Reklama

Reklama

The Last of Us - Season 1 (2023) (série)


Drž mě za ruku (S01E04)

(epizoda)
  • USA Please Hold My Hand
TV spot

VOD (1)

Obsahy(1)

Joel a Ellie zanechají auto v Kansas City a snaží se uniknout, aniž by na sebe upoutali pozornost pomstychtivého vůdce rebelů. (HBO Max)

Videa (1)

TV spot

Recenze (144)

HydraCZ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ve zkratce nám tenhle díl, krom teaseru na Sama a Henryho, a na Bloatera, nic moc nedal. Linku s vůdkyní Kathleen silně nepobírám. Tommy potěšil ;). Dialogy Joela a Ellie opět skvělý, fungujou jak vážnější situace tak i odlehčenější à la hloupé vtipy před spaním. (Hrozně mě baví quotovat ty scény z her, ještě než je postavy řeknou, a že jich tady bylo :D.) Furt to byla dobrá epizoda, akorát neměla takovej drive a u mě tolik nesepla jako ty tři předchozí. ()

swenyx 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak po minulém dílu jsme zase v pořádném drivu, scéna v autě úžasná, jsem rád že jí udělali identicky podle hry. Nová smyšlená postava Kathleen asi zatím v pohodě, jen mi teda přišlo že neumí projevovat emoce, byla trošku jak NPC. Je vidět že Joel začíná mít k Ellie city a konečná scéna při usínání byla boží. A konec dílu jsem trefil úplně přesně, bylo mi úplně jasný že díl bude končit setkáním s Henrym a Samem, klasickej bait na další díl, akorát je asi škoda, že to není jak ve hře, tam to bylo akční. ()

Reklama

rime 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spíš nuda, problém je hlavně banda z města, není dostatečně cool, aby to bylo zajímavý. WD zůstane nepřekonaný, zdaleka se mu to nepřilíží. Pokud nedokáží udělat scénáristi a pak režisér dostatečně hutný základ na takové miniserii, tak to znamená jenom nedostatek schopností. Neodkážu s představit co by vařili u více serii, to by muselo být naprosto nekoukatelný. Hlavní problém seriálů na netflixu, HBO a Disney je chabej základ i na jenom jednu sérii. ()

Ant_Antony 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Znáte ten pocit, kdy si u něčeho říkáte: "Proč já na to vlastně koukám?" Tak zhruba tohle já zažívám u The Last Of Us několikrát každou epizodu... Autoři by měli dostat ceny za záběry na krajinu, zarostlé baráky a vrakoviště, kde i po 20 letech je v nádržích benzín... Jinak se z toho bohužel stává velká nuda... Navíc další nepovedený casting - do role psyhopatické velitelky (vážně Rose z Two & a Half Men?)... ()

HNTR 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po prvních třech vydařených epizodách je zde jedna z těch slabších. Sbližování Joela s Ellie pokračuje, to je všechno hrozně fajn. Dovolil bych si říct, že akce je pořád málo a není taková, aby úplně stála za to a našla si výrazné místo v mém podvědomí. Epizoda působí nedokončeně a pravděpodobně na ni přímo naváže epizoda sobotní. Každopádně záporná postava Kathleen na mě působí zásadně nemastně a neslaně. V podstatě mě ničím nezaujala. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (23)

  • Joela (Pascal) vidíme, ako pomocou hadice vyberá palivo z opustených áut. V hre po tom, ako im Bill pomôže získať vozidlo, dá Joelovi hadicu a spomenie, že bude prekvapený, v koľkých vozidlách je ešte benzín. V DLC k hre Ellie používa túto metódu na získanie paliva na prevádzku elektrickej továrne. (molcan2)
  • Henry (Lamar Johnson) a Sam (Keivonn Woodard) sú súčasťou skupiny z Kansas City, ale zdá sa, že sú pred nimi na úteku. Vo videohre sú súčasťou samostatnej skupiny, ktorá sa zatúlala do mesta a hľadala zásoby, než bola prepadnutá. (molcan2)
  • V hre Sam pri stretnutí s Joelom a Ellie nemá namaľovanú tvár. (molcan2)

Reklama

Reklama