Reklama

Reklama

Kurýr: Restart

  • Francie Le Transporteur : Héritage (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Profesionální kurýr Frank Martin se musí proti své vůli spojit s nájemnou vražedkyní Annou, aby dostali skupinu bezcitných ruských překupníků s lidmi. Našlapaný mix akce s úžasnou kung-fu řežbou, vizuálně excelentními automobilovými honičkami, zabijácky krásnou „roštěnkou" a pořádnou porcí nadhledu! (Bioscop)

Videa (19)

Trailer 2

Recenze (244)

tron 

všechny recenze uživatele

Kokos to čo bolo? Toto išlo normálne do kín? Keby som to nevedel, myslel by som si, že je to pilot k seriálu.  Nechápem, že čosi takéto na celom svete zarobilo 72 miliónov dolárov, čo síce nie je veľa, ale na také televízne béčko je to približne o 70 viac, než by som tipoval. A pri rozpočte ani nie 25 miliónov eur to fakt bol slušný úspech. Dlho predlho sa žiadna poriadna akcia nekoná. Potom sa to predsa len trocha rozbehne a občas to má pôsobivý akčný ZÁBER, ale na fenomenálne akčné scény zabudnite, to vám rovno hovorím. Naopak, pôsobia sterilne, televízne, odfláknuto. Aj niektoré diely Komisára Rexa a Kobry 11 mali lepšiu akciu! Zaujal ma snáď len nápad, kedy kuriér vystúpi z idúceho auta, hlava nehlava mláti týpkov a auto mu pomaly ide za chrbtom a potom doňho nastúpi. Pôvodnú trilógiu s Jasonom Stathamom nehodnotím nijako extra nadšene, vždy som ju odzíval, ale oproti tomuto instantnému, neviditeľnému béčku to boli akčné statusy. A zápletka o štvorici prostitútok pôsobí ako zo zlého vtipu. ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

|50%| Často chodím do kina i na filmy o kterých vím, že za moc stát asi nebudou. Poslední dobou se snažím být ale spíše vybíravější, na tohle jsem teda nakonec nešel. No, úplně špatný film podle ohlasů, jak tu registruju, to dle mě určitě není. Jen tu jsou dvě hlavní chyby. První, že už je to děsnej kopírak, jak příběhově tak scénáristicky atd. No, není se čemu vlastně ani tak divit – je to přece remake či restart. A ta druhá, hlavní hrdina mě moc neupoutal. Rozhodně nebudu říkat, že byl nějak extra strašnej, ale moc mi k této roli nesedl. Akce je taková stereotypní, nic mě extra nepřekvapilo a nenadchlo, ale byla ovšem natočena dobře. A souboje byly dobré, ty mě bavili. Akce jako celek začala ale už ke konci nudit, což měl za následek i nezáživný příběh. Hudba se ale povedla, stejný skladatel v původní Stathamovské trilogii, který skládal hudbu k dvojce a trojce, takže pohoda. Není to zlý film, ale také nic nového. Dávám s odř.ušima tu 3* pač mě film nějak nepohoršil a neměl výrazné zápory. 1 shlédnutí mi ale stačilo. Tudíž čistý průměr. ()

Reklama

salalala 

všechny recenze uživatele

Tady je špatně skoro všechno a jen se potvrdilo, že Transporter remake nepotřebuje, protože už lépe udělat nejde. Příběh je samozřejmě "debilní", nedává absolutně smysl, je plný klišovitých a kýčovitých dialogů o ničem a místy je nechtěně směšný. Ed Skrein jakožto představitel hlavní role je obřím přešlapem, protože nemá charisma, je toporný, mluví s příšerným přízvukem a strašně rád by byl za drsňáka, jenže se mu to absolutně nedaří. Jediným, o němž se dá mluvit v rámci nějakého herectví, je Ray Stevenson, který si to celé užívá a po celou dobu vůbec nevypadá, že by ho někdo unesl. Filmu chybí i výraznější záporák. Jen snad akce je docela slušná, přehledná a místy vypadá i dost syrově, škoda, že je to úplně zbytečné, když všechno kolem ní absolutně nefunguje. The Transporter Refueled je zkrátka špatný film a především zbytečný remake, který je ještě horší než mnohé další podobné pokusy, protože v něm není nic zajímavého a nemůže ničím překvapit. Po většinu času strašlivá nuda, která působí jako parodie na sebe samu. 30% ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Besson s Delamarrem sa rozhodli oživiť ďalší z jeho starších ale o to úspešnejších projektov. Frank dostal krásnu Audinku s meničom značiek, z brusu nový dej ( nie je teda reboot ako reboot ), ocka, ktorý sa baví každú minútu na scéne a krásne zábery na rivieru. Nechápem len, prečo sa neukázala povestná Bessonová bazuka. K deju a k filmu. Ja by som to tak tragicky nevidel. Súboje boli parádne, ( napr ten v disko klube s inštalatérmi ) ženy sa tiež podarili, obsadenie v rámci finančných možností, naháňačky a nostalgická spomínačka na kradnutie auta z garáže nesmela chýbať. Frank si zachoval svoje pravidlá, Skrein je aj pomerne sympatický a s bojovými zručnosťami. Ja som sa bavil celú dobu a čakal som, čo tie blondýnečky ešte vymyslia. A pri rýchlej porovnávačke s Agentom 47 toto vyhralo. Boli by silné dve, ale Stevenson je obľúbenec a bolo vidno, že sa baví. 3 z 5 ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Kurvýr: Restart. Tři mušketýrky (čti kurtizány) se postaví ruskému obchodníkovi s bílým masem, na kterého neplatí ani sankce EU. A pak je tu zbrusu nový Frank Martin (který možná trochu zmatečně vypadá jak námořník Voloďa), jeho bodrý papá, střelba, bacání, smyky, bouračky a závěrečné titulky.. Když tak nad tím přemýšlím, stačilo, aby se na střechu Audi dala svítilna Taxi a mohl to být film z úplně jiné série. Vás to ještě jako baví, pane Bessone..? ()

Galerie (58)

Zajímavosti (11)

  • V jednej scéne si Frank chladí zničené hánky v ľade po bitke v klube. Ráno už má hánky úplne v poriadku. (ywo666)
  • Jason Statham se vyjádřil k tomu, proč ve filmu nehrál: „Byla opravdu skvělá zkušenost ty filmy točit a rád bych v tom pokračoval. Jenže chtěli, abych podepsal hned tři filmy, ke kterým zatím ani nebyl scénář a navíc mi za všechny tři dohromady nabídli méně peněz, než kolik jsem předtím dostal zaplaceno za jeden díl! Bylo to obchodní rozhodnutí.“ Jason Statham chtěl za svou roli dostat 11 milionů amerických dolarů. (PROCESOR)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno