Reklama

Reklama

Kurýr: Restart

  • Francie Le Transporteur : Héritage (více)
Trailer 4

Obsahy(1)

Profesionální kurýr Frank Martin se musí proti své vůli spojit s nájemnou vražedkyní Annou, aby dostali skupinu bezcitných ruských překupníků s lidmi. Našlapaný mix akce s úžasnou kung-fu řežbou, vizuálně excelentními automobilovými honičkami, zabijácky krásnou „roštěnkou" a pořádnou porcí nadhledu! (Bioscop)

Videa (19)

Trailer 4

Recenze (243)

mzss1 

všechny recenze uživatele

|50%| Často chodím do kina i na filmy o kterých vím, že za moc stát asi nebudou. Poslední dobou se snažím být ale spíše vybíravější, na tohle jsem teda nakonec nešel. No, úplně špatný film podle ohlasů, jak tu registruju, to dle mě určitě není. Jen tu jsou dvě hlavní chyby. První, že už je to děsnej kopírak, jak příběhově tak scénáristicky atd. No, není se čemu vlastně ani tak divit – je to přece remake či restart. A ta druhá, hlavní hrdina mě moc neupoutal. Rozhodně nebudu říkat, že byl nějak extra strašnej, ale moc mi k této roli nesedl. Akce je taková stereotypní, nic mě extra nepřekvapilo a nenadchlo, ale byla ovšem natočena dobře. A souboje byly dobré, ty mě bavili. Akce jako celek začala ale už ke konci nudit, což měl za následek i nezáživný příběh. Hudba se ale povedla, stejný skladatel v původní Stathamovské trilogii, který skládal hudbu k dvojce a trojce, takže pohoda. Není to zlý film, ale také nic nového. Dávám s odř.ušima tu 3* pač mě film nějak nepohoršil a neměl výrazné zápory. 1 shlédnutí mi ale stačilo. Tudíž čistý průměr. ()

Yoda sama 

všechny recenze uživatele

Ed možno zvláda tie tri polohy naštvaný-škodoradostný-napätý, no viac z toho celého nevyčaruje, aj zásluhou scenáru a réžie. Ono je to totižto na úrovni toho podivného seriálu čo chvíľu bežal aj v tuzemskej televízii a celkovo to postráda všetko čaro, ktoré mala Leterrierovo-Stathamovská éra. Ostalo z toho len nezaujímavé nič, kde je jedinou zábavnou stránkou Stevensonove machrovanie. Ale nebudem to určite porovnávať s Hitmanom, toto kope aj tak inú ligu, kde sa na akčné scény a ten blbý príbeh aspoň ako tak dalo pozerať bez úškľabkov, s kamennou tvárou. ()

Reklama

kinderman 

všechny recenze uživatele

Námět se zdál být vyčerpaný už ve dvojce, trojku navíc zavraždil režisér, který pak opakovaně prokázal, že neschopnost natáčet akční filmy má patrně v genetické výbavě. Když už do téhle mrtvoly znovu dýchat, proč k resuscitaci přizvali někoho tak strašlivě necharismatického, jako je Ed Skrein?! Půldruhé hodiny se to dalo vydržet, pozitivnější být asi nelze. ()

Triple H 

všechny recenze uživatele

Mal som v nedeľu chuť na niečo úplne vypatlané, nablýskané a zábavné - tak som dľa tu nachádzajúcich sa komentárov po náležitej úvahe zvolil najnovší šmak z kuchyne páně Bessona. Nuž vypatlané to bolo dosť, nablýskané viac-menej tiež, len keby tá zábava v poslednej polhodinke nezačala pokrivkávať. Ale ako balzam na moju po výplachu bažiacu hlavu film fungoval ideálne. Kuknem asi aj pôvodné kusy so Stathamom. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Předpokládal jsem, že to bude ptákovina, vypadalo to jako ptákovina a velmi nečekaně to je ptákovina. Nicméně nemůžu se zbavit dojmu, že oproti hodnocení který by bylo asi objektivnější, nebude úplně k prdu subjektivně přihodit jednu hvězdici obecnou. Teda ne, že by to nebyla vocasárna prvního kalibru ne, že hlavní hrdina není necharizmatická nula a, že akce není hrozně rutinní a odfláknutá. Já říkám ano! tohle všechno platí, ale na druhou stranu všichni se tu předhání v tom kdo tu víc vyřve, že Statham je bůh a tohle nedosahuje kvalit původní trilogie. To je teda libovej žvást, ono to totiž kvalit původní trilogie kterou si tu můžete velebit jak chcete, náhodou celkem dosahuje. Pro mě osobně jediným snesitelným Kurýrem je jednička a už dvojku a trojku považuji za téměř nekoukatelnou takže se mi nezdá ten strmý pokles v hodnocení. Jak už jsem tu napsal, tak rozhodně neobhajuji tenhle tuctový stokrát viděný a nepřehledný mišmaš, ale musím to nějak vyvážit, tak tomu ty 2* z milosti pošlu i když nabízí se otázka k čemu je restart série která žádné pokračování mít neměla.25% ()

Galerie (58)

Zajímavosti (11)

  • Alternatívnymi názvami snímky sú aj názvy Transporter 4 či Transporter Ignition. (MikaelSVK)
  • Jason Statham se vyjádřil k tomu, proč ve filmu nehrál: „Byla opravdu skvělá zkušenost ty filmy točit a rád bych v tom pokračoval. Jenže chtěli, abych podepsal hned tři filmy, ke kterým zatím ani nebyl scénář a navíc mi za všechny tři dohromady nabídli méně peněz, než kolik jsem předtím dostal zaplaceno za jeden díl! Bylo to obchodní rozhodnutí.“ Jason Statham chtěl za svou roli dostat 11 milionů amerických dolarů. (PROCESOR)
  • V jednej scéne si Frank chladí zničené hánky v ľade po bitke v klube. Ráno už má hánky úplne v poriadku. (ywo666)

Reklama

Reklama