Reklama

Reklama

Kurýr: Restart

  • Francie Le Transporteur : Héritage (více)
Trailer 6

Obsahy(1)

Profesionální kurýr Frank Martin se musí proti své vůli spojit s nájemnou vražedkyní Annou, aby dostali skupinu bezcitných ruských překupníků s lidmi. Našlapaný mix akce s úžasnou kung-fu řežbou, vizuálně excelentními automobilovými honičkami, zabijácky krásnou „roštěnkou" a pořádnou porcí nadhledu! (Bioscop)

Videa (19)

Trailer 6

Recenze (244)

Triple H 

všechny recenze uživatele

Mal som v nedeľu chuť na niečo úplne vypatlané, nablýskané a zábavné - tak som dľa tu nachádzajúcich sa komentárov po náležitej úvahe zvolil najnovší šmak z kuchyne páně Bessona. Nuž vypatlané to bolo dosť, nablýskané viac-menej tiež, len keby tá zábava v poslednej polhodinke nezačala pokrivkávať. Ale ako balzam na moju po výplachu bažiacu hlavu film fungoval ideálne. Kuknem asi aj pôvodné kusy so Stathamom. ()

tron 

všechny recenze uživatele

Kokos to čo bolo? Toto išlo normálne do kín? Keby som to nevedel, myslel by som si, že je to pilot k seriálu.  Nechápem, že čosi takéto na celom svete zarobilo 72 miliónov dolárov, čo síce nie je veľa, ale na také televízne béčko je to približne o 70 viac, než by som tipoval. A pri rozpočte ani nie 25 miliónov eur to fakt bol slušný úspech. Dlho predlho sa žiadna poriadna akcia nekoná. Potom sa to predsa len trocha rozbehne a občas to má pôsobivý akčný ZÁBER, ale na fenomenálne akčné scény zabudnite, to vám rovno hovorím. Naopak, pôsobia sterilne, televízne, odfláknuto. Aj niektoré diely Komisára Rexa a Kobry 11 mali lepšiu akciu! Zaujal ma snáď len nápad, kedy kuriér vystúpi z idúceho auta, hlava nehlava mláti týpkov a auto mu pomaly ide za chrbtom a potom doňho nastúpi. Pôvodnú trilógiu s Jasonom Stathamom nehodnotím nijako extra nadšene, vždy som ju odzíval, ale oproti tomuto instantnému, neviditeľnému béčku to boli akčné statusy. A zápletka o štvorici prostitútok pôsobí ako zo zlého vtipu. ()

Reklama

Morholt 

všechny recenze uživatele

Ono to vlastně splňuje všechno, co od Kurýrů očekávám. Je tu našláplá akce, efektní rvačky a parádní honičky. Prospěl i návrat na francouzskou riviéru a vyšlo posílení týmu o čtyři šmrncovní holky a Martinova otce v podání Raye Stevensona. Jenže marná sláva, Ed Skrein Velkého Jasona nahradit nemohl. Ta drsná póza nekompromisního veterána mu nešla a místy působil až úsměvně. Smůla, že Stathama neukecali, protože tímhle je nejspíš kurýrská série navždy pohřbena. A je to škoda, protože podle mě i tady Frank Martin ukázal, že by měl ještě co říct. 65% ()

kajas 

všechny recenze uživatele

Původní trilogii se Stathamem nijak nastudovanou nemám (viděla jsem pouze první díl) a kdybych neměla možnost jít do kina zadarmo, dobrovolně bych o tento na první pohled nezajímavý snímek nezavadila. Skreinovi můžeme jedině děkovat, že kvůli natáčení opustil svět "Hry o trůny" a jeho seriálová postava získala výraznější charakter v podobě jiného herce. Edovi nelze upřít snaha, ale bohužel ho ve všech směrech strká do kapsy Stevenson, představitel neobyčejného prodejce minerální vody Evian Franka Seniora. Některé scény (dobře, tak většina scén) jsou tak nechtěně vtipné, až jsem získala pocit, že sleduji čistokrevnou komedii s prvky akčního filmu. Takže hodnotím relativně pozitivně, protože jsem se od srdce zasmála (Prostitutka citující Dumasovy "Mušketýry"? To přece Besson nemohl myslet vážně.) a nenudila jsem se (na rozdíl od zmíněného prvního Stathamova "Kurýra"). ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Imbecilna zapletka, mizerny casting, otrasné zbesilo zostrihane bitky, nudne prestrelky. Proste hrôza. Len vdaka solidnym nahanackam, ktore su natocene celkom prehladne je to o chlp lepsie ako nepozeratelna trojka. Ed Skrein ma nesral ale ani zaroven ma vôbec nezaujimal rovnako ako vsetky ostatne postavy az na sympataka Stevensona. Vysledok je uplne zbytocny film. Som zvedavy kolkych dalsich restartov sa este dockame. 3/10. ()

Galerie (58)

Zajímavosti (11)

  • Jason Statham se vyjádřil k tomu, proč ve filmu nehrál: „Byla opravdu skvělá zkušenost ty filmy točit a rád bych v tom pokračoval. Jenže chtěli, abych podepsal hned tři filmy, ke kterým zatím ani nebyl scénář a navíc mi za všechny tři dohromady nabídli méně peněz, než kolik jsem předtím dostal zaplaceno za jeden díl! Bylo to obchodní rozhodnutí.“ Jason Statham chtěl za svou roli dostat 11 milionů amerických dolarů. (PROCESOR)
  • Dej sa odohráva v roku 2010, no vo filme je možné vidieť Apple iPhone 5 (predávajú sa od roku 2013) a vozidlá Audi S8, modelový rok 2015. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama