie spolu vykládají. Jen si vzpomeňte, kolik se toho událo v prvních čtyřech dílech Hry o trůny? Nebo, pokud chceme srovnat zombie apokalypsy, tak na začátku The Walking Dead? Tady se jenom kecá a prolézají se vybydlené baráky. Seriál je prakticky v polovině a nejvíc mi utkvělo v paměti, jak Bill a Frank pěstovali jahody. :P Tohle má být ta seriálová bomba, jak tu všichni popisujete? Snažte se oprostit od svých herních zážitků a začněte hodnotit TEN SERIÁL, nikoli předlohu. 2,5*. ()

Reklama

darkrobyk 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dívá se na to dobře, ale tak nějak chybí šťáva. Lokace fajn, potyčka ve městě dobrá, ale vše bylo podivně táhle rozplizlé. A je mi vcelku jedno, do jaké míry jsou autoři věrni herní předloze....předchozí díl, vlastně i ty předešlé, byl mnohem lepší. Tak třeba se další epizoda zvedne. Vztah dvou hlavních protagonistů je zatím na zabití... ()

kubas369 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

8/10. Vlastně epizoda, které se nedá co vytknout. Největší slabinou je akce, která je poměrně krátká a tuctova. Co se týče změny banditů, kteří  přepadaji pocestné jen kuli tomu aby je zabili a okradli, takže takové to jednoduche ale účinné zlo, kterému museji naši hrdinové čelit ve hře, ve skupinu lidí, kteří mají nějakou tvář, nejsou úplně zlí, mají i jiné pohnutky atd., tak tuhle změnu lze schválit vlastně i pochválit ale uvidíme kam nás to zavede. No a pornáč na zadním sedadle, spolu s říkáním vtipů zahřáli u srdíčka. ()

Qitek 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Epizoda je to dobrá, ale přes něco jsem se nemohl přenýst. Já chápu, že Joel nemůže, nebo nemusí bejt zabiják jako ve hře, ale když tam venku řádí Runneři, Clickeři, FEDRA, nájezdníci a uskupení lidí, co se snaží za cenu života přežít a v minulém díle zanechal Bill vzkaz, ať si vezme Joel všechno co potřebuje a na zdi měl desítky ručních zbraní, samopalů, brokovnic, pušek na dálku, granátů... A Joel si vezme Carabinu s pomalým přebíjením co se zasekne...  Blbosti řeším co? Nějak jsem se přesto nemohl přenést. Zrovna ve filmu, ve hře, ve světě, kde je každá kulka i zbraň vzácná. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (23)

  • Joel (Pascal) musí Ellie (Ramsey) pomôcť preliezť malým okienkom, aby mohla otvoriť dvere z druhej strany. Túto hernú mechaniku hráči poznajú, pretože Joel by mal Tess a Ellie vyzdvihnúť na vysoké miesta, aby mu mohli zhodiť rebrík alebo nájsť alternatívnu cestu. (molcan2)
  • Joel (Pascal) a Ellie (Ramsey) kráčajú a kamera sa presunie na hromadu mŕtvol spálených na nepoznanie. Klikeri sú slabí proti ohňu, takže týchto ľudí zabili nenakazení, pravdepodobne rebeli, ktorí slúžia ako hrozba pre túto epizódu. Je to vizuál, ktorý videohry často používajú na upozornenie hráča, že vstupuje do nebezpečnej osady a aby sa mal na pozore. Seriál robí presne to isté. (molcan2)

Reklama

Reklama