Reklama

Reklama

The Last of Us - Season 1 (2023) (série)


Drž mě za ruku (S01E04)

(epizoda)
  • USA Please Hold My Hand
TV spot

VOD (1)

Obsahy(1)

Joel a Ellie zanechají auto v Kansas City a snaží se uniknout, aniž by na sebe upoutali pozornost pomstychtivého vůdce rebelů. (HBO Max)

Videa (1)

TV spot

Recenze (144)

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mazin s Druckmannom sa rozhodli nakrútiť epizódu, kde si dokážu, že sa dá minimun deja natiahnuť na 45 minút. Lepšie im to vyšlo v druhej časti, ktorá bola vizuálne zaujímavejšia. Nejde však o dôvod pre úplný odpis, naopak ma konečne bavila interakcia medzi dvoma hlavnými postavami, aj to ich ulíhanie k spánku a vtipy na dobrú noc. Ak však chcú bodovať naplno, ich výtvor sa chtiac nechtiac bude musieť poriadne rozbehnúť. ()

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Joel a Ellie hľadajú cestu za Tommym do cesty sa im ale postaví hnutie odporu a to nejdená práve v rukavičkách. Prevedenie: Vraciame sa do apokalypsy čo oceňujem ale je to strašne zdĺhavé a vlečie sa to. V prvých dvadsiatich minútach len ideme z bodu A do bodu B za sprievodu strašnej dekády kecov. Zas na druhú stranu asi je to nutné na emočné zblíženie našich hrdinov. Stretávame aj nové postavy, kde ten típek čo akoby práve vyšiel od barbera dúfam nebude záporák lebo si ho dosť idem.  A tá vzdúvajúca sa podlaha, to zas bolo čo do riti..... 80% ()

Reklama

honzii 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po Walking dead jsou diváci protřelejší zombie survivors než hlavní postavy a tak je utrpení sledovat jejich riskantní jednání. Ellie od jednorozměrného Joela přebírá post hlavní postavy a její jednání je mnohem zajímavější. Situace jsou dramaticky slabším odvarem všeho, co jsme v zombie světech už viděli a začínám mít obavy, zda seriál bude mít co nabídnout v dalších epizodách, protože pocit nebezpečí je i přes rizikové chování postav stále menší. Stealth unikání pátrání v této epizodě trestuhodně nevyužito. Kde jsou ty herní prvky? ()

HNTR 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po prvních třech vydařených epizodách je zde jedna z těch slabších. Sbližování Joela s Ellie pokračuje, to je všechno hrozně fajn. Dovolil bych si říct, že akce je pořád málo a není taková, aby úplně stála za to a našla si výrazné místo v mém podvědomí. Epizoda působí nedokončeně a pravděpodobně na ni přímo naváže epizoda sobotní. Každopádně záporná postava Kathleen na mě působí zásadně nemastně a neslaně. V podstatě mě ničím nezaujala. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Neplánovaná zastávka v Kansas City, kde se střetneme s dosti početnou složkou rebelů, která v nedávné době svrhla vládnoucí složky FEDRA. Hodně ukacené, ale to už seriálu snad nejde ani vytýkat, takovou zkrátka nastavil laťku a tón. Je to hodně atmosférické a když už se odehraje nějaká akce, tak zpravidla stojí za to. Seriál je velmi statický a posouvá se kupředu především prostřednictvím kratších či delších časových skoků. [75 %] ()

Galerie (12)

Zajímavosti (23)

  • Vo februári 2021 Craig Mazin rozoslal výzvu na kasting pre chlapca vo veku 8-14 rokov, ktorý je nepočujúci, černoch a ovláda americký posunkový jazyk alebo černošský americký posunkový jazyk; divadlo Deaf West Theatre potvrdilo, že ide o postavu Sama. V auguste bolo oznámené obsadenie Johnsona a Keivonna Woodarda do úloh Henryho a Sama spolu s potvrdením, že Kansas City nahradí Pittsburgh. (molcan2)
  • Joela (Pascal) vidíme, ako pomocou hadice vyberá palivo z opustených áut. V hre po tom, ako im Bill pomôže získať vozidlo, dá Joelovi hadicu a spomenie, že bude prekvapený, v koľkých vozidlách je ešte benzín. V DLC k hre Ellie používa túto metódu na získanie paliva na prevádzku elektrickej továrne. (molcan2)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno